Probleme psihiatrice din sanatate!!
- rezidante
- senior
Probleme psihiatrice din sanatate!!
Din pacate in ultima vreme am inceput sa vad din ce in ce mai mult,persoane care lucreaza in sistemul sanitar cu reale probleme psihiatrice,cine mai are exemple?
-
- newbie
Re: Probleme psihiatrice din sanatate!!
eu - pe mine insumi.
- dr.rezidentx1
- senior
rezidante wrote:Din pacate in ultima vreme am inceput sa vad din ce in ce mai mult,persoane care lucreaza in sistemul sanitar cu reale probleme psihiatrice,cine mai are exemple?
fii mai explicit....poate iti pun o pila avand la baza sistemu PCR
-
- newbie
cei care lanseaza zvonuri abjecte ca se da spaga la examenul de specialitate...
- pc7
- elite
stai linistit carnacior, ca nu pun pe imed lista cu cei care au dat spaga
Life's not fair, get used to it
-
- newbie
din partea mea poti sa pui toate listele pe care le ai de cand erai mica... dar dupa aia vrand nevrand emigrezi.
-
- elite
carnat_iute wrote:din partea mea poti sa pui toate listele pe care le ai de cand erai mica... dar dupa aia vrand nevrand emigrezi.
sa pun si eu discursul lui nico de la negocieri din noiembrie???
- AvLee
- elder
Lasa mortii (politici) sa se odihneasca in pace 

AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
-
- newbie
craiova ultima... mortii "politic", si nu altfel. 

-
- junior
rezidante wrote:Din pacate in ultima vreme am inceput sa vad din ce in ce mai mult,persoane care lucreaza in sistemul sanitar cu reale probleme psihiatrice,cine mai are exemple?
Sefa mea care mi-o trage non-stop, eu pentru ca tac, asistentele pentru ca se ocupa de toaleta perianala a sefei, etc

- AvLee
- elder
carnat_iute wrote:craiova ultima... mortii "politic", si nu altfel.
Probleme vere?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
- marmotul
- elite
vocile din capul meu imi spun ca eu sunt sanatos si tot personalul care se uita ciudat la mine cind vorbesc si gesticulez de unul singur pe holuri e nebun de legat.

-
- elite
marmotul wrote:rezidante wrote:Din pacate in ultima vreme am inceput sa vad din ce in ce mai mult,persoane care lucreaza in sistemul sanitar cu reale probleme psihiatrice,cine mai are exemple?
vocile din capul meu imi spun ca eu sunt sanatos si tot personalul care se uita ciudat la mine cind vorbesc si gesticulez de unul singur pe holuri e nebun de legat.
Bine ca nu te dai inca, cu capul de pereti.

- marmotul
- elite
ba ma dadeam, da ma obliga astia acum sa port casca. daca nu vad singe pe pereti de ce sa ma dau? sa stii ca una din vocile mele imi spune ca tu de fapt esti un spirit malefic. sa nu te superi pe mine daca o sa te fugaresc cu un bisturiu pe holurile spitalului, da? vocile ma pun sa fac asta

-
- elite
marmotul wrote:ba ma dadeam, da ma obliga astia acum sa port casca. daca nu vad singe pe pereti de ce sa ma dau? sa stii ca una din vocile mele imi spune ca tu de fapt esti un spirit malefic. sa nu te superi pe mine daca o sa te fugaresc cu un bisturiu pe holurile spitalului, da? vocile ma pun sa fac asta
Vocile mele merg la sala...asa ca nu ai sanse... Faza cu sangele pe pereti e naspa, ca eu nu cred ca te mai intereseaza atunci sangele...ci daca ai redecorat frumos perete

-
- junior
zgabitzacristina wrote:rezidante wrote:Din pacate in ultima vreme am inceput sa vad din ce in ce mai mult,persoane care lucreaza in sistemul sanitar cu reale probleme psihiatrice,cine mai are exemple?
Sefa mea care mi-o trage non-stop, eu pentru ca tac, asistentele pentru ca se ocupa de toaleta perianala a sefei, etc
Acu' parca si anestezistul ma sapa, managerita nu imi raspunde la salut, pacientii flencane ciunga la vizita, hmmm, imi avanseaza rapid boala...

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
În primul rând, medicina atrage un număr mare (în mod sigur mai mare decât în populaţia generală) de persoane cu tulburări serioase de personalitate. Aceasta mi se pare cea mai gravă problemă de sănătate mintală a profesioniştilor din domeniul sanitar. Cele mai proeminente, şi mai periculoase, sunt tulburările paranoide şi narcisice, şi combinaţia lor. Mă refer la tulburări full-blown, nu doar la trăsături. Paranoidul, pe lângă dorinţa de control, se consideră un mare medic şi salvatorul omenirii, în plus se dedă cu plăcere la jocurile politice în care confraţii noştri mai puternici se complac. Personalităţile de tipul ăsta sunt selectate de sistemul medical. Cei mai slabi sau cu mai multe scrupule nu rezistă sau renunţă.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- rezidante
- senior
ponderea celor cu tulburari de personaitate este chiar mare!