Stie cineva ce stagiu e de ales pt endocrine
-
Stie cineva ce stagiu e de ales pt endocrine
Am un prieten care trebuie sa aleaga pt stagiu de endocrine intre parhon Coculescu versus Dumitrache,Militar raneti,elias !Unde e cel mai marfa?Unde se face carte?Unde e cel mai bun program?Va astept cu pareri!
-
- senior
NU Parhon...coculescu si colegii se pare ca au o bucurie maxima sa lase restantieri. Toata lumea de la mine din an a fugit de Parhon,si nici carte cine stie ce nu s-a facut acolo. Eu am facut la Elias si e ok. Programul e lejer,apoi vine exam grila din care muulte intrebari sunt din cartea lui Coculescu si Nicolescu " Teste de cardiologie si endocrinologie" ,apoi exam practic ,care consta intr-o discutie cu profa ( nu cu foarte mare grad de dificultate ) si cam atat. Bafta! Sper ca am fost de ajutor
- 187.92a
- addicted
-
- senior
Nu am inteles exact care este pb trident...nu am spus decat ca stagiul e lejer,adica dc vrei vii,dc nu, nu .... cazuri sunt o gramada,si dc te intereseaza modulul de endocrine chiar poti sa inveti ceva,in functie si de ce asistent ai ...iar in legatura cu exam asta este realitatea la Elias.S-au cerut info despre modulul asta in diferite spitale si eu am spus unde am facut si cum a fost.atata tot
- 187.92a
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
miki2283 wrote:NU Parhon...coculescu si colegii se pare ca au o bucurie maxima sa lase restantieri. Toata lumea de la mine din an a fugit de Parhon,si nici carte cine stie ce nu s-a facut acolo. Eu am facut la Elias si e ok. Programul e lejer,apoi vine exam grila din care muulte intrebari sunt din cartea lui Coculescu si Nicolescu " Teste de cardiologie si endocrinologie" ,apoi exam practic ,care consta intr-o discutie cu profa ( nu cu foarte mare grad de dificultate ) si cam atat. Bafta! Sper ca am fost de ajutor
Io crez că cubu vorbea despre rezidenţi, nu despre studenţi, altfel scria la Facultatea. Io am făcut la Elias şi a fost foarte frumos.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- lady galadriel
- senior
- 187.92a
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted
-
- senior
"varza limitata"?? buun asa...nici nu ma cunosti dar nu are nimic.nu stiu ce ti-a lasat tie impresia cum ca as fi "ales" spitalul asta ,dar ma rog ... te-as ruga sa-ti mai alegi cuvintele inainte sa spui ceva,pentru ca eu nu te-am jignit cu nimic...Si am spus lucrurile doar asa cum au fost.Nu este vina mea ca stagiul se face cum se face acolo sau ca examenul se da in bataie de joc. Te revolti ca si cum ar fi fost singura data cand ai fi auzit ca se face stagiul asa intr-un spital! Am vrut sa ajut pe cineva cu niste informatii si ATAT !
- danhia
- elite
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted