serviciul RUNOS SUUB de toata jena
-
- newbie
serviciul RUNOS SUUB de toata jena
Am fost la SUUB sa cer o adeverinta de la ei pentru a ma inscrie in CMB. Bineinteles ca am nimerit in afara celor 2 ore de program cu publicul si vreau sa cred ca din aceasta cauza mi s-a vorbit cu atata scarba. Am intrebat o doamna cum se procedeaza si mi-a spus ca deja suntem inscrisi in CMB deoarece ni se retine cotizatia din salariu. I-am explicat ca nu e asa si ca am nevoie de adeverinta. In fine , dupa mai multe parlamentari imi tranteste : "faceti o cerere , o lasati aici si va spunem noi cand sa veniti". Fac o cerere si i-o dau vrand sa ii explic inca o data ca trebuie sa scrie ca sunt angajata a SUUB si ca mi se retine cotizatia din salariu. Bineinteles ca nu apuc sa deschid gura ca mi-o tranteste: "Stiu ce trebuie sa scrie in adeverinta , nu ma invatati dumneavoastra" . Pai cu 5 minute in urma nu stia. Dureaza 2 zile sa o faca si mi-a atras atentia sa vin in timpul programului. Adica de la 12 la 14. Asa ca ei vor pontajul semnat dar nu ii intereseaza ca programul lor de lucru pica exact in timpul programului nostru de la spital si peste asta nici nu se rezolva in aceeasi zi.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
salariul la Floreasca
Are cineva idee cum se procedeaza cand iti dau doar jumatate din salariu si tu ai adus pontajele la zi...La cine ar trebui sa tip si se mai poate remedia situatia luna asta?Asta se intampla la Floreasca.
-
- newbie
- 187.92a
- addicted
yeti wrote: Si pentru ca mi-au facut automat card fara sa ma intrebe daca vreau si ce fel de card vreau cu toate ca am specificat ca as vrea sa il fac personal.
te pricepi la shlefuit plasticul, tu faci cardurile mai mari sau mai groase sau cum, voiai sa fie al tau facut e manuta ta nu?

stim, voiai card Gold
btw, dupa cum zicea si vlad, cred ca nu vei mai primi slariul urmator daca o tii pe faze din astea. nu stii ca d-na eminescu de la runos sta pe forum?!
-
- senior
-
- newbie
Trident , imi pare rau ca ai prea mult timp de frecat menta si te simti dator sa ne ironizezi pe toti dar cu cardul maestro nu faci nimic in strainatate. As fi preferat un Visa pe care chiar am vrut sa il fac daca doamna de la Suub mi-ar fi spus la ce banca sa il fac. Dar probabil trebuia sa isi ia spitalul comisionul.
Si daca d-na sta pe forum poate isi schimba atitudinea.
Credeam ca mai sunt si altii deranjati de ce se intampla dar se pare ca forumul a devenit doar un loc de pierdut vremea pt unii care nu au ce face. E trist ca nu putem face ceva constructiv impreuna. Se pare ca e adevarat : doctorii se mananca intre ei mai rau decat ii mananca altii din afara. Si apoi va mirati ca nu se face nimic pt noi.
Si daca d-na sta pe forum poate isi schimba atitudinea.
Credeam ca mai sunt si altii deranjati de ce se intampla dar se pare ca forumul a devenit doar un loc de pierdut vremea pt unii care nu au ce face. E trist ca nu putem face ceva constructiv impreuna. Se pare ca e adevarat : doctorii se mananca intre ei mai rau decat ii mananca altii din afara. Si apoi va mirati ca nu se face nimic pt noi.
- 187.92a
- addicted
yeti wrote:Trident , imi pare rau ca ai prea mult timp de frecat menta si te simti dator sa ne ironizezi pe toti dar cu cardul maestro nu faci nimic in strainatate. As fi preferat un Visa pe care chiar am vrut sa il fac daca doamna de la Suub mi-ar fi spus la ce banca sa il fac. Dar probabil trebuia sa isi ia spitalul comisionul.
nu fratioare, ironizez si eu unde vad ca se prabuseste IQ-ul. crede-ma, are rol stimulativ. stiu, voiai visa electron, un visa gold nu?

par example, iti faci matale un carduletz VISA la orice bnaca si gata esi fericit, mare chestie.
o sa va asfixiati in chitzibusuri, asta e pb???? ca sa vezi cine freaca menta