codita wrote:si ATI cat are?
25%

dr_ wrote:Sa vedem...
(cica un rezident in anul 2 pe ML castiga 27 milioane )![]()
![]()
ildottore wrote:a... am vazut sapt trecuta o emisiune la antena 3 cu raed arafat si sefu de la ambulanta din bucuresti si ziceau ca au un poriect sa mareasca salariile cu 20 si ceva la suta, iar pentru ambulanta pe langa asta se mai adauga un spor intre 50 si 100%... asta ar trebui sa se intample undeva prin feb/mar 2008
da mai... da inveti sapte ani sa ai o viata imputita la propriu... nu neg... cashu e bun dar... oare merita? daca sunt chirurg oricum spaga merge asa ca... poate sa imi zicia mie cine ce mi-ar zice ... spaga nu o sa dispara in veci de la noi...
ildottore wrote:dr_ wrote:Sa vedem...
(cica un rezident in anul 2 pe ML castiga 27 milioane )![]()
![]()
da mai... da inveti sapte ani sa ai o viata imputita la propriu... nu neg... cashu e bun dar... oare merita? daca sunt chirurg oricum spaga merge asa ca... poate sa imi zicia mie cine ce mi-ar zice ... spaga nu o sa dispara in veci de la noi...
pc7 wrote:da ma se dau bonuri, cu siguranta!!!da mai... da inveti sapte ani sa ai o viata imputita la propriu... nu neg... cashu e bun dar... oare merita? daca sunt chirurg oricum spaga merge asa ca... poate sa imi zicia mie cine ce mi-ar zice ... spaga nu o sa dispara in veci de la noi...
care sapte?
trident wrote:cu an de restante cu tot
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests