perdere parafa(cu cod)

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
me_user
newbie
newbie

perdere parafa(cu cod)

Postby me_user » Sun Feb 22, 2009 9:19 pm

Buna! imi poate spune cineva care sunt pasii ce trebuie facuti daca am pierdut parafa?cu cod. eu fiind din Bucuresti. ziar? politia?dsp?colegiul medicilor? stiu ca trebuie declarata nula..si inca repede..dar nu stiu ca mai trebuie facut si in ce ordine.
Multumesc!

zgabitzacristina
junior
junior

Re: perdere parafa(cu cod)

Postby zgabitzacristina » Mon Feb 23, 2009 7:28 am

Salut. Eu cand mi-am pierdut diploma de bac, m-am dus la secretariatul liceului, apoi am declarat-o nula in monitor. Prin analogie, presupun ca ar trebui sa te duci la DSP. Eu de acolo am primit codul de parafa in 1999.

drcosmin
junior
junior

Postby drcosmin » Mon Feb 23, 2009 11:31 pm

atita timp cit poti merge la orice magazin care se ocupa cu parafe si nu iti cere nici un act pt a-ti face una, nu vad de ce sa o declari pierduta.
De ex. eu am fost la astfel de magazin si am facut parafe pt 3 colegi.nu mi-au cerut nici un act.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Feb 23, 2009 11:43 pm

ai facut parafe cu cod fara niciun act?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Feb 24, 2009 12:11 am

Ce mare lucru? Si eu mi-am facut parafe cu cod fara nici un act.
Doua, pentru ca nu m-am hotarat intre "MumaPadurii 666" si "MumaPadurii 007".

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Tue Feb 24, 2009 12:39 am

me_user wrote:Buna! imi poate spune cineva care sunt pasii ce trebuie facuti daca am pierdut parafa?cu cod. eu fiind din Bucuresti. ziar? politia?dsp?colegiul medicilor? stiu ca trebuie declarata nula..si inca repede..dar nu stiu ca mai trebuie facut si in ce ordine.
Multumesc!

mai...nu lua in seama tot ce zic colegii...eu cand mi-am luat codu de parafa anul trecut, la centrul de informatica medicala de pe intr reconstructiei, acolo era o hartiuta in care se spunea ca daca ai pierdut codu de parafa, trebuie sa aduci la ei dovada ca ai dat anunt la ziar cum ca ai pierdut-o si o declari nula, si celelalte acte care le-ai dus prima data cand ti-au dat cod.
si eu cand mi-am facut-o recunosc ca nu mi-a cerut nimeni nici o hartie cu acest cod... dar m-au intrebat cei de acolo cum vreau sa iasa scrisu...eu zic ca cel mai bine e sa o declari ca sa nu faca nimeni vreun abuz cu parafa ta, ex retete cu diazepam-care nu se elibereaza pe parafa de rezid, scutiri medicale, etc,etc

drcosmin
junior
junior

Postby drcosmin » Tue Feb 24, 2009 3:12 pm

daca doriti va fac la fiecare parafa cu ce cod vreti.de fapt nu eu.va trimit la magazin.nici macar nu te pune sa o platesti atunci, numai cind o ridici.ce este asa mare lucru ca sa mergi sa -ti faci parafa?nu ramine inregistrat nicaieri ca tu ti-ai facut parafa in magazinul respectiv.sau daca ramine, cu siguranta,nu ramine faptul ca ei ti-au inscriptionat-o.bani sa iasa.

Return to “Viata in spital”