A_N_A tot mai incerci sa ne convingi ca esti "studenta"? Nu reusesti decat sa te faci de ras.
A_N_A a scris:
E cumva conducatorul tau la licenta…
Stii atat de multe cate se petrec in facultatea asta (sau asa dai impresia), dar nu stii sa faci diferenta intre lucrare de diploma si licenta??? Si tu chiar vrei sa te credem studenta???
A_N_A a scris: Ca sa-i raspund lui Wizzi, ia posteaza tu,mai intai pe forum seria chitantierelor folosite de tine ale SSM si pe urma ti-o postez si eu pe a mea...nu de alta dar sa vad daca ai curajul... sau nu le tii minte pe toate?
Pun pariu ca nu o sa posteze !!!
M-am inscris in anul I in SSMB. Mi-am platit cotizatia de vreo 2 ori (cateva sute de lei). De cativa ani de zile (vreo 3 ani si jumatate) n-am mai platit nimic, nu m-am mai interesat. Presupun ca nu mai sunt membru de ceva timp.
Despre chitante -> nu am folosit nici o chitanta a SSMB.
Eu ti-am raspuns. Am spus "sa pui o copie chiar pe forum, ne explici si noua despre ce e vorba si poti chiar sa ceri o explicatie 'publica' persoanelor pe care le consideri vinovate" si o spun din nou. Pentru a ne dovedi vinovatia SSMB (sau a conducatorilor SSMB mai bine spus) pe care o afirmi atat de sus si tare. Chiar sunt curios. Te-ar ajuta si e in interesul tau pentru a demonstra veridicitatea afirmatiilor pe care le faci si persoanei care sustii ca esti. Nu eu am spus ca ai o chitanta nu stiu de care sau ca la licenta ai conducator stiintific.
De asemenea daca tot aperi atat de sus si tare adevarul si esti convinsa ca este de partea ta, am sa-ti repet din nou indemnul sa faci acea sesizare cu care amenintai mai devreme. Nu ai face decat un bine universitatii si studentilor, "noua" dupa cum tu insati afirmi. Daca nu faci sesizarea si nu upload-ezi copia chitantei "minune" nu poate inseamna decat 2 lucruri:
- faci aici doar bascalie fara sa ai nici o dovada pentru a improsca cu noroi niste oameni care iti sunt incomozi tie sau celor pe care-i reprezinti (sau poate te-au nemultumit vreodata cu ceva, le-ai cerut un favor si nu ti l-au acordat, stiu eu ce frustrare oi avea tu cu ei?)
- cele ce le afirmi sunt reale si ai dovezi dar vrei probabil sa obtii ceva la schimb sau sa santajezi (ceea ce te-ar pune in aceeasi oala cu ei, daca nu chiar mai rau)
Prima varianta este cea mai probabila.
Iata ca eu am postat. Ai pierdut pariul.
La injurii n-am sa-ti raspund. Dar arata foarte bine ce fel de om esti. Poate n-ar fi trebuit sa-ti raspund deloc oricum. De fapt la felul cum scrii cred ca n-ar trebui sa te bage nimeni in seama. Esti de toata jena.
Aa, si cum ramane cu cele cateva link-uri catre mesaje ale admin-ilor acestui forum prin care ei incearca "sa creeze ori frica, ori dispret" si incearca sa faca pe cineva sa renunte la a mai posta ceva pe forum dupa cum ai afirmat? Sau altora le ceri sa raspunda punctual, dar tu uiti sa faci asta? Daca nici afirmatia asta nu esti in stare sa ti-o sustii...
docktorelul a scris:dar de ce nu se raspunde la intrebarile punctuale care au fost puse?
De acord cu tine ca reprezentantii SSMB ar trebui sa raspunda mai punctual si la obiect la intrebarile puse, indiferent de cine le pune, atata timp cat le formuleaza civilizat.