Psihiatrie pediatrica
-
md
Psihiatrie pediatrica
Pentru cei care sunt in tema cu psihiatria pediatrica, as dori sa aflu care sunt partile ei bune si rele, daca recomandati aceasta specialitate.
Multumesc.
Multumesc.
- 187.92a
- addicted

- Chingachgook
- addicted

trident wrote:http://www.presspro-psihiatru.ro/article--x-Recenzii-Din_nevrozele_unui_rezident_de_Psihiatrie--936.html
domnule coleg, useritza intreba de psihi pediatrica.
tu probabil sub dermato nu te-ai mai uitat dar erau mai multe specializari, una mai diferita ca cealalta
ps. nu stiam pseudonumul literar al lui vlad
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted

cred ca articolul acesta poate fi combinat cu http://forum.desprecopii.com/forum/ pentru o imagine totala
- danhia
- elite

Re: Psihiatrie pediatrica
md wrote:Pentru cei care sunt in tema cu psihiatria pediatrica, as dori sa aflu care sunt partile ei bune si rele, daca recomandati aceasta specialitate.
Multumesc.
cum adica daca o recomandam??
altfel psihi ped o specialitate foarte frumoasa cu parti bune si parti rele, si cel mai important sa o faci cu placere.( citat despre copii/forum.ro)
Red Apple
- 187.92a
- addicted

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted

- MyRy
- elder

Re: Psihiatrie pediatrica
md wrote:Pentru cei care sunt in tema cu psihiatria pediatrica, as dori sa aflu care sunt partile ei bune si rele, daca recomandati aceasta specialitate.
Multumesc.
daca stii sa te detasezi repede de problemele emotionale a unei astfel de meserii, eu o recomand cu incredere.
partea cea mai proasta este lupta cu incopetenta si necooperarea parintilor.
medicale sau chirurgicale ??
mi-am "vandut" nick-ul!
mi-am "vandut" nick-ul!
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
-
maria_m
- senior

ideea e ca parintii nu sunt neaparat "incompetenti" doar ca uneori nu sunt capabili sa-si 'indeplineasca" rolul pentru ca si ei, la randul lor, au avut si au tot felul de probleme. psihiatria pediatrica implica si sa stii sa colaborezi cu parintii si sa poti fi empatic cu ei chiar si atunci cand, poate, iti vine sa-i strangi de gat.
Asa ca trebuie sa stapanesti bine si psihiatria de adulti pentru a avea rezultate bune cu copilul. plus ca parintii care ajung la un pedo-psihiatru sunt parinti disperati (la noi exista conceptia ca daca iti duci copilul la psihiatru inseamna ca ii pui o "eticheta"). cu un parinte disperat e greu sa lucrezi pentru ca nu aude intotdeauna ce ii spui tu ca medic, ci trece printr-un filtru propriu informatia si uneori o prelucreaza diferit fata de cum ai vrea tu. ca specialitate...nu te plictisesti niciodata si este o provocare fiecare zi de lucru intr-o clinica de pedo-psihiatrie.
- 187.92a
- addicted

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- 187.92a
- addicted

- tana
- elder

ntz, mie imi place. 'nu stiu' zice 'nu stiu si nici nu vreau sa aflu'. interesant, daca e zis pe bune, zice 'nu stiu, da ma zi-mi ca vreau sa aflu' bine, mai e 'interesant'-ul pe care il zici sa creada ala ca asculti ce zice, cand tu de fapt te gandesti la daca vrei rochita cu buline bleu sau mov.
I'm not anti-social. I'm just not user friendly