cazare rezidenti
- uno
- senior

cazare rezidenti
Stie cineva cam pe unde se poate sta in Bucuresti ca si rezident ? Ma refer la chirie, camine pentru rezidenti etc. Cam cat te costa, unde te adresezi ?Astept sugestii. Eventual mail la dragosv78@hotmail.com
"Speranta" n-a murit...dar e la A.T.I.
- lady galadriel
- senior

- darkside
- senior

oficial exista camine de rezidenti situate langa spitalul Fundeni, doua la numar din cate stiu eu , distributia pe camerele de acolo este facuta de cei de la Centrul de Perfectionare, etc. Din ce stiu acolo nu mai sunt locuri de mult.
Alta varianta ar fi la UMF "Carol Davila" care in fiecare an rezerva ceva locuri in caminele din Splai 46-48 pentru rezidenti, pentru acele locuri va puteti adresa la Serviciu Social al UMF din Dionisie Lupu 37 (in spate la Scala).
Alta varianta ar fi la UMF "Carol Davila" care in fiecare an rezerva ceva locuri in caminele din Splai 46-48 pentru rezidenti, pentru acele locuri va puteti adresa la Serviciu Social al UMF din Dionisie Lupu 37 (in spate la Scala).
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......
-
katty26
- newbie

camine pentru rezidenti/ANL
cine poate sa imi spuna ce acte trebuie sa depui pt ANl pt rezidenti si la ce primarie? exista vreo sansa reala de a primi un loc acolo in viitorii 2-3 ani????
Dar despre caminele din Fundeni cine ar putea sa imi spuna ceva?//
-
qsa
- senior

Re: camine pentru rezidenti/ANL
katty26 wrote:cine poate sa imi spuna ce acte trebuie sa depui pt ANl pt rezidenti si la ce primarie? exista vreo sansa reala de a primi un loc acolo in viitorii 2-3 ani????
//
Nu mai stiu toate actele care iti trebuiesc,dar poti sa mergi(daca nu iti e prea greu)la primaria sectorului 2.Iti vor da toate informatiile de care ai nevoie.Cat despre sanse..."Speranta moare ultima!"
- rouadefoc
- senior

Re: camine pentru rezidenti/ANL
katty26 wrote:cine poate sa imi spuna ce acte trebuie sa depui pt ANl pt rezidenti si la ce primarie? exista vreo sansa reala de a primi un loc acolo in viitorii 2-3 ani????
In camine se ajunge foarte usor printr-o cerere depusa la Centrul Nat.dpids din Pantelimon.La etaj la Inginerul Georgescu, el se ocupa de cereri.Trebuie xorox dupa buletin care nu trebuie sa fie de Bucuresti si adeverinta de la Spitalul platitor ca esti rezident.
Caminul din Fundeni are camere cu 2 paturi= 200Ron pe pers, sau daca vrei sa stai sungura platesti toat camera=400Ron ,celelalte cheltuieli sunt incluse.Conditiile sunt: baie, bucatarie pe hol, posibilitate de cablu si internet, Camere foarte mici care au doar o chiuveta, 2 paturi, un dulap, 2 chestii ce seamana cu un minimobilier vechi si o masa cu un scaun.
Legaturi cu metroul: troleibuzul 66 spre Obor luat din fata spitalului.
rezidentii care au depus in anul 1 cerere la ANL , au primit un loc in anul 5 de rezidentiat.
-
ivan
- newbie

- lady galadriel
- senior

- dr.rezidentx1
- senior

camine fundeni...
ce sanse sunt sa prinzi un loc acolo....
am fost azi la dl georgescu si mi-a aratat o lista scoasa la imprimanta in care ma gaseam pe poz 17....
ce sanse am sa prind ceva?dupa ce criterii se fac repartitiile?
din cate am inteles caminele sunt in renovare si pana pe data de 15 ian nu se fac cazari
help me pls...macar cu o sugestie
am fost azi la dl georgescu si mi-a aratat o lista scoasa la imprimanta in care ma gaseam pe poz 17....
din cate am inteles caminele sunt in renovare si pana pe data de 15 ian nu se fac cazari
- Cyph3r
- elder

Re: camine fundeni...
dr.rezidentx1 wrote:ce sanse sunt sa prinzi un loc acolo....
si eu miros un loc p'acolo..dar din cate am vb cu adminu caminului Fundeni cica abia prin aprilie daca se termina de renovat. Mai au 2 etaje de renovat si deocamdata ii muta de la un etaj la altul pe cei deja cazati.
Keep waiting
Criterii..mai, mai..nu ai invatat din facultate lectia cu criteriile de cazare la camine?
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??