parca nu am gasit nimic de acest subiect .......
ce naiba facem noi, ca nimeni nu stie nimic......incotro in pediatria mare?
cu ce continuam?.........la iasi am facut 1an de pediatrie...........acum nu stie nimeni nimic......eu as mai sta nitel in concediu .....
in alte parti sa aflat altceva? am trimis cerere de trecere pe pediatrie dar nu stiu pe ce curicula mergem mai departe.........
\daca are cineva noutati.........multumiri anticipate.....sa ma lumineze si pe mine
neonatologie-adio!!!!!
-
- junior
- giaserbu
- senior
Si eu sunt in aceeasi situatie...Tocmai ce am terminat stagiul de 1 an de pediatrie,am depus si eu acea cerere la CNPDS pentru asimilare si...astept...Deocamdata cica se merge pe curicula veche pana...se solutioneaza aceasta problema si ideal ar fi sa facem stagii care sunt comune cu pediatria pana ce se clarifica problema....Eu sunt si mai disperata pentru ca eu vreau sa ma detasez in galati si nu pot,ca nu e centru universitar pe...deplin cica si au doar clinica de pediatrie....Daca s-ar face asimilarea asta mai repede...as putea sa dorm si eu mai linistita noaptea.... 

-
- junior
e nasol tare.........noi la iasi am inceput chirurgia pediatrica........si asteptam in speranta ca va veni si ziua cand se va sti ceva........
ma gandesc ca trebuie sa avem ceva oficial adica sa primim decizii de confirmare in noua specialitate.........
de ar aparea ceva repede, sa nu ne trezim ca avem de recuperat.........
ma gandesc ca trebuie sa avem ceva oficial adica sa primim decizii de confirmare in noua specialitate.........
de ar aparea ceva repede, sa nu ne trezim ca avem de recuperat.........