Alegeri rector UMF

iarba verde de acasa
adi
elder
elder

Postby adi » Tue Jun 15, 2004 8:33 pm

A_N_A, ai o problema... la cat de neimplicat te pretinzi e cel putin suspecta disecarea posturilor alora, lungimea postului tau, bolduirea caracterelor, CAPS etc.
de curiozitate (probabil patologica intr-o oarecare masura daca imi pierd minutul asta cu tine :) ):
pentru tine autonomia universitara e umbrela sub care se poate intampla orice?
un academician care se coboara la comunicate de mahala poate fi considerat un academician?

plure
junior
junior

Postby plure » Tue Jun 15, 2004 9:15 pm

Daca rectorul a scris multe articole, are dreptul la mai multe mandate decat prevede legea? Sau ca sub conducerea lui sa se cumpere pe bani posturile de preparatori?

De cand am intrat in facultate nu am aflat de un om care sa stea drept si sa spuna ce a vazut cu ochii lui, ca Seb. Si nu-l cunosc, si nu pot sa il cunosc de la distanta la care sunt, nu am nici un interes sa il apar.

Se arunca cu noroi vad in oricine incearca sa faca ceva.

A_N_A, ma bucur ca esti studenta, dar chiar ca student la medicina e bine sa inveti sa scrii in Word. In afara de asta, o discutie scrisa, chiar daca este scrisa in felul in care ai vorbi, ar trebui sa lase la o parte exprimari ca: Halal...ai facut pe tine, etc. Te simti la o intrunire a babelor din cartier, nu intr-o discutie a unor studenti. Ultimul paragraf e un sfat bine intentionat. Felul cum scrii spune si el ceva despre tine.
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" across time, space and culture with a power to give meaning to otherwise meaningless facts.

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jun 15, 2004 10:23 pm

Care sa fie de-ai NOSTRII nu de-ai lor. Putem numi dintre noi observatori Si bomba: Sa fie numai din anul I .Nu trebuie sa fie cunoscatori ai vietii si metodologiei universitare, ci numai niste studenti corecti si NEINFLUENTABILI. Sunt sigura ca fiecare grupa si-ar numi, fara rezeve , 2-3 reprezentanti.Sa mai renuntam la SEB,VICTOR, VOICU si alti asemenea lor studenti demagogi-pardon,am vrut sa spun democrati!Si cei din anul intai sunt TOT studenti si TOT la medicina. In plus ei mai au ceva ani de trait in aceasta atmosfera,acum atat de viciata-Hei,Voi cei din titlu,suntei mandrii...?

Hihihi, siguuuur ca da, sa-si aranjeze ploile inca din anul I :peace:
Ce te face sa crezi ca sint neinfluentabili ? Sint poate cei mai speriati din toata facultatea de bau-bau. Probabil singurii care ar putea sa fie neinfluentabili sint niste observatori neutri, din afara facultatii. (vezi Liliana Szilagy despre care se vorbea tot pe forum pe undeva, ce curaj a avut sa dea in judecata facultatea. Prima reactie a unor cunoscuti a fost: "si vrea s-o mai termine?" dupa care am aflat ca de fapt ea n-ar fi studenta la medicina.. aaa.. asa da.. ). Dar cum te asiguri ca si acei neutri nu pot fi cumparati ? Dar deja o dam in scenarita.
Ceea ce nu inteleg e de ce atita scandal. Ce mai conteaza acum cine are dreptate, cine imparte si isi face parte etc. atita timp cit iese ceva si pentru studenti ? In loc sa fie uniti studentii isi dau in cap unii altora pentru ca, nu-i asa, las' ca stiu ei ce interese au de fapt ailalti (unde ei si ailalti sint, pe rind, fiecare). Si daca va uitati mai bine asta se va perpetua si cind vor incerca sa-si ceara drepturile de la stat (medicii de familie care le dau in cap celor din spitale, "ca las' ca stim noi ce shpagi de milioane iau aia", de exemplu). Hai sa fim mai uniti si sa nu ne mai scoatem ochii intre noi.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Wizzy
senior
senior

Postby Wizzy » Tue Jun 15, 2004 10:47 pm

A_N_A tot mai incerci sa ne convingi ca esti "studenta"? Nu reusesti decat sa te faci de ras.

A_N_A a scris:
E cumva conducatorul tau la licenta…

Stii atat de multe cate se petrec in facultatea asta (sau asa dai impresia), dar nu stii sa faci diferenta intre lucrare de diploma si licenta??? Si tu chiar vrei sa te credem studenta??? :lol: :shock: :lol:

A_N_A a scris:
Ca sa-i raspund lui Wizzi, ia posteaza tu,mai intai pe forum seria chitantierelor folosite de tine ale SSM si pe urma ti-o postez si eu pe a mea...nu de alta dar sa vad daca ai curajul... sau nu le tii minte pe toate?
Pun pariu ca nu o sa posteze !!!

M-am inscris in anul I in SSMB. Mi-am platit cotizatia de vreo 2 ori (cateva sute de lei). De cativa ani de zile (vreo 3 ani si jumatate) n-am mai platit nimic, nu m-am mai interesat. Presupun ca nu mai sunt membru de ceva timp. :D
Despre chitante -> nu am folosit nici o chitanta a SSMB.
Eu ti-am raspuns. Am spus "sa pui o copie chiar pe forum, ne explici si noua despre ce e vorba si poti chiar sa ceri o explicatie 'publica' persoanelor pe care le consideri vinovate" si o spun din nou. Pentru a ne dovedi vinovatia SSMB (sau a conducatorilor SSMB mai bine spus) pe care o afirmi atat de sus si tare. Chiar sunt curios. Te-ar ajuta si e in interesul tau pentru a demonstra veridicitatea afirmatiilor pe care le faci si persoanei care sustii ca esti. Nu eu am spus ca ai o chitanta nu stiu de care sau ca la licenta ai conducator stiintific. :shock: :lol: :lol: :lol:

De asemenea daca tot aperi atat de sus si tare adevarul si esti convinsa ca este de partea ta, am sa-ti repet din nou indemnul sa faci acea sesizare cu care amenintai mai devreme. Nu ai face decat un bine universitatii si studentilor, "noua" dupa cum tu insati afirmi. Daca nu faci sesizarea si nu upload-ezi copia chitantei "minune" nu poate inseamna decat 2 lucruri:
- faci aici doar bascalie fara sa ai nici o dovada pentru a improsca cu noroi niste oameni care iti sunt incomozi tie sau celor pe care-i reprezinti (sau poate te-au nemultumit vreodata cu ceva, le-ai cerut un favor si nu ti l-au acordat, stiu eu ce frustrare oi avea tu cu ei?)
- cele ce le afirmi sunt reale si ai dovezi dar vrei probabil sa obtii ceva la schimb sau sa santajezi (ceea ce te-ar pune in aceeasi oala cu ei, daca nu chiar mai rau)
Prima varianta este cea mai probabila.

Iata ca eu am postat. Ai pierdut pariul. :D :D :D

La injurii n-am sa-ti raspund. Dar arata foarte bine ce fel de om esti. Poate n-ar fi trebuit sa-ti raspund deloc oricum. De fapt la felul cum scrii cred ca n-ar trebui sa te bage nimeni in seama. Esti de toata jena.

Aa, si cum ramane cu cele cateva link-uri catre mesaje ale admin-ilor acestui forum prin care ei incearca "sa creeze ori frica, ori dispret" si incearca sa faca pe cineva sa renunte la a mai posta ceva pe forum dupa cum ai afirmat? Sau altora le ceri sa raspunda punctual, dar tu uiti sa faci asta? Daca nici afirmatia asta nu esti in stare sa ti-o sustii...

docktorelul a scris:
dar de ce nu se raspunde la intrebarile punctuale care au fost puse?

De acord cu tine ca reprezentantii SSMB ar trebui sa raspunda mai punctual si la obiect la intrebarile puse, indiferent de cine le pune, atata timp cat le formuleaza civilizat.
A man is only as big as the dreams he dares to live!

jdoe
newbie
newbie

Au inceput alegerile! Nu va lasati impresionati de presiuni

Postby jdoe » Thu Jun 17, 2004 10:22 pm

De azi au inceput alegerile pe catedre. In ciuda presiunilor de tot felul, care mai continua sa fie exercitate in acelasi stil in care au fost exercitate si la alegerile precedente, exista deja catedre unde scorurile din feb 2004 au fost inversate...pentru ca membrii catedrelor respective au avut curajul sa voteze asa cum le dicteaza constiinta. Cred ca asta ar trebui sa fie o incurajare pentru toata lumea sa nu se lase impresionata de amenintari si intimidari, care nu reprezinta decat ultimele zvacniri ale balaurului....

Votati pe cei pe care-i credeti in stare sa va reprezinte cu adevarat!

PS. Pacat ca s-a desfiintat turul de alegeri de la facultate...o buna parte dintre colegi au ratat in felul acesta "placerea" de a se plimba prin Bucuresti cu autocarele :D Si, mai ales, organizatorii turului cu autocarele au ramas fara obiectul muncii... :D

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Fri Jun 18, 2004 1:52 am

consideri ca acum nu se fac presiuni ?
asta intr-o lume ideala in care nimeni nu vrea "in fatza"..dar daca zici ca e asa..care sint catederele alea la care s-a dat totul peste cap? :D
Wake up and smell the roses

jdoe
newbie
newbie

Postby jdoe » Sat Jun 19, 2004 10:00 pm

Kamikazee wrote:consideri ca acum nu se fac presiuni ?
:D

M-am exprimat gresit. Se fac in continuare presiuni, de catre aceiasi...din pacate pentru ei...cu eficacitate in continua scadere. Probabil ca lumea si-a data seama ca daca spui NU, e destul de dificil sa te numere ca ai spus DA (mai ales in catedre unde numarul votantilor nu e de ordinul sutelor si unde voturile se numara imediat ce votarea s-a terminat.

Exemple de catedre unde rezultatele s-au schimabt:

Cardio Fundeni: in iarna castigase detasat prof Macarie, acum a castigat detasat prof. Ginghina...(scor 6-3 ca la tenis)

Pediatrie: prof Ciofu nu mai este reprezentantul catedrei in Consiliu

ORL: prof Calarasu nu mai este reprezentantul catedrei in Consiliu

Dermato Colentina: prof Forsea este reprezentant in Consiliu (in iarna se calificase dna prof Olga "Popescu") - chestia asta e chiar interesanta pentru ca arata ca, nici in fiefuri precum Colentina, puterile LM-ului si ale lui Sorin Simion nu mai sunt ce-au fost si incep sa se cam "inmoaie".

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Sat Jun 19, 2004 10:10 pm

ma rog...presiunile astea de care spui tu sint cel putin amuzante :)....adica stiu ca tu esti o clona necunoscuta..dar presiunile le fac TOTI profesorii sa iasa ei..asa ca "cut da crap"

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Sat Jun 19, 2004 10:11 pm

ps..mersi..kiar nu stiam cine pe unde a iesit..ai o lista completa ?:)

jdoe
newbie
newbie

Postby jdoe » Sat Jun 19, 2004 10:29 pm

Kamikazee wrote:ps..mersi..kiar nu stiam cine pe unde a iesit..ai o lista completa ?:)

Pai au mai iesit:

Prof Dan Andronescu
Prof Eugen Bratucu
Prof Leon Zagrean
Prof LM Popescu
Prof Calistru
Prof Simion

Multumit?

seb
senior
senior

Postby seb » Sat Jun 19, 2004 10:46 pm

kamikazee,

Fie chiar nu cunosti stuatia fie te faci ca nu o cunosti.
Generalizarile astea le-au mai incercat si altii, si au mai incercat sa zica ceva de inexistenta alb si negru care sunt de fapt doar nuante de gri..
Din tot ce am vazut si auzit "stilul Simion" este inca inconfundabil: "stilul bodyguard" si chiar mai mult - a nu se confunda cu filmul pentru ca simion numai a vedeta de cinema nu arata. Apoi Bogdan O Popescu, Smarandache, Zagrean s.a. au "o voce telefonica inconfundabila" care se pare ca a cam ragusit in ultimul timp.. dar de ce spun eu de telefon ca ameninta ca niste lei paralei pe oricine le iese in cale.
Bineinteles ca nu au mers in acelasi stil de interactiune cu toata lumea, ci am vazut ca au incercat sa aplice legea specificitatii atat cat s-au priceput si ei.. s-ar putea insa ca declansarea apoptozei sa fie aproape. :roll:

Alegeri usoare! :wink:

Seb
http://www.americas400thanniversary.com/ Nici n-au trecut 400 de ani si hop si eu.. :D

"Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts."

Reaktor
elder
elder

Postby Reaktor » Mon Jun 21, 2004 3:03 pm

Seb, nu te mai victimiza...ai dreptate, respectivul Poteca e o gorila dar faptul e consumat; asta e o problema a voastra, ca persoane fizice, rezolvati-o la Tribunal, Politie etc... Oricum stiai cu ce cuib de viespi vei avea de-a face si ti-ai asumat toate posibilele consecinte...si aici ma refer nu numai la amenintari, intimidari, smotoceli din partea barzaunilor ci si la borcanul de miere oferit de albinute in urma roielii.
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

jdoe
newbie
newbie

Candidaturi Decan/Prodecani

Postby jdoe » Mon Jun 21, 2004 11:43 pm

Cine stie daca si unde se pot afla candidaturile depuse pentru functiile de decan/prodecani - fac medicina?

Cand e sedinta de consiliu in care se aleg acestia?

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Tue Jun 22, 2004 1:29 am

..bai asta nu stiu..da imi cer scuze pt ce am zis de oprescu..am zis ca vrea si el o bucatzica de fagure de la Reaktor..da nu...cika el nu candideaza..vrea doar alegeri. sa ne traiasca

jdoe
newbie
newbie

Postby jdoe » Tue Jun 22, 2004 2:37 pm

Ei vezi, aici e diferenta fata de LM-ul. LM-ul candideaza, dar sa fie ales fara sa fie alegeri. :D

Madi
elder
elder

Re: Candidaturi Decan/Prodecani

Postby Madi » Tue Jun 22, 2004 7:31 pm

jdoe wrote:Cine stie daca si unde se pot afla candidaturile depuse pentru functiile de decan/prodecani - fac medicina?

Cand e sedinta de consiliu in care se aleg acestia?

Lista cu candidatii e afisata la facultate, la intrare (intre intrarea la decanat si biblioteca), iar alegerile sunt miercuri (maine).

Madi
elder
elder

Postby Madi » Tue Jun 29, 2004 10:00 pm

Stie cineva ce s-a mai intamplat astazi cu alegerile, astfel incat nu se mai tine balul pentru anul VI? :evil:

jdoe
newbie
newbie

Postby jdoe » Tue Jun 29, 2004 10:04 pm

Nu s-a intamplat nimic special; doar ca LM-ul, Zagrean si Andronescu au contestat luna de pe cer considerand ca alegerile pentru Senat trebuiau organizate numai in zilele cu luna plina...prin urmare alegerile pentru Senat se reiau....si probabil de asta se amana si balul. Da' ce bal o sa facem dupa ce ispravesc cei trei cu contestatiile (vorba lui Jerome K. Jerome: Trei fara a o mai socoti si pe Olgutza)

tod

Postby tod » Wed Jun 30, 2004 2:57 am

jdoe wrote:Nu s-a intamplat nimic special; doar ca LM-ul, Zagrean si Andronescu au contestat luna de pe cer considerand ca alegerile pentru Senat trebuiau organizate numai in zilele cu luna plina...prin urmare alegerile pentru Senat se reiau....si probabil de asta se amana si balul. Da' ce bal o sa facem dupa ce ispravesc cei trei cu contestatiile (vorba lui Jerome K. Jerome: Trei fara a o mai socoti si pe Olgutza)

Si cu un putintica rabdare + ceva efort poate ajungem si la vorba lui Cosbuc :lol: :

"Trei, Doamne, si toti trei" (de data asta socotind-o si pe Olgutza pt ca LM a fost votat totusi in senatul nou)

Nu va ganditi la cele vesnice :lol: , ci doar la disparitia lor din conducerea UMF Bucuresti.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Wed Jun 30, 2004 4:39 pm

alegerile pentru Senat trebuiau organizate numai in zilele cu luna plina...!

Hmmm... E bine ca se termina repede. Cred ca in cateva zile o sa fie luna plina

seb
senior
senior

Postby seb » Thu Jul 01, 2004 2:28 am

Nu stiu daca luni va fi luna plina (sau daca duminica noaptea) dar se pare ca luni pe zi (pe la ora 13) vor fi alesi rectorul si prorectorii.
Astazi (miercuri 30 iunie 2004) s-au reluat alegerile pentru o parte a locurilor din Senatul UMF de la Facultatea de Medicina (cadre didactice). Aceasta s-a petrecut in urma recomandarilor MEC care s-au facut luand in calcul contestatia depusa de LM si de inca vreo 6 profi si in care se mentiona ca 31 de cadre didactice de la MG au intrat in senat dupa al doilea tur de scrutin fara a avea jumatate plus unu din voturile celor prezenti.
A fost o intreaga discutie pe tema asta, problema fiind neclara se pare din punct de vedere juridic, tocmai din cauza ca nu se prevede niciunde daca dupa primul tur de scrutin mai este necesara intrunirea jumatatii plus unu din voturi.
Atunci, pe 23 iunie cand s-au facut alegerile s-a considerat ca 8 ore de sedinta si 2 tururi de scrutin au fost de ajuns si ca daca toata lumea este de acord o sa intre in senat primii in ordinea numarului de voturi. La fel s-a considerat si pe 24 cand senatul "vechi" a validat alegerile.
Problemele au aparut ieri, exact cand trebuiau sa se aleaga rectorul si prorectorii si cand ministrul Athanasiu a comunicat verbal punctul de vedere la contestatia depusa alaltaieri.. direct la minister si in mare secret de LM&co. Zic mare secret pentru ca s-a aflat de ea mai mult sau mai putin oficial de abea ieri, adica fix cand trebuiau tinute alegerile.
S-a dat inca o data dovada de buna credinta din partea unora si s-au organizat din nou acele alegeri.

Dupa alegerile de astazi se vede ca LM& co au fost sanctionati foarte clar de catre profesorii din consiliu (mai toti profii de la MG pentru ca provin din aproape toate catedrele). Dupa alegerile de azi nici LM si nici ceilalti asociati intr-un fel sau altul cu el nu mai sunt in senat! Probabil o dezamagire majora pentru Ispas si Diculescu de exemplu, care sunt convins ca daca nu ar fi stat pana in ultimul moment de partea lui LM ar fi fost alesi.

Astazi LM si-a sustinut contestatia spunand ca era "inauntru" ilegal si ca vorbeste in cunostiinta de cauza. Probabil acum o sa sustina alta contestatie spunand ca e "afara" ilegal si iara o sa vorbeasca in cunostiinta de cauza.. sau cel putin asa spera el ca o sa mai creada cineva :lol:

Si pana la urma cand e luna plina?

Seb
http://www.americas400thanniversary.com/ Nici n-au trecut 400 de ani si hop si eu.. :D

"Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts."

seb
senior
senior

Postby seb » Fri Jul 02, 2004 1:04 am

Nu ma pricep la astrologie dar mie imi pare ca acum este luna plina.
Asadar maine se alege conducerea universitatii desi nu cred ca a fost contractat vreun astrolog in echipa tehnica.

Astazi (joi, 1 iulie 2004) s-au validat inca o data alegerile de la Facultatea de Medicina.

A fost luata in discutie si o propunere de reconciliere venita din partea Prof Zagrean care-l reprezenta si pe Acad Popescu, absent de la sedinta. S-a promis (garantat) ca o sa se termine cu toate contestatiile procesele etc. daca toata lumea e de acord sa se reia alegerile incepand cu functia de decan. Si asta in conditiile in care garanteaza si faptul ca Acad Popescu nu se va inscrie pentru decan si deci lucrurile nu vor mai fii tensionate, lumea va vota "obiectiv" si o sa vedem ca rezultatul alegerilor va fi cu totul altul..
S-a supus la vot si au fost pentru o persoana (Prof Zagrean), o abtinere (Prof Ispas) si restul impotriva propunerii.

Propunerea ar putea sa arate si faptul ca au constientizat ca LMP n-a fost deloc o locomotiva electorala asa cum poate mai credeau, iar acum isi imagineaza cum ar fi mers trenul fara aceasta frana trasa si cu o locomotiva adevarata in frunte.

Sper sa se mentina acest spirit de jocuri democratice, chiar daca uneori hilare, alteori enervante, poate ipocrite de multe ori, dar intotdeauna mai bune decat o dictatura (fie ea si pseudo).

Seb

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Fri Jul 02, 2004 12:35 pm

voi ati facut carta si metodologia..asa ca fara suparare dar cine seamana ambiguitati culege contestatii... nu ca ar mai conta...

jdoe
newbie
newbie

Postby jdoe » Fri Jul 02, 2004 10:20 pm

Acu' ca LM-ul nu mai e rector, nu cred ca trebuie sa-i aratam atata lipsa de respect. Consider ca trebuie sa il mentionam ca Acad dr. Popescu si nu doar ca Acad Popescu, nu credeti?

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Sat Jul 03, 2004 1:31 am

jdoe wrote:Acu' ca LM-ul nu mai e rector, nu cred ca trebuie sa-i aratam atata lipsa de respect. Consider ca trebuie sa il mentionam ca Acad dr. Popescu si nu doar ca Acad Popescu, nu credeti?

hmmmmm................ :? :? :? nope!!!

Emil Cioran
newbie
newbie

Postby Emil Cioran » Tue Jul 06, 2004 1:46 pm

jdoe wrote:Acu' ca LM-ul nu mai e rector, nu cred ca trebuie sa-i aratam atata lipsa de respect. Consider ca trebuie sa il mentionam ca Acad dr. Popescu si nu doar ca Acad Popescu, nu credeti?

Vreti sa aflati parerea unui filosof care a refuzat tot ce inseamna distinctii si onoruri publice si academice despre acest LM? Iat-o: @!$>*&%~^
(M-ai academic n-am stiut sa injur)
Emil Cioran - filosof, eseist, moralist

Kamikazee
senior
senior

Postby Kamikazee » Tue Jul 06, 2004 8:53 pm

domnule filosof...teoretic..daca tot esti atit de bun frumos si destept ar trebui sa injuri in acelasi mod toti membrii umf..si nu numai..pentru ca totzi medicii sunt ciubucari, totzi profesorii vor ceva mai mult de la viatza decit titlul , onorific de altfel, "de mentor" si studentzii au si ei pacatele lor...
evident ca daca erai mai destept un pic remarcai ca jdoe nu era la pragul de sus al ironiei ci il depasise...asta e parerea lui...nu?
dar si parerea ta conteaza, asa ca shoot ahead my friend..some more bullshit wont hurt.
totodata poate ca ar trebui sa realizezi ca alegerile s-au terminat , asa ca din momentul asta..ca un bun opozant ce esti ar trebui sa cautzi defectele celor care sint acum la putere..sa lasam mortzii cu mortzii si nici pe cei vii sa traiasca

ps..philosophy sucks big time :D

Luci Sandor
senior
senior

Postby Luci Sandor » Wed Jul 07, 2004 1:09 pm

Emil Cioran wrote:(M-ai academic n-am stiut sa injur)

M-ai fat frumos, esti c-am agramat!
(pentru u-n filozof).
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti

Emil Cioran
newbie
newbie

multumiri pentru critici

Postby Emil Cioran » Fri Jul 16, 2004 1:59 pm

Multumesc celor de mai sus pentru criticuile aduse. Sunt fondate in parte, in parte insa nu. Voi fi mai atent cu tastatura calculatorului si cu cratimele care rasar pe unde nu le este locul (nu e vorba de gramatica ci de o lipsa impardonabila de atentie!). Cat priveste remarca privind lipsa mea de observatie a ironiilor... mai putem discuta. Cert este ca intr-adevar trebuie sa fim la fel de atenti cu noii conducatori ai UMF-ului.
Emil Cioran - filosof, eseist, moralist

Return to “Rezidentiat 2004”