program pentru autoevaluare (grile rezi)
- delu
- junior
o colega a gasit (eu am verificat) o eroare in script-ul de chirurgicale la intrebarile C2225124 si C2349132. Daca la aceste intrebari bifezi pe langa variantele corecte (A, D respectiv B,D) oricare din celelalte raspunsuri primesti 5 puncte si, in consecinta nu ti-o mai raporteaza grila gresita. Probabil ca sunt mai multe astfel de grile, dar din cauza ca nu le raporteaza ca gresite nu sunt descoperite.
Si nu am inteles de ce amesteca variantele de raspuns . Doar la rezi sunt luate cu copy si paste cele din baza de date.
Si nu am inteles de ce amesteca variantele de raspuns . Doar la rezi sunt luate cu copy si paste cele din baza de date.
- stefantalpalaru
- junior
- stefantalpalaru
- junior
- stefantalpalaru
- junior
- stefantalpalaru
- junior
- stefantalpalaru
- junior
- Khaos
- senior
- sapho
- senior
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=119015
din arhiva tar.bz2 scoti (cu winrar de ex) fisierul rezitest-eltorito-blabla-.img si il arzi cu Nero ca fiind imagine bootabila de discheta 2.88. nu exista versiune "de windows".
rugaminte pt stefan: mi se pare ca se misca destul de greu cand se trece de la o intrebare la alta. n-ai putea implementa un fel de buffer in care sa tina vreo 2-3 intrebari, si pana te gandesti la una deja s-o incarce pe urmatoarea? Asa se misca si versiunea pe discheta (n-am incercat-o), sau numa asta pe cd e mai lenesa?
din arhiva tar.bz2 scoti (cu winrar de ex) fisierul rezitest-eltorito-blabla-.img si il arzi cu Nero ca fiind imagine bootabila de discheta 2.88. nu exista versiune "de windows".
rugaminte pt stefan: mi se pare ca se misca destul de greu cand se trece de la o intrebare la alta. n-ai putea implementa un fel de buffer in care sa tina vreo 2-3 intrebari, si pana te gandesti la una deja s-o incarce pe urmatoarea? Asa se misca si versiunea pe discheta (n-am incercat-o), sau numa asta pe cd e mai lenesa?
- agorima
- senior
- stefantalpalaru
- junior
- agorima
- senior
-
- newbie
Salut, azi am patit o chestie super stupida: dupa ce am stat 2 ore jumate sa rezolv un random, am dat click pe Salveaza raspusurile si.....culmea-culmilor mi s-a salvat un alt test, nou, din care evident nu rezolvasem nici o intrebare! Am mai incercat apoi sa revin, dar nu am reusit nimic, corecta tot acelasi test nou!
Sa fi gresit eu cu ceva, a mai patit cineva faza asta??? Ma tem sa nu mi se mai intample si alta data...ca atunci, nu-mi ajuta cu nimic testele!!!
Multumesc mult!
Sa fi gresit eu cu ceva, a mai patit cineva faza asta??? Ma tem sa nu mi se mai intample si alta data...ca atunci, nu-mi ajuta cu nimic testele!!!
Multumesc mult!
- Tyby
- Dungeon Keeper
cel mai probabil va expira sesiunile (cam repede, dar deh, mai stii). Va trebui sa deschideti fereastra de logare intr-o alta pagina si sa va logati acolo si abia APOI sa dati click pentru verificarea raspunsurilor.
De anul trecut, de pe hardnet, referitor la dial-upisti:
Hope this helps!
T.
De anul trecut, de pe hardnet, referitor la dial-upisti:
hardnet wrote:La conectarile prin dial-up, alocarea IPului se face dinamic, astfel incat, in > 90% din cazuri o reconectare va duce la schimbarea IPului. Autentificarea pe site se face prin cookies si sesiuni, in functie de IP-ul de la care te conectezi / accesezi site-ul!
Pentru a-ti putea salva testele rezolvate off-line (dupa deconectare), inainte de a selecta optiunea CHECK ALL, va trebui sa te (re)conectezi la internet si, intr-o fereastra noua, sa te re-loghezi pe site! Si abia APOI sa apesi butonul SAVE din josul paginii cu testele rezolvate!
ATENTIE: NU dati OK la fereastra de dupa check inainte sa fitzi relogatzi! Va pierdeti rezultatele la testul respectiv!
Hope this helps!
T.
formerly known as gaurika ...
May the best from your past be the worst in your future!
Tyby out!
May the best from your past be the worst in your future!
Tyby out!
-
- junior
Am observat ca daca de exemplu as vrea sa fac numai intrebarile CS de la temele 01-09 de ex nu se poate. Imi afiseaza si CM si nu toate cele de CS.
Sau daca vreau sa fac de ex tpate intrebarile de la temele 01-03 trebuie sa dau o valoare la rubrica unde ma intreaba cate de CS. Si ca urmare nu-mi afiseaza toate intrebarile.
E adevarat sau nu-mi merge mie programelul?
Bye
Sau daca vreau sa fac de ex tpate intrebarile de la temele 01-03 trebuie sa dau o valoare la rubrica unde ma intreaba cate de CS. Si ca urmare nu-mi afiseaza toate intrebarile.
E adevarat sau nu-mi merge mie programelul?
Bye
- stefantalpalaru
- junior
A aparut rezitest-1.5.
Au aparut deasemenea 3 articole fara legatura cu subiectul, dar le trecem cu vederea.
Lupi, se poate: scrii "1-9" la temele din care vor fi selectate intrebarile si "100" la procentajul intrebarilor cu CS (toate la rubrica "Optiuni"). Daca nu te descurci spune si detaliez.
Oricum, in orice moment al testului poti apasa 'q' (de la "quit") si testul se termina cu afisarea statisticii, dar mai elegant este sa-ti setezi optiunile de la inceput.
Au aparut deasemenea 3 articole fara legatura cu subiectul, dar le trecem cu vederea.
Lupi, se poate: scrii "1-9" la temele din care vor fi selectate intrebarile si "100" la procentajul intrebarilor cu CS (toate la rubrica "Optiuni"). Daca nu te descurci spune si detaliez.
Oricum, in orice moment al testului poti apasa 'q' (de la "quit") si testul se termina cu afisarea statisticii, dar mai elegant este sa-ti setezi optiunile de la inceput.
Stefan Talpalaru
-
- junior
Pt Stefan:
Stiu cum se face dar nu functioneaza, crede-ma. Pun 100% si dupa cele de la compl simplu care nici nu mi de afiseaza pe toate din baza de date, imi afiseaza si pe cele de CM. Inceraca si numara cate intrebari de CS iti afiseaza si o sa vezi ca am dreptate. Asta dc selectezi multiple teme. Dc selectezi numai o teme merge intr-adevar. Si mai functioneaza dc vrei sa-ti afiseze doar CM si dai 0% la rubrica unde te intreaba cate de CS vrei.
Merci, bye
Stiu cum se face dar nu functioneaza, crede-ma. Pun 100% si dupa cele de la compl simplu care nici nu mi de afiseaza pe toate din baza de date, imi afiseaza si pe cele de CM. Inceraca si numara cate intrebari de CS iti afiseaza si o sa vezi ca am dreptate. Asta dc selectezi multiple teme. Dc selectezi numai o teme merge intr-adevar. Si mai functioneaza dc vrei sa-ti afiseze doar CM si dai 0% la rubrica unde te intreaba cate de CS vrei.
Merci, bye
- stefantalpalaru
- junior
- Chingachgook
- addicted
la mine merge.
nu poti sa faci ceva pt maus? nu sunt obisnuit cu tastele...
kooksee
nu poti sa faci ceva pt maus? nu sunt obisnuit cu tastele...
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- stefantalpalaru
- junior
- tekuda
bug in versiunea de medicale?
Versiunile 1.4 si 1.5 de medicale imi creaza probleme. Daca las optiunile default, testul se genereaza bine, insa cand il setez cu 25 % CS si 200 intrebari /test, apare o eroare "segmentation fault". Testul merge, dar numai pana la intrebarea 160, dupa care afiseaza automat statisticile de final. Am incercat pe 4 computere diferite de la PI, la PIII, si face la fel.
Testele de 100 intrebari cu 25% CS merg OK, cele de peste 160, nu. Nu am probat varianta de CD, doar pe cea de floppy. Oare se intampla si la altii, sau doar la mine? S-ar putea remedia?
Testele de 100 intrebari cu 25% CS merg OK, cele de peste 160, nu. Nu am probat varianta de CD, doar pe cea de floppy. Oare se intampla si la altii, sau doar la mine? S-ar putea remedia?
- stefantalpalaru
- junior
- stefantalpalaru
- junior