Sau sa se cupleze cu unul

Asta e cazul meu.
ellainner wrote:M-a sunat panicat un amic de-al meu sa imi zica de niste teste aparute si care ar fi diferite de acelea de pe rezidentiat2004.Este vorba de testele despre care se vorbeste in topic-ul acesta?Daca da,as putea primi si eu mai multe informatia,via PM daca altfel nu e posibil...
Multumesc!
sky wrote:Sunteti niste cretini daca va luati dupa aia de la centru de perfectionare. Faceti bine si publicati site-ul sa il vedem toti care este .
Ce drepturi de autori ? Dreptul de a-si bate joc de noi
Si asta an de an. Sa ne lase dracului macar sa invatam cacaturile alea de grile cum vrem noi daca ei tot ii doare in fund . Deja ma aduceti la exasperare cu ideile astea , parca va intreceti cu ce sa mai f. candidatii.
Lasa-ti-ne sa vedem site-ul si sa il folosim.
Aplicatia permite:
---Doua tipuri de corectare:
* Corectarea in sistem "rezidentiat" -conform metodologiei:
4 puncte sau 0 puncte -intrebari comlement simplu
5, 4, 3, 2, 1 sau 0 puncte -intrebari comlement multiplu (raspunsuri partiale)
*Corectarea in sistem "circulatie" -totul sau nimic:
1 punct -raspuns corect si complet, indiferent de tipul intrebarii
0 puncte -raspuns incorect sau incomplet, indiferent de tipul intrebarii
----Generarea mai multor tipuri de teste :
* intrebari in ordine
Din toata materia
Din anumite subiecte alese
*intrebari amestecate aleatoriu (teste random)
Din toata materia
Din anumite subiecte alese
-----Variantele de raspuns pot fi prezentate:
in ordinea originala (ABCDE)
intr-o ordine aleatorie (amestecate; ex. DCEAB)
------Cronometrarea testelor pentru un interval ales
------Optiunea de feedback :
*La sfarsitul unui test , dupa corectarea automata a acestuia, se poate genera un nou test, format doar din intrebarile la care s-a raspuns gresit !
*Retinerea codurilor intrebarilor gresite
-----Variantele de raspuns pot fi prezentate:
in ordinea originala (ABCDE)
intr-o ordine aleatorie (amestecate; ex. DCEAB)
------Optiunea de feedback :
*La sfarsitul unui test , dupa corectarea automata a acestuia, se poate genera un nou test, format doar din intrebarile la care s-a raspuns gresit !
*Retinerea codurilor intrebarilor gresite
Din motive obiective legate de largimea de banda a site-ului (adica prea mica!); nu putem gazdui online decat variante demonstrative ale aplicatiei pt. fiecare specializare in parte (un numar limitat de subiete ). Exista totusi varianta offline, disponobila pe CD.......
Intrebarile testului sunt selectate din grilele oficiale pentru Rezidentiat 2004.
Nu garantam corectitudinea acestora si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori pe care le contin.
Dupa revizuirea grilelor oficiale va fi actualizata si baza de date utilizata pentru generarea testelor.
Pretul unui CD este de 200.000 lei. Livrarea comenzilor se face gratuit.
sky wrote:Ba cred ca voi nu ati inteles.
Ce naiba e bataia asta de joc ? Tot cenzurati linkul ala ... Asa sa va ajute Dumnezeu in viata, cum va bateti joc de noi , si aia de la centru si administratorii de pe site. Dati-ne odata linkul ala ...
Copyright pe prostie nu se pune ? Ca am impresia ca voi ati avea nevoie de asa ceva.
victor wrote:Cu parere de rau - noi unii nu putem face asta (inca) pentru ca asteptam si noi aprobarea pentr baza de date de grile, sa putem relua ce am facut si anul trecut. De data asta forumul nu poate fi sursa de informatie de care ai nevoie.
ChrisP wrote:Presupunand ca am gasit link-ul de care spunea zad, care-i treaba cu "variante demonstrative"?
Eu nu pot genera nici un test, fie el chiar si demonstrativ... A reusit cineva ? Sau e din seria inducerilor in eroare?
daca voi faceti un site asemanator cu cel de anul trecut sau cele aparute anul asta, inseamna ca link-ul catre site-ul altora nu are voie sa apara pe forum...?
victor wrote:2. deocamdata ni s-a cerut sa nu permitem reclama la site-uri care nu s-au straduit sa fie legale
victor wrote:1. deocamdata ne straduim sa obtinem legal accesul la baza de date. Site-ul de grile e deja facut etc.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests