chirurgie generala bucuresti

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
cristianlica
senior
senior

chirurgie generala bucuresti

Postby cristianlica » Wed Apr 09, 2008 11:58 pm

are cineva idee de vreun spital in care e nevoie de rezidenti de kir generala si unde kiar te pun la treaba in sala nu numai la foi?
Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost

Cyph3r
elder
elder

Re: chirurgie generala bucuresti

Postby Cyph3r » Sat Apr 12, 2008 11:16 am

depinde..daca vrei sa faci chir gen k specialitate sau vrei sa faci modulul de chirgen
fundeni: program 7.30-20.00 zilnic inclusiv sambata (dar sambata pana pe la 2 asa) si doar cancere..mai rar alte patologii. nu ai urgente decat rar (lucru bun ca ai garzi lejere dar si rau ca nu vezi patologie de urgente) daca esti rezi pe sectia prof I Popescu vezi doar ficat cai biliare, panc si mai rar colon. restul sectiilor sunt colon (plin de stome) si pancreas (DPC dim la pranz si seara) Faci foi dar si bagi sala ca inecatul. Merita de facut stagiul aici daca nu ai nimic care sa te astepte acasa (sotie, copil).
pantelimon si floreasca: urgente cat incap, ff variate, garzi in care alergi ca la maraton.primii ani nu faci mare lucru, dupa aia incepe sa fie mai bine
La Budimex si Sf Maria o freci cu arta si gratie si iti mai iei si dupa cap ca o freci.
De restul spitalelor nu stiu mare lucru.
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

cristianlica
senior
senior

Postby cristianlica » Sun Apr 13, 2008 4:35 pm

mersi de info...eu sunt rez pe kir gen...la sf maria din pacate...intru in sala nu asta e pb dar nu fac nimik adikk trag de valve si noduri la piele atata...tu la ce spital esti?

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Sun Apr 13, 2008 5:56 pm

cristianlica wrote:mersi de info...eu sunt rez pe kir gen...la sf maria din pacate...intru in sala nu asta e pb dar nu fac nimik adikk trag de valve si noduri la piele atata...tu la ce spital esti?

pai depinde ce an esti....daca esti anul I ..ce ai vrea sa faci mai mult? Anastomoze alea alea..? Daca esti an mai mare atunci na..imi pare rau..
Eu sunt anul I, fac la fundeni un modul de chirgen de 8 luni si sunt multumit de ceea ce fac aici ptr rezidenti:toti prind sala iar din anii mai mari, daca esti pe generala deja faci anastomozele si chiar si operatii mai simple, majoritatea au cate 6 luni-1an pe afara + cursuri, etc. Deocamdata fac ca si tine (mai prind si inchis peretele abd) dar abia am 4 luni.
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

cristianlica
senior
senior

Postby cristianlica » Sun Apr 13, 2008 6:16 pm

Eu sunt anul II :cry: .

Return to “Viata in spital”