Rezidentiat 2004 in decembrie!
-
- junior
De unde esti tu asa sigur?Ar fi mai mare deranjul pentru ei daca nu l-ar muta pt ca ar intra rezi pe o perioada virtual goala in evenimente majore pt presa(in afara de campanie cu vechile injuraturi reciproce)deci i-ar toca presa daca ar matrasi ceva.
Sã creezi ca un Demiurg, sã poruncesti ca un Rege, sã muncesti ca un Sclav - Constantin Brâncusi.
- mickeygreen
- senior
Nu mai pot ei de nerabdare sa ne anunte... max 2 zile cica... si nimeni nu-i taxeaza...
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII
BIROUL DE PRESĂ
Str. Cristian Popişteanu, nr.1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti
Tel: (+4) 021 307 2514; 314 1912; Fax: 307 2513
Bucureşti, 28/09/2004
COMUNICAT DE PRESĂ
INVITATIE
Biroul de Presa al Ministerului Sanatatii
anunta ca
miercuri, 29 septembrie a.c., orele 11.00, la Ministerul Sanatatii,
str. Cristian Popisteanu, nr. 1-3, sector 1
Dr. Ovidiu BRINZAN, ministrul Sanatatii, va face declaratii de presa
La eveniment va fi prezent dl. prof.dr. Florian POPA, presedintele Comisiei Nationale de Rezidentiat
Subiecte:
- organizarea concursului de rezidentiat
- legea privind sanatatea reproducerii umane si reproducerea umana asistata medical
Pentru date suplimentare privind programul si confirmarea participarii va rugam sa contactati Biroul de presa al MS la nr. de tel.: 307.25.14 sau 0742/099.941
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII
BIROUL DE PRESĂ
Str. Cristian Popişteanu, nr.1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti
Tel: (+4) 021 307 2514; 314 1912; Fax: 307 2513
Bucureşti, 28/09/2004
COMUNICAT DE PRESĂ
INVITATIE
Biroul de Presa al Ministerului Sanatatii
anunta ca
miercuri, 29 septembrie a.c., orele 11.00, la Ministerul Sanatatii,
str. Cristian Popisteanu, nr. 1-3, sector 1
Dr. Ovidiu BRINZAN, ministrul Sanatatii, va face declaratii de presa
La eveniment va fi prezent dl. prof.dr. Florian POPA, presedintele Comisiei Nationale de Rezidentiat
Subiecte:
- organizarea concursului de rezidentiat
- legea privind sanatatea reproducerii umane si reproducerea umana asistata medical
Pentru date suplimentare privind programul si confirmarea participarii va rugam sa contactati Biroul de presa al MS la nr. de tel.: 307.25.14 sau 0742/099.941
- mickeygreen
- senior
Confirmari
Ceea ce pot confirma e ca rezidentiatul se amana. Asta e SIGUR. Maine vor anunta in mod oficial, de asemenea ca alte modificari semnificative NU vor fi (doar decalari si in calendarul de inscriere).
Ceea ce nu pot confirma e data exacta. Probabil 12.12, fara sa pot baga mana in foc. Va fi anuntata maine in orice caz.
Sursa: MS
Ceea ce nu pot confirma e data exacta. Probabil 12.12, fara sa pot baga mana in foc. Va fi anuntata maine in orice caz.
Sursa: MS
- victor
- elder
- ciresar1988
- elder
- claudia
- senior
- lady galadriel
- senior
- claudia
- senior
-
your forum
Constat cu surprindere ca suntetzi inarmatzi cu o infinita rabdare. Totul e bine, ce daca ne strica craciunul, bla bla bla bla. Cred ca ceva va mananca mintzile.
Apropos, ptr cei liberi la minte, a inceput un film in premiera pe HBO.
Apropos, ptr cei liberi la minte, a inceput un film in premiera pe HBO.
- claudia
- senior
-
Super, n-am ce zice......
Uite un link ironic:
http://www.miketheheadlesschicken.org/story.htm
Sper ca atzi sesizat ironia......
Uite un link ironic:
http://www.miketheheadlesschicken.org/story.htm
Sper ca atzi sesizat ironia......
- alcorsimona
- senior
19 decembrie
?
Sa inteleg ca nu vom incepe (cei care luam) jobul in ianuarie pt ca ma indoiesc ca o sa ne petrecem a doua zi de Craciun in compania dr Popa
!
Ce porcarie, mai urmeaza sa ne strice si anul nou si sa-l impuste si pe iepuras si sa o termine o data pt totdeauna cu sarbatorile astea prost puse in preajma alegerilor!
Si totul pentru niste posibile voturi in plus
!

Sa inteleg ca nu vom incepe (cei care luam) jobul in ianuarie pt ca ma indoiesc ca o sa ne petrecem a doua zi de Craciun in compania dr Popa

Ce porcarie, mai urmeaza sa ne strice si anul nou si sa-l impuste si pe iepuras si sa o termine o data pt totdeauna cu sarbatorile astea prost puse in preajma alegerilor!
Si totul pentru niste posibile voturi in plus

Be careful what you want, it may happen to you!
-
- senior
- claudia
- senior
- otalen
- senior
cum adica, ce se va intampla? de unde crezi ca or sa scoata pe loc 120 de grile care sa nu fie in carte? mai zice undeva ca vor fi la prima vedere? ca nu mai stiu. sau scrie doar ca 60% nu vor fi din baza de date ramasa dupa "corectare"?!
chestie de interpretare
) si la asta se pricep
. mai mult de 60% din cele 60%
)
) ma astept sa fie din alea scoase. mai ales ca unele sunt corecte de-a dreptul. fara nici o tagada. sa speram ca le dau pe cele corecte, macar.

"Dont't just Do something, Sit there!"
- claudia
- senior
-
Sunt unele subiecte care sunt acoperite in intregime de grile (Ischemia arteriala acuta de ex) dar altele care nu sunt (Diabetul zaharat, Cancerul Pulmonar, Leucemii). Cred ca vor scoate 60% grile noi din astea, nu credeti? Este posibil, cel putzin teoretic. Toate lectiile trebuie stiute la fel de bine. Eu cel putin am grija sa nu omit nimic..... Deci grilele noi o sa fie intradevar NOI. Asa ca BURTA PE CARTE INVATACEI.
-
- senior
Stire pe Realitatea Tv
REZIDENŢIAT
Examenul ar putea fi amânat
Astăzi se va hotărî data la care va avea loc examenul de rezidenţiat. Este foarte probabil ca preşedintele Comisiei Naţionale de Rezidenţiat să anunţe amânarea examenului. Acest fapt este dorit pe de o parte de candidaţi, iar pe de altă parte de Comisie care are nevoie de mai mult timp pentru organizare. Doi dintre rectorii care făceau parte din Comisia de Rezidenţiat s-au recuzat şi este necesară înlocuirea lor. De cealaltă parte candidaţii vor să dea examenul în decembrie pentru că ultimele volume cu teste au devenit accesibile abia recent. Şi Ministrul Sănătăţii, dr. Ovidiu Brînzan este favorabil acestei variante. Data rezidenţiatului era stabilită pentru 14 noiembrie. Concursul urmează să se desfăşoare în Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Examinarea va dura 4 ore şi va fi sub forma unui test grilă cu 200 de întrebări. Candidaţii vor fi declaraţi promovaţi dacă obţin cel puţin 50 % din punctajul maxim şi în limita numărului de locuri.
stirea a intrat in jurnalul de la ora 11:00
http://www.realitatea.tv/stiri/?baza=62 ... 5a331e1086
Astăzi se va hotărî data la care va avea loc examenul de rezidenţiat. Este foarte probabil ca preşedintele Comisiei Naţionale de Rezidenţiat să anunţe amânarea examenului. Acest fapt este dorit pe de o parte de candidaţi, iar pe de altă parte de Comisie care are nevoie de mai mult timp pentru organizare. Doi dintre rectorii care făceau parte din Comisia de Rezidenţiat s-au recuzat şi este necesară înlocuirea lor. De cealaltă parte candidaţii vor să dea examenul în decembrie pentru că ultimele volume cu teste au devenit accesibile abia recent. Şi Ministrul Sănătăţii, dr. Ovidiu Brînzan este favorabil acestei variante. Data rezidenţiatului era stabilită pentru 14 noiembrie. Concursul urmează să se desfăşoare în Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Examinarea va dura 4 ore şi va fi sub forma unui test grilă cu 200 de întrebări. Candidaţii vor fi declaraţi promovaţi dacă obţin cel puţin 50 % din punctajul maxim şi în limita numărului de locuri.
stirea a intrat in jurnalul de la ora 11:00
http://www.realitatea.tv/stiri/?baza=62 ... 5a331e1086
-
- junior
-
Glumesti cu data examenului?
O daaaa glumim cu data examenulu! Bai OldMan lasa omu sa ne informeze nu vezi ca e o stire realitatea TV? Sau ai baut cam multa cafea si itzi tremura manutzele pe tastatura?
Apropos, cica stocurile de cafea se termina pana pe 19 decembrie asa ca facetzi provizii
) - se pare ca e mare nevoie dimineatza, mai ales inainte de accesarea forumului!!
Apropos, cica stocurile de cafea se termina pana pe 19 decembrie asa ca facetzi provizii

- claudia
- senior
jorj wrote:
Cred ca ar tre sa consulti un pic stirile anterior scrise sau chiar site-ul oficial al MS,dar cel mai recomandabil ar fi sa astepti finalul intalnirii de azi de ora 11,don't u think?
..stirea asta am cam fumat-o prin 22sept?
ce ziceti?
..update yourself
REZIDENŢIAT
Astăzi se va hotărî data la care va avea loc examenul de rezidenţiat. Este foarte probabil ca preşedintele Comisiei Naţionale de Rezidenţiat să anunţe amânarea examenului.
Cred ca ar tre sa consulti un pic stirile anterior scrise sau chiar site-ul oficial al MS,dar cel mai recomandabil ar fi sa astepti finalul intalnirii de azi de ora 11,don't u think?
..stirea asta am cam fumat-o prin 22sept?
ce ziceti?

..update yourself

claudia
- claudia
- senior
- claudia
- senior
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004 in decembrie
Am o intrebare.A selectat cineva grilele gresite din baza de date initiala?Daca da, dati-ne-o si noua va rog frumos.Sau daca nu, haideti sa selecatm fiecare cate o tema si sa le postam aici.Eu am selectat cateva.Ce ziceti?Asa pierdem mai putin timp fiecare.
-
- senior
Claudia, ai o problema sau mi se pare mie?
Nu e cazul sa transformam forumul intr-o balacareala gen mIRC.
Stirea asta a fost difuzata azi la ora 11 pe Realitatea Tv. Nu aduce mari elemente de noutate, dar m-am gandit ca e bine sa participam fiecare cu ce gasim prin presa, in ideea ca nu toti ne uitam la Tv sau citim presa scrisa.
Eu zic sa te abtii de la comentarii de doi lei.
Nu e cazul sa transformam forumul intr-o balacareala gen mIRC.
Stirea asta a fost difuzata azi la ora 11 pe Realitatea Tv. Nu aduce mari elemente de noutate, dar m-am gandit ca e bine sa participam fiecare cu ce gasim prin presa, in ideea ca nu toti ne uitam la Tv sau citim presa scrisa.
Eu zic sa te abtii de la comentarii de doi lei.
- claudia
- senior
E o idee f. buna mai ales ca selectatulgrilelor ia ceva timp!
Si eu am selectat cateva grile, respectiv primele 15 subiecte!
Le-am grupat in 2 fisiere ,intrebarile cu complement simplu si cele cu complement multiplu!
Astept feedback de la cei care au alte subiecte selectate!
Si eu am selectat cateva grile, respectiv primele 15 subiecte!
Le-am grupat in 2 fisiere ,intrebarile cu complement simplu si cele cu complement multiplu!
Astept feedback de la cei care au alte subiecte selectate!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
claudia
- ciulipanez
- newbie
- ciulipanez
- newbie