Stagiul de Bucomaxilofaciala pt rezidenti pe ORL anul I

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
razvan.f
senior
senior

Stagiul de Bucomaxilofaciala pt rezidenti pe ORL anul I

Postby razvan.f » Fri Oct 12, 2007 5:20 pm

Pe siteul perfmed nu e postat nimic in legatura cu repartitia sau schimbarea stagiului pentru cei care termina stagiul anterior pe data de 15 octombrie.

Eu stiu ca nu tre sa ma impacientez, ca asa e la noi..., dar daca stie cineva ceva despre chestiunea asta m-ar bucura foarte tare sa împartaseasca si cu noi.

Eu sunt pe ORL anul I si tre sa iau stagiul de Chirurgie bucomaxilofaciala.

La mai mare. :D

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Fri Oct 12, 2007 5:29 pm

la voi nu este serviciu runos? acu nu vrei ca fiecare schimbare de stagiu sa se anunte pe permed, nu?
Life's not fair, get used to it

curly
senior
senior

Postby curly » Fri Oct 12, 2007 5:32 pm

Du-te la CNPDSB chiar daca nu e afisat / anuntat nimic pe nicaieri. Noi la Pediatrie trebuia sa schimbam pe 15 sept, iar unii colegi alesesera deja stagiul (spitalul) cu vreo 3 zile inainte, desi nu era nimic anuntat oficial. Stagiul s-a ales in ordinea venirii la CNPDSB, nu a notei de la rezi. Deci: nu te astepta la vreo organizare speciala.

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Fri Oct 12, 2007 6:33 pm

pc7, forget 'bout it. runos e o treaba, centrul de perfectionare alta.

Curly, mersi de informatii. Cand am citit prima oara m-am enervat si apoi mi-am dat sema ca de fapt aceasta e situatia normala in romania si nu tre sa ma enervez pt ca de obicei sunt singurul. Adica au facut aia cu repartitia pe stagiul 2 doar ca sa ne vanda curiculele, si acum totul a revenit la "normal". Ce idioti. Si acum daca o sa fac gura nu o sa ma sustina nimeni ca aia care au fost mai devreme sunt multumiti ca au apucat inaintea mea, iar aia care nu au luat pana acuma le e frica sa nu fie mai rau si tac.
Mi-e sila.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Fri Oct 12, 2007 6:38 pm

ma rog, al noi se schimba stagiile de la runos
Life's not fair, get used to it

curly
senior
senior

Postby curly » Fri Oct 12, 2007 7:06 pm

pai nu te enerva si tu de acum, las-o pe luni. poate ca la tine nu se va intampla la fel. eu ti-am zis doar cum a fost in cazul pediatriei.
aa..si ne-au pus sa platim la posta banii (450 000) pt curicula care nu exista inca. :D

Return to “Viata in spital”