Caiet de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
aever
junior
junior

Caiet de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat

Postby aever » Sun Jul 29, 2007 11:25 am

Stiu ca nu toata lumea a primit asa ceva la noile repartitii, noi de la Bucuresti am primit asta si...singurele informatii despre cum se completeaza si la ce trebuie sunt incluse in prefata lui. Mie si asa mi se par cam incomplete informatiile alea...Voi stiti ceva despre cat de "obligatoriu" cu adevarat este sa fie completat asta? Si daca ne apucam deja de completat pe el sau asteptam instructiuni si Start! de la CNPDS? Si ...oare trebuie completat retroactiv pentru stagiul pe care l-am terminat?
Se pare ca nimeni din cei cu care am vorbit nu stiu nimic de asta si se pare ca nici nu ii intereseaza si la CNPDS chiar nu am avut timp sa ma mai duc o data si sa intreb.

sixtyne
senior
senior

Postby sixtyne » Tue Jul 31, 2007 10:28 pm

cica au mai avut si altii in alti ani foi ca in caietul de rezident... dar nu le-a completat nimeni... si nu le-a cerut nimeni sa il vada

aever
junior
junior

Postby aever » Sat Jan 12, 2008 9:10 pm

In cazul in care mai vrea cineva sa stie...am fost la CNPDS si am intrebat de caietul de monitorizare. Nu stia nimeni cum se completeaza, cica doar Badiu stie. Asa ca pentru orice intrebare despre asta mi s-a sugerat sa merg in audienta la Badiu. Dar, desi nimeni nu stie cum si de ce se completeaza caietul respectiv, mi s-a spus ca e obligatoriu sa il completam. Ce se intampla daca nu o facem? Raspunsul a fost: "Trebuie sa il completati!"

Din partea mea nu m-as fi agitat atat pentru caietul asta daca nu ar exista si posibilitatea ca la un moment dat, undeva pe la sfarsitul rezidentiatului sa devina brusc interesati de caietul ala si sa trebuiasca sa il completam retroactiv....ceea ce mi s-ar parea groaznic sa alerg pe la toate spitalele si la toti doctorii sa ma milogesc pentru semnaturi. Si la cum functioneaza lucrurile la CNPDS si nu numai, posibilitatea sa se intample asa e destul de mare...

razi
senior
senior

Postby razi » Wed Jan 16, 2008 6:26 pm

noua ne-au spus ca o sa ni-l ceara la examenul de specialitate si trebuie sa fie completate toate foile.

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Sat Jan 19, 2008 1:10 pm

razi wrote:noua ne-au spus ca o sa ni-l ceara la examenul de specialitate si trebuie sa fie completate toate foile.

aiurea! si noua ne-a zis in primul an de asa ceva...si ca prostii am stat si am completat un caiet cu diverse prostii.... nici macar nu au amintit de el la exam de specialitate! cred ca nici nu stiu ca trebuie asa ceva!
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

shmer
junior
junior

Re: Caiet de monitorizare a pregatirii prin rezidentiat

Postby shmer » Mon Mar 03, 2008 8:41 pm

mi-am scos si eu caietul si curricula (med interna). daca s-ar respecta ceea ce scrie acolo am avea numai de castigat. realizand numarul cerut de toracocenteze, ecografii abdominale si cardiace, interpretari de CT, RMN, efectuarea de colonoscopii, esogastroscopii si toate celelalte cerinte din baremul de activitati practice ne-ar da o pricepere si manualitate mai mult decat suficienta la sfarsitul celor 5 ani de rezidentiat. nu stiu daca avem timpul, locul necesar si aparatura efectuarii acestor activitati practice in clinicile prin care ne perindam de-a lungul acestor ani, insa pentru toate acestea ar merita sa se respecte cerintele curriculei.
... muncim ca sa avem timp liber ...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Mar 04, 2008 3:57 pm

logic ca NU se respecta ce scrie acolo, dar partea buna este ca dupa aia poti face tot ce ai in curricula. ca 50 de mii de toracocenteze tot nu ai cumsa faci, dar ideea e ca apoi nu te da nimeni in judecata ca le faci

oachi

Postby oachi » Wed May 21, 2008 11:00 am

Pina la urma ce scriem in caietul ala de monitorizare? Ca la noi la tara abia a ajuns iar cucoanele de la dsp habar n-au. Iar cei din spital nici atit.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed May 21, 2008 11:03 am

fa si tu ca mine- pune-l bine intr-o mapa undeva sa nu se puna praful pe el si il scoti la iveala prin anu 3, inainte de ex final. asta daca intre timp nu te reprofilezi. eu nici macar partea cu numele nu mi-am completat-o
qpepsi.gif

oachi

Postby oachi » Wed May 21, 2008 11:04 am

Pai si atunci incep sa-l completez? Daca moare baba unde sunt eu acum, cum mai semneaza? :?

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed May 21, 2008 11:10 am

da crezi ca il verifica cineva???? eu cred ca faza cu caietul a fost doar un mod al celor de la dsp de a mai face niste bani pe spinarea noastra- dai o groaza de bani pe niste foi colorate prinse in capse intre ele. le-am intrebat si eu pe tantiurile alea cum sa il completez si ele habar nu aveau, iar de la colegii mai mari am inteles ca lor nu le-a cerut nimeni caietu niciodata. eu zic sa stai linistit, numa sa nu il pierzi
qpepsi.gif

Return to “Viata in spital”