mai primim sporurile?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
blackangel_16
newbie
newbie

mai primim sporurile?

Postby blackangel_16 » Mon Feb 02, 2009 3:00 pm

se auzi la stiri sapt trecuta ca nu ni s-ar mai da sporuri la salariu, pe motiv de "criza"... adica nu mai pupam aia 11% spor de preventie plus alte asemenea sporuri, ci doar salariul de baza.

este adevarat?
SSND = Same Shit, New Day

ares/tm
elder
elder

Re: mai primim sporurile?

Postby ares/tm » Mon Feb 02, 2009 6:35 pm

nu e chiar asa, se taie alea speciale, de ex la mine in spital cel de ati de 50 la suta....nu alea mici, ce e 11%???
i can resist everything except temptation

didiland11
senior
senior

Postby didiland11 » Mon Feb 02, 2009 10:54 pm

Oare chiar asa va fi? cunosc vreo cativa care si-au ales psihi sau mu doar pentru sporurile aferente. Si asa sectorul urgentelor este deficitar, credeti ca vor taia si aici acel 75%?

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Tue Feb 03, 2009 2:23 am

I-am ascultat astazi si pe BOC si pe POGEA. Primim sporuri 100%. :peace:

blackangel_16
newbie
newbie

Postby blackangel_16 » Tue Feb 03, 2009 9:12 am

mda, io cred cand o sa vada ochii mei pe fluturas!

atat mai lipsea, oricum, dupa ce ca abia ajunge de o acadea salariul...

Evo
senior
senior

Postby Evo » Tue Feb 03, 2009 12:09 pm

"Ionuţ Bazac a subliniat că Guvernul nu a emis o ordonanţă privind reducerea cu 20% a personalului bugetar, ci o ordonanţă referitoare la diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu personalul bugetar.

El a precizat că atunci când există discuţii referitoare la personalul bugetar, în această categorie nu intră personalul din spitale şi din cabinetele medicale.

''În Ministerul Sănătăţii se vor reduce orele suplimentare, sporurile, astfel încât să menţinem personalul şi să ne încadrăm în ceea ce Guvernul a decis'', a spus Ionuţ Bazac."

De aici : http://www.emedic.ro/Articole/1568.htm

salmonela
junior
junior

Postby salmonela » Tue Feb 03, 2009 4:11 pm

Deci o sa primim, cam asta se intelege.

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Tue Feb 03, 2009 4:35 pm

dr_ wrote:I-am ascultat astazi si pe BOC si pe POGEA. Primim sporuri 100%. :peace:

pe ce specialitate ?

salmonela
junior
junior

Postby salmonela » Tue Feb 03, 2009 4:38 pm

Cred ca s-a referit ca e sigur 100% ca primim sporuri....tot pe alea pe care le aveam si inainte.

blackangel_16
newbie
newbie

Postby blackangel_16 » Tue Feb 03, 2009 9:51 pm

mersi de info...

o sa dorm mai linistita la noapte...

:|

ovidiu99
junior
junior

Postby ovidiu99 » Tue Feb 03, 2009 10:25 pm

Asta imi aduce aminte de un banc : " Bula, nu mai chinui pisica!! Dar nu o chinui. Sa vezi e se bucura cand o sa-i dau drumu'!"

salmonela
junior
junior

Postby salmonela » Wed Feb 04, 2009 12:32 pm

Medicii si asistentele medicale îşi păstrează sporurile şi tichetele de masă
Miercuri, 4 Februarie 2009
Articol citit de 100ori

• precizează preşedinta Sanitas – filiala Suceava, Ana Ionescu

La ultima rundă de negocieri dintre sindicalişti şi reprezentanţii Guvernului, la care a participat şi preşedintele Federaţiei Sanitas – Marius Petcu s-a ajuns la un consens. Potrivit preşedintei Sanitas – filiala Suceava, Ana Ionescu în urma negocierilor s-a hotărât că angajaţii sin sistemul sanitar, în special, medicii şi asistenţii medicali îşi vor primi în continuare sporurile, primele şi tichetele de masă. “La ultima rundă de negocieri, din data de 2 februarie, la care a participat şi preşedintele Federaţiei Sanitas – Marius Petcu s-a hotărât că în sistemul sanitar nu vor fi disponibilizări, angajaţii îşi vor al 13-lea salariu, îşi vor păstra sporurile, primele şi tichetele de masă. În ceea ce priveşte majorările salariale se vor relua negocierile după 15 aprilie când va fi prezentat un raport de execuţie bugetară după primul trimestru”, spune Ana Ionescu.
Reamintim că sindicaliştii Sanitas ameninţau cu redeschiderea conflictului de muncă dacă s-ar fi hotărât reducerea sporurilor salariale. (D.A.)

http://www.obiectivdesuceava.ro/index.p ... &ids=48869

ares/tm
elder
elder

Postby ares/tm » Wed Feb 04, 2009 12:54 pm

uraaaaaaaaaa....da cand??? uite, la mine la spital nici bonuri nu vor sa ne dea, cica asa au inteles ele de la minister...ce sa mai zici??? auzi, cica sa ne interesam noi, in alte locuri unde s-au luat, din ce fonduri s-au dat???/ca i-o angajata la salarizare....da-o-n.....ce sa fac??? mananc retroactiv, cand mi le da luna viitoare???
i can resist everything except temptation

gabyba
newbie
newbie

Postby gabyba » Mon Feb 16, 2009 6:57 pm

stie cineva de un spor d 15% pe medicina interna sau cardiologie? il ia cineva sau nu ?
all good things come to the end...

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon Feb 16, 2009 7:13 pm

Da, se ia spor de 15% pe medicina interna. Eu iau de cateva luni.

salmonela
junior
junior

Postby salmonela » Sat Feb 21, 2009 10:38 am

http://www.ziuadeiasi.com.ro/ziua_eveni ... loare.html
SANITAS ameninţă cu protest de amploare
19/02/2009 01:00:00

Conducerea SANITAS Iaşi a trimis ieri o adresă către Ministerul Sănătăţii, prin care protestează împotriva ultimelor măsurilor luate de Ion Bazac. Conform unei hotărâri emise de ministrul acum trei zile, până la aprobarea bugetului pe anul 2009, angajaţii din sistemul sanitar care primesc bani de la stat nu vor mai primi bani pentru orele suplimentare şi pentru sporurile care li se cuvin. Motivul? Criza financiară. “Ministrul sănătăţii are o doză de nesimţire foarte mare. Să ne explice măsurile astea pe care le ia de la o zi la alta. Una spune la televizor şi alta face. Azi spune că îi pasă de cei din sistemul sanitar şi mâine le taie din bani. Dacă va continua aşa, nu este exclus să se trezească cu toate cadrele medicale din Iaşi în faţa Ministerului”, a declarat Viorel Tănase, preşedintele SANITAS. De măsura ministrului Bazac sunt afectate 40% dintre cadrele medicale din întreg sistemul sanitar. Acest procent cuprinde angajaţii DSP-ului, medicii din unităţile de primire a urgenţelor şi cadrele medicale din toate unităţile de învăţământ. “Nu cu salariile noastre s-au creat găuri în vistieria ţării şi nu aşa va redresa ministrul economia”, a mai spus Viorel Tănse.

Return to “Viata in spital”