mai primim sporurile?
- blackangel_16
- newbie
mai primim sporurile?
se auzi la stiri sapt trecuta ca nu ni s-ar mai da sporuri la salariu, pe motiv de "criza"... adica nu mai pupam aia 11% spor de preventie plus alte asemenea sporuri, ci doar salariul de baza.
este adevarat?
este adevarat?
SSND = Same Shit, New Day
- ares/tm
- elder
Re: mai primim sporurile?
nu e chiar asa, se taie alea speciale, de ex la mine in spital cel de ati de 50 la suta....nu alea mici, ce e 11%???
i can resist everything except temptation
-
- senior
Oare chiar asa va fi? cunosc vreo cativa care si-au ales psihi sau mu doar pentru sporurile aferente. Si asa sectorul urgentelor este deficitar, credeti ca vor taia si aici acel 75%?
- dr_
- elder
I-am ascultat astazi si pe BOC si pe POGEA. Primim sporuri 100%. 

- blackangel_16
- newbie
mda, io cred cand o sa vada ochii mei pe fluturas!
atat mai lipsea, oricum, dupa ce ca abia ajunge de o acadea salariul...
atat mai lipsea, oricum, dupa ce ca abia ajunge de o acadea salariul...
- Evo
- senior
"Ionuţ Bazac a subliniat că Guvernul nu a emis o ordonanţă privind reducerea cu 20% a personalului bugetar, ci o ordonanţă referitoare la diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu personalul bugetar.
El a precizat că atunci când există discuţii referitoare la personalul bugetar, în această categorie nu intră personalul din spitale şi din cabinetele medicale.
''În Ministerul Sănătăţii se vor reduce orele suplimentare, sporurile, astfel încât să menţinem personalul şi să ne încadrăm în ceea ce Guvernul a decis'', a spus Ionuţ Bazac."
De aici : http://www.emedic.ro/Articole/1568.htm
El a precizat că atunci când există discuţii referitoare la personalul bugetar, în această categorie nu intră personalul din spitale şi din cabinetele medicale.
''În Ministerul Sănătăţii se vor reduce orele suplimentare, sporurile, astfel încât să menţinem personalul şi să ne încadrăm în ceea ce Guvernul a decis'', a spus Ionuţ Bazac."
De aici : http://www.emedic.ro/Articole/1568.htm
-
- junior
Deci o sa primim, cam asta se intelege.
- dr.rezidentx1
- senior
dr_ wrote:I-am ascultat astazi si pe BOC si pe POGEA. Primim sporuri 100%.
pe ce specialitate ?
-
- junior
Cred ca s-a referit ca e sigur 100% ca primim sporuri....tot pe alea pe care le aveam si inainte.
- blackangel_16
- newbie
mersi de info...
o sa dorm mai linistita la noapte...

o sa dorm mai linistita la noapte...

- ovidiu99
- junior
Asta imi aduce aminte de un banc : " Bula, nu mai chinui pisica!! Dar nu o chinui. Sa vezi e se bucura cand o sa-i dau drumu'!"
-
- junior
Medicii si asistentele medicale îşi păstrează sporurile şi tichetele de masă
Miercuri, 4 Februarie 2009
Articol citit de 100ori
• precizează preşedinta Sanitas – filiala Suceava, Ana Ionescu
La ultima rundă de negocieri dintre sindicaliÅŸti ÅŸi reprezentanÅ£ii Guvernului, la care a participat ÅŸi preÅŸedintele FederaÅ£iei Sanitas – Marius Petcu s-a ajuns la un consens. Potrivit preÅŸedintei Sanitas – filiala Suceava, Ana Ionescu în urma negocierilor s-a hotărât că angajaÅ£ii sin sistemul sanitar, în special, medicii ÅŸi asistenÅ£ii medicali îşi vor primi în continuare sporurile, primele ÅŸi tichetele de masă. “La ultima rundă de negocieri, din data de 2 februarie, la care a participat ÅŸi preÅŸedintele FederaÅ£iei Sanitas – Marius Petcu s-a hotărât că în sistemul sanitar nu vor fi disponibilizări, angajaÅ£ii îşi vor al 13-lea salariu, îşi vor păstra sporurile, primele ÅŸi tichetele de masă. ÃŽn ceea ce priveÅŸte majorările salariale se vor relua negocierile după 15 aprilie când va fi prezentat un raport de execuÅ£ie bugetară după primul trimestruâ€, spune Ana Ionescu.
Reamintim că sindicaliştii Sanitas ameninţau cu redeschiderea conflictului de muncă dacă s-ar fi hotărât reducerea sporurilor salariale. (D.A.)
http://www.obiectivdesuceava.ro/index.p ... &ids=48869
Miercuri, 4 Februarie 2009
Articol citit de 100ori
• precizează preşedinta Sanitas – filiala Suceava, Ana Ionescu
La ultima rundă de negocieri dintre sindicaliÅŸti ÅŸi reprezentanÅ£ii Guvernului, la care a participat ÅŸi preÅŸedintele FederaÅ£iei Sanitas – Marius Petcu s-a ajuns la un consens. Potrivit preÅŸedintei Sanitas – filiala Suceava, Ana Ionescu în urma negocierilor s-a hotărât că angajaÅ£ii sin sistemul sanitar, în special, medicii ÅŸi asistenÅ£ii medicali îşi vor primi în continuare sporurile, primele ÅŸi tichetele de masă. “La ultima rundă de negocieri, din data de 2 februarie, la care a participat ÅŸi preÅŸedintele FederaÅ£iei Sanitas – Marius Petcu s-a hotărât că în sistemul sanitar nu vor fi disponibilizări, angajaÅ£ii îşi vor al 13-lea salariu, îşi vor păstra sporurile, primele ÅŸi tichetele de masă. ÃŽn ceea ce priveÅŸte majorările salariale se vor relua negocierile după 15 aprilie când va fi prezentat un raport de execuÅ£ie bugetară după primul trimestruâ€, spune Ana Ionescu.
Reamintim că sindicaliştii Sanitas ameninţau cu redeschiderea conflictului de muncă dacă s-ar fi hotărât reducerea sporurilor salariale. (D.A.)
http://www.obiectivdesuceava.ro/index.p ... &ids=48869
- ares/tm
- elder
uraaaaaaaaaa....da cand??? uite, la mine la spital nici bonuri nu vor sa ne dea, cica asa au inteles ele de la minister...ce sa mai zici??? auzi, cica sa ne interesam noi, in alte locuri unde s-au luat, din ce fonduri s-au dat???/ca i-o angajata la salarizare....da-o-n.....ce sa fac??? mananc retroactiv, cand mi le da luna viitoare???
i can resist everything except temptation
-
- newbie
stie cineva de un spor d 15% pe medicina interna sau cardiologie? il ia cineva sau nu ?
all good things come to the end...
- Calico
- addicted
Da, se ia spor de 15% pe medicina interna. Eu iau de cateva luni.
-
- junior
http://www.ziuadeiasi.com.ro/ziua_eveni ... loare.html
SANITAS ameninţă cu protest de amploare
19/02/2009 01:00:00
Conducerea SANITAS IaÅŸi a trimis ieri o adresă către Ministerul Sănătăţii, prin care protestează împotriva ultimelor măsurilor luate de Ion Bazac. Conform unei hotărâri emise de ministrul acum trei zile, până la aprobarea bugetului pe anul 2009, angajaÅ£ii din sistemul sanitar care primesc bani de la stat nu vor mai primi bani pentru orele suplimentare ÅŸi pentru sporurile care li se cuvin. Motivul? Criza financiară. “Ministrul sănătăţii are o doză de nesimÅ£ire foarte mare. Să ne explice măsurile astea pe care le ia de la o zi la alta. Una spune la televizor ÅŸi alta face. Azi spune că îi pasă de cei din sistemul sanitar ÅŸi mâine le taie din bani. Dacă va continua aÅŸa, nu este exclus să se trezească cu toate cadrele medicale din IaÅŸi în faÅ£a Ministeruluiâ€, a declarat Viorel Tănase, preÅŸedintele SANITAS. De măsura ministrului Bazac sunt afectate 40% dintre cadrele medicale din întreg sistemul sanitar. Acest procent cuprinde angajaÅ£ii DSP-ului, medicii din unităţile de primire a urgenÅ£elor ÅŸi cadrele medicale din toate unităţile de învăţământ. “Nu cu salariile noastre s-au creat găuri în vistieria ţării ÅŸi nu aÅŸa va redresa ministrul economiaâ€, a mai spus Viorel Tănse.
SANITAS ameninţă cu protest de amploare
19/02/2009 01:00:00
Conducerea SANITAS IaÅŸi a trimis ieri o adresă către Ministerul Sănătăţii, prin care protestează împotriva ultimelor măsurilor luate de Ion Bazac. Conform unei hotărâri emise de ministrul acum trei zile, până la aprobarea bugetului pe anul 2009, angajaÅ£ii din sistemul sanitar care primesc bani de la stat nu vor mai primi bani pentru orele suplimentare ÅŸi pentru sporurile care li se cuvin. Motivul? Criza financiară. “Ministrul sănătăţii are o doză de nesimÅ£ire foarte mare. Să ne explice măsurile astea pe care le ia de la o zi la alta. Una spune la televizor ÅŸi alta face. Azi spune că îi pasă de cei din sistemul sanitar ÅŸi mâine le taie din bani. Dacă va continua aÅŸa, nu este exclus să se trezească cu toate cadrele medicale din IaÅŸi în faÅ£a Ministeruluiâ€, a declarat Viorel Tănase, preÅŸedintele SANITAS. De măsura ministrului Bazac sunt afectate 40% dintre cadrele medicale din întreg sistemul sanitar. Acest procent cuprinde angajaÅ£ii DSP-ului, medicii din unităţile de primire a urgenÅ£elor ÅŸi cadrele medicale din toate unităţile de învăţământ. “Nu cu salariile noastre s-au creat găuri în vistieria ţării ÅŸi nu aÅŸa va redresa ministrul economiaâ€, a mai spus Viorel Tănse.