Stagiu de medicina interna
-
- newbie
Stagiu de medicina interna
Cine vrea sa invete cate ceva, poate sa vina la Fundeni, suntem destul de putini rezidenti, si chiar e patologie variata de la patologie dermatologica la patologia specifica Clinicii (hepatica si renala); Atmosfera e foarte frumoasa intre rezidenti; Va astept 

-
- newbie
- 187.92a
- addicted
Re: Stagiu de medicina interna
laur.i wrote:Cine vrea sa invete cate ceva, poate sa vina la Fundeni, suntem destul de putini rezidenti, )
nu este o intampalre, stim asta

- 187.92a
- addicted
saracii, iti dai seama daca mai fraieresc si alti rezid sa vina s-au scos, cred ca ii cocoseaza aia p-acolo
"Cine vrea sa invete cate ceva, poate sa vina la Fundeni, suntem destul de putini rezidenti, si chiar e patologie variata de la patologie dermatologica la patologia specifica Clinicii (hepatica si renala); Atmosfera e foarte frumoasa intre rezidenti; Va astept"
ho-ho

"Cine vrea sa invete cate ceva, poate sa vina la Fundeni, suntem destul de putini rezidenti, si chiar e patologie variata de la patologie dermatologica la patologia specifica Clinicii (hepatica si renala); Atmosfera e foarte frumoasa intre rezidenti; Va astept"

ho-ho
- Chingachgook
- addicted
da, slabut...
eu as fi zis:
"suntem 3 tipe bune, ne place sa facem sex in grup, asteptam inca un rezident, e atmosfera misto. se vine la 9 , se pleaca la 10, (se fac 2 ore dus 2 intors, dar merita)
ps. scriem noi foile"
eu as fi zis:
"suntem 3 tipe bune, ne place sa facem sex in grup, asteptam inca un rezident, e atmosfera misto. se vine la 9 , se pleaca la 10, (se fac 2 ore dus 2 intors, dar merita)
ps. scriem noi foile"
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- harry
- senior
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc cum e la noi in Clinica sunt implinit. avem cursuri de doua ori pe saptamana, avem preezentari, avem referate, pot sa spun ca in cekle 6 luni de rezidentiat am acumulat foarte multe cunostinte si le-am si aplicat; sunt convins ca sunt multe pareri pentru Fundeni si sunt poate si mai multe impotriva, insa trebuie sa recunoastem ca Spitalul Fundeni ramane un reper in medicina romaneasca; eu nu am facut decat sa-mi exprim o parere si sa fac o invitatie ( care fara sa ne ascundem dupa deget ne-ar ajuta si pe noi rezidentii care fac garzi de linia III- simbioza se cheama cred
). Cine are ochi de citit sa citeasca ! va astept ( si ca sa mentin nota matrimoniala- sunt asteptate mai a;les domnisoarele dragute si destepte
)

- 187.92a
- addicted
- mister
- senior
- MyRy
- elder
laur.i wrote:Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc cum e la noi in Clinica sunt implinit. avem cursuri de doua ori pe saptamana, avem preezentari, avem referate, pot sa spun ca in cekle 6 luni de rezidentiat am acumulat foarte multe cunostinte si le-am si aplicat; sunt convins ca sunt multe pareri pentru Fundeni si sunt poate si mai multe impotriva, insa trebuie sa recunoastem ca Spitalul Fundeni ramane un reper in medicina romaneasca; eu nu am facut decat sa-mi exprim o parere si sa fac o invitatie ( care fara sa ne ascundem dupa deget ne-ar ajuta si pe noi rezidentii care fac garzi de linia III- simbioza se cheama cred). Cine are ochi de citit sa citeasca ! va astept ( si ca sa mentin nota matrimoniala- sunt asteptate mai a;les domnisoarele dragute si destepte
)
deci am si eu loc?

medicale sau chirurgicale ??
mi-am "vandut" nick-ul!
mi-am "vandut" nick-ul!
- 187.92a
- addicted
laur.i wrote:Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc cum e la noi in Clinica sunt implinit. avem cursuri de doua ori pe saptamana, avem preezentari, avem referate, pot sa spun ca in cekle 6 luni de rezidentiat am acumulat foarte multe cunostinte si le-am si aplicat;
hã-hã. da n-o sa ai ma post

tare asta, nu?