Rezidentiat Stomatologie 2004
-
- junior
stagiu
Pt. Alexandra-Eu am facut la Gomoiu,in sect. 3 si am nimerit mult mai bine pt. ca pana la spital fac 10 min. si am avut salariu mai mare cu 500 000 decat cei care au luat in facultate.In plus dupa primele 6 luni am avut prima.Si cu asta am scapat si de asistentele de la facultate,care voiau spaga ca sa ma lase sa lucrez.
-
- junior
Multumesc pentru raspuns!
Eu stau in sct 6 si mi s-a parut destul de departe sect 3.Am ales facultatea (imi dau seama ca nu este o alegere prea buna). Saptamana asta trebuie sa ma duc de 3 ori pe acolo pentru dosar si repartitie pe stagii
Dar sper sa nu fie nevoie sa fac stagiul si sa iau rezidentiatul!
Alexandra
Bafta tuturor duminica!!
Eu stau in sct 6 si mi s-a parut destul de departe sect 3.Am ales facultatea (imi dau seama ca nu este o alegere prea buna). Saptamana asta trebuie sa ma duc de 3 ori pe acolo pentru dosar si repartitie pe stagii

Dar sper sa nu fie nevoie sa fac stagiul si sa iau rezidentiatul!
Alexandra

Bafta tuturor duminica!!
-
- junior
contestatii
In mod cert,vor fi si grile gresit formulate, sau care nu fac parte din bibliografie.Stiu ca in fiecare an se intampla,asa ca va rog sa depuneti contestatii dupa examen.Si sa nu mergeti dupa principiul:lasa ca fac altii!In plus comisia se ia dupa cat de multe contestatii primeste.Si asa suntem putini.
-
- junior
rez
Tot ce tine de grila si raspunsul ei.Deci ambele.Am simtit pe pielea mea ce inseamna sa nu faci contestatie.Anul trecut era o grila cu supraextensiunea masei de ambalat in loc de supraexpansiune,dupa cum scrie in Bratu.Mie imi trebuiau 2 pct. ca sa iau,deci mai putin decat o grila.Se pare ca cei ce fac grile nu cunosc bine tematica si mi_e teama sa nu fie grile din afara materiei.