Rezultate
- miihai
- junior
Rezultate
Astazi la ora 2 la centrul de perfectionare din strada Bodesti, Florian Popa a anuntat ca ultima medie la specialitatile chirurgicale a fost 877. Informatia este neoficial auzita de mine de la o tipa care l-a auzit pe F. Popa spunand asta.
De asemenea, grilele au fost recorectate astazi dupa discketele originale si toti cei care au gasit greseli de corectare la verificarea manuala proprie au primit in principiu, acel numar de puncte lipsa constatate. O singura persoana a pierdut 1 punct. acestea sunt ultimele vesti...evident neoficiale.
De asemenea, grilele au fost recorectate astazi dupa discketele originale si toti cei care au gasit greseli de corectare la verificarea manuala proprie au primit in principiu, acel numar de puncte lipsa constatate. O singura persoana a pierdut 1 punct. acestea sunt ultimele vesti...evident neoficiale.
- Mamma-bear
- junior
- dno2000ro
- newbie
spune nota si iti dau eu un reply
broscanul wrote:Stie cineva ceva despre media de intrare pe medicala?
ce nota ai
(estimativ)
sa vad cum sa te iau
zambeste ca maine va fi mai rau!
- dno2000ro
- newbie
hmmm
oricum
in caz ca nu estiacum pe forum o sa-ti zic niste punctaje "estimative"
cu 2 zile inainte se auzea de medicale ca se ia cu 815-820
astazi se pare ca lumea e mult mai optimista 800(plus sau minus 5)
crezi si tu acum ce vrei dar pana la urma....mai sunt 2 ore si o sa afli!
hihi
iti tin pumnii!!!
bafta!
sarbatori fericite!
in caz ca nu estiacum pe forum o sa-ti zic niste punctaje "estimative"
cu 2 zile inainte se auzea de medicale ca se ia cu 815-820
astazi se pare ca lumea e mult mai optimista 800(plus sau minus 5)
crezi si tu acum ce vrei dar pana la urma....mai sunt 2 ore si o sa afli!
hihi
iti tin pumnii!!!
bafta!
sarbatori fericite!
zambeste ca maine va fi mai rau!
- Giovanella
E sigur?!
Pana la urma se afiseaza chiar la 18 in seara asta sau mai asteptam? Oricum garantat se blocheaza internetul cand se napustesc toti candidatii pe un biet site...
- miihai
- junior
Pentru chirurgicale: 346 dintre noi au intrat in ultima si cea mai grea ora din viata lor profesionala...in aproximativ 30 de minute viitorul lor se va schimba iremediabil...Toti 1300 suntem imprastiati in toata tara, dar cu totii asteptam un singur lucru: REZULTATELE.
pentru 346 dintre noi, ele vor fi extraordinare, pentru restul groaznice!
toti am muncit, am indurat, numai unii am reusit.
Felicitari celor care au reusit, regrete pentru ceilalti!
Toti meritam,pentru ca toti ne-am dorit foarte mult acest lucru!
Cei care vor pica,...plangeti dar nu disperati, luati-o de la capat!!!
Bafta tuturor!
pentru 346 dintre noi, ele vor fi extraordinare, pentru restul groaznice!
toti am muncit, am indurat, numai unii am reusit.
Felicitari celor care au reusit, regrete pentru ceilalti!
Toti meritam,pentru ca toti ne-am dorit foarte mult acest lucru!
Cei care vor pica,...plangeti dar nu disperati, luati-o de la capat!!!
Bafta tuturor!
- miihai
- junior
- pharaguss
- newbie
- catalint
- junior
pharaguss wrote:Stie cineva daca se mai afiseaza? Pentru ca eu vin de la DSP si decanat si fiecare ne-a anuntat ca se afiseaza in cealalta parte... ultima varianta a fost ca prima data se afiseaza pe internet. Daca e asa, stie cineva cand? cum?
Misto motto ti-ai ales .Felicitari ! O sa vezi ce adevarat e cand o sa fii rezident(a).
"Oh well, whatever...nevermind"Kurt Cobain
-
nu se stie nimic inca?
Fiind trecut de 6, ar trebui sa se anunte ceva. Nu?
- Courage
- junior
-
- junior
-
- newbie
sa posteze cineva!
fratilor care va indurati !? faceti si voi un bine si postati rez dupa ce le aflati pt ca sigur o sa se blocheze. bafta tututor!
- dr_mihalache
- elder
- alcorsimona
- senior
- Bechi
- junior
LordSith wrote:incercati si mirror 3: http://rezidentiat.perfmed.ro/rezultate/index.html
LordSith wrote:folositi mirror 2: http://www.rezidentiat2004.net/rezultate/index.html
- dr_mihalache
- elder
Alegerea pe specialitati si pe centre univ (repartitia) se face pe 9 ianuarie.Or sa anunte ora si locul pe site-ul oficial.
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
-
- junior
gata,iar am luat.De data asta si eu(a 2a oara,cu 200 de locuri mai sus ca in 2003),dar si sotia mea din a 3a incercare.Exista Dumnezeu cu adevarat. Cea mai mare greseala:nu am dat rezu' imediat in 2001.M-am dus sa culeg porumbu' si sa tai cocenii.Asta m-a costat 3ani de stat in casa.Acum,visul a devenit realitate.Maine sunt de garda.Dorele,ne mai tzii mult,mah? .Cu aceasta,le dorim tuturor SARBATORI FERICITE!!!Hai pa!
-
- junior
Re: medicale
pApAdiA wrote:as dori sa stiu ultima medie de intrare la specialitatea medicale ... stie careva ?!?! ... vad aici pe forum ca ati scris ca ultima medie e 789 ... sunteti siguri ?!?! ... cate locuri sunt de fapt ??!!?
Asa este, 789 ultimul punctaj, locuri sunt 1094. Personal nu pot sa zic decat yessssssssssss!:) Sarbatori fericite tuturor!
-
ce inseamna in realitate ultima medie???
Are cineva idee cat de mica ar putea fi media pe Bucuresti la repartizare pe medicala, cam care ar fi ponderea pe centre universitare asa statistic ,estimativ dintr-o suta de oameni "peste linie" din cei afisati cam cati ar fi pentru Bucuresti ?O sa fie mari surprize parerea mea in momentul confruntarii cu lista locurilor disponibile...si daca as prinde doar urgente cred ca prefer anul de stagiu ....
Nu cred ca ar strica un poll de genul asta eu stiu ...sugestii?idei?
Nu cred ca ar strica un poll de genul asta eu stiu ...sugestii?idei?
- Courage
- junior
- oana voinescu
- newbie
rezultate
Eu am picat (medicale), dar as vrea sa-i felicit pe toti cei care au luat si in special as vrea sa-mi felicit fostii colegi din Bucuresti si din Craiova. BRAVO! SUNTETZI TARI! Voi sigur veti avea SARBATORI FERICITE
Iar celor care au picat le doresc din tot sufletul SARBATORI FERICITE si de la anul haideti s-o luam de la capat cu si mai multa putere!
Iar celor care au picat le doresc din tot sufletul SARBATORI FERICITE si de la anul haideti s-o luam de la capat cu si mai multa putere!
shupapitza
- oana voinescu
- newbie
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
As vrea sa aduc un omagiu prietenului si colegului meu Claus, un tip lipsit de orice figuri, mult prea modest, nevertheless fenomenal, care a luat PRIMUL pe medicale. Din toata tara. Cu oameni ca el, medicina româneasca va avea un viitor stralucit, chiar daca nu face scandal, e tacut ca o pisicuta, si nicicând nu se va batea cu pumnii in piept. O fac eu in locul, lui, desi stiu ca ma va certa daca va afla.
Tuturor celor care au demonstrat ca si o piedica destul de tâmpita si absurda, cum e rezidentiatul românesc, poate fi trecuta cu gratie si maiestrie, toata calda mea admiratie.
Tuturor celor care s-au impiedicat de tâmpenia si absurditatea rezidentiatului românesc si au picat, aceeasi admiratie. Stim cu totii ca acest examen nu spune nimic despre noi ca oameni sau medici (despre Claus spuneam ce spuneam independent de rezidentiat), si ca acest esec nu e deloc un esec, nu scade cu nimic sansele la o cariera sclipitoare.
Sarbatori fericite!
Tuturor celor care au demonstrat ca si o piedica destul de tâmpita si absurda, cum e rezidentiatul românesc, poate fi trecuta cu gratie si maiestrie, toata calda mea admiratie.
Tuturor celor care s-au impiedicat de tâmpenia si absurditatea rezidentiatului românesc si au picat, aceeasi admiratie. Stim cu totii ca acest examen nu spune nimic despre noi ca oameni sau medici (despre Claus spuneam ce spuneam independent de rezidentiat), si ca acest esec nu e deloc un esec, nu scade cu nimic sansele la o cariera sclipitoare.
Sarbatori fericite!
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
- junior
bulina wrote:da ce optimist esti tu vlad....ai toata admiratia din partea mea...cum reusesti? dupa 3 rateuri pe chir.....nu vad cum as putea spune ca ca sint o invingatoare ......altfel spus...oricum ai da-o...tot esec se cheama
Pai eu am luat pe medicale a 4-a oara(unde nu e chiar asa concurenta ca la chiru). E adevarat ca anul asta a fost primul in care n-am avut probleme( de ex., jumatate din anul trecut am fost cu litiaza si colici renale infioratoare), dar oricum fruntea sus ca 4 e cifra cu noroc din cate sa pare si sunt sigur ca vei avea un viitor stralucit. Daca peste ani Doamne fereste voi avea probleme, voi veni la tine sa ma operezi!:)
Sa ai Sarbatori fericite si un an cat mai bun in 2005!
- dr_mihalache
- elder
Sa aveti un Craciun bun si noul an sa va aduca sanatate si mai multe impliniri ca cel care tocmai se incheie ! Sa aveti sarabatori linistite !
1)ataca ideea si nu persoana