Cat costa o nefrectomie in Bucuresti?
-
Cat costa o nefrectomie in Bucuresti?
Daca stie careva cat ar putea sa ajunga o nefrectomie la un medic bun in Bucuresti sa imi zica si mie.
Mii de multumiri aniticipate![[/b]
Mii de multumiri aniticipate![[/b]
- 187.92a
- addicted
- ciocalteu_PRM
- senior
trident wrote:este gratuita (daca exista indicatie pt asa ceva)
Indicatia pentru nefrectomie gratuita: pacienti batrani cu situatie materiala precara.
Acuma serios vorbind, intrebarea e aiurea.Asta se discuta direct cu medicul curant,daca iti cere o suma,inseamna ca atat vrea. Daca nu iti cere nimic,ramane la latitudinea ta ce atentie vrei sa ii dai.Nu cred ca e cineva pe forum care sa iti arate factura si tva-ul de la operatii asemanatoare.
" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- doctorita_irina
- senior
Cine ar putea sa imi recomande un medic cardiolog bine instruit in Ploiesti? desi cred ca mai indicat sa ma deplasez la Bucuresti, dar totusi daca stie cineva vreun cardiolog ploiestean la care sa se merite sa mergi anuntati-ma si pe mine.
"Invatatura iti da lumina, dar nu te inalti decat prin caracter."
- lady galadriel
- senior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- doctorita_irina
- senior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
-
- senior
depinde de unde e facuta nefrectomia....
dc e la fundeni e un pret..dc e la sf ioan e alt pret..undeva internediar la panduri
dc e o patologie maligna si situatia materiala permite te sfatuiesc calduros la fundeni...de ex dr chibelean...dc situati nu permite pasu 2 e panduri iar dc e o cunostinta saraca sau soacra du-o la sf ioan, desi acolo sunt niste dr buni cum ar fi dr cauni da dc intra si geavlete creste si riscul operator proportional cu pretul operatiei
dc e patologie benigna si tine la estetica sfatuiesc panduri ca mai fac si laparo sau sf ioan da nu urologie ci chirurgie generala, la fel sunt f buni pe laparo si fac si patologie urologica
cat despre preturi e de ajuns sa intrebi asistentele sefe de pe sectie
au lista de preturi...nu pot sa-ti dau preturi pe forum
pretul variaza de la 200 euroi la 1000-2000 depinde de spital, dr si anvergura patologiei
dc e la fundeni e un pret..dc e la sf ioan e alt pret..undeva internediar la panduri
dc e o patologie maligna si situatia materiala permite te sfatuiesc calduros la fundeni...de ex dr chibelean...dc situati nu permite pasu 2 e panduri iar dc e o cunostinta saraca sau soacra du-o la sf ioan, desi acolo sunt niste dr buni cum ar fi dr cauni da dc intra si geavlete creste si riscul operator proportional cu pretul operatiei
dc e patologie benigna si tine la estetica sfatuiesc panduri ca mai fac si laparo sau sf ioan da nu urologie ci chirurgie generala, la fel sunt f buni pe laparo si fac si patologie urologica
cat despre preturi e de ajuns sa intrebi asistentele sefe de pe sectie
au lista de preturi...nu pot sa-ti dau preturi pe forum

pretul variaza de la 200 euroi la 1000-2000 depinde de spital, dr si anvergura patologiei
- doctorita_irina
- senior
- lady galadriel
- senior
- doctorita_irina
- senior
lady galadriel wrote:...unde i-au pus proteza?..Mai bine merge in centrul unde a fost operata pt reevaluare...si pt eco dat fiind ca e protezata trebuie vazuta de un dr. cu ceva experienta in astfel de cazuri...
Operatia a fost facut la Spitalul Militar Bucuresti-la Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei.Asa m-am gandit si eu ca ar fi mult mai bine tot la un medic cardiolog din Bucuresti sa apelam , fiindca la Ploiesti am fost la un nene doctor caruia desi i-am prezentat problema ei, nu a considerat necesar decat un ekg si un sumar examen clinic, in speta i-a auscultat cordul.
"Invatatura iti da lumina, dar nu te inalti decat prin caracter."
- lady galadriel
- senior