profesor indrumator
-
- junior
profesor indrumator
Cu ce se mananca prof indrumator? Daca vreau sa imi iau transferul am inteles ca am nevoie de semnatura unui indrumator? Pot sa ma duc la orice prof, din orice spital? Sau exista un indrumator pt fiecare specialitate si de unde stiu eu cine este?
- dr.rezidentx1
- senior
-
- junior
- crisstallus_cris
- senior
-
- elder
Re: profesor indrumator
julymorning wrote:Cu ce se mananca prof indrumator? Daca vreau sa imi iau transferul am inteles ca am nevoie de semnatura unui indrumator? Pot sa ma duc la orice prof, din orice spital? Sau exista un indrumator pt fiecare specialitate si de unde stiu eu cine este?
exista profesori indrumatori pentru orice specialitate!
si ca sa stii cine sunt, intrebi la asp!

- pc7
- elite
asteptati pana dupa marea alegrere si apoi vedeti ce hotarasc astia cu privire la transferuri; daca sunteti curiosi cum s-a procedat anu trecut, aruncati o geana aci http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html
Life's not fair, get used to it
- crisstallus_cris
- senior
pc7 wrote:asteptati pana dupa marea alegrere si apoi vedeti ce hotarasc astia cu privire la transferuri; daca sunteti curiosi cum s-a procedat anu trecut, aruncati o geana aci http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html
Din cate am citit a fost nevoie si de semnatura rectorului si decanului universitatii si facultatii de unde pleci si unde vrei transferul..Asa e?Pana acum s-a zis doar de acceptul unui medic indrumator,accept de primire de la Asp....Se obtin greu aceste semnaturi?
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
-
- junior
- 187.92a
- addicted
Re: profesor indrumator
julymorning wrote:Cu ce se mananca prof indrumator?
unii mananca, ... ....
corect. frate ce fata are imedul. cu report this post, cu din alea:))
jucat-va tataa