A fi Dj - job part time & fun

aici gasesti ce vrei
sardelutza
newbie
newbie

A fi Dj - job part time & fun

Postby sardelutza » Mon Jan 04, 2010 4:16 pm

Nu rata sansa de a fi Dj !!!

Din 1 Februarie 2010 Master Events deschide prima Scoala de Dj dedicata Evenimentelor Private.

Cursul intensiv dureaza 45 de zile, combina atat teorie cat si practica si este dedicat incepatorilor care sunt pasionati de arta mixajului si au bune abilitati de a lucra cu publicul.
Structura cursurilor este conceputa pentru a strabate toate notiunile importante, de la notiuni de cultura muzicala pana la construirea unui program muzical complet.
Fiecare cursant pasionat va avea ocazia sa invete lucruri noi, sa isi perfectioneze cunostintele, ajungand sa practice corect, dupa reguli, arta de DJ-ing.

Cursurile se fac individual, cu fiecare cursant in parte. Sedintele au loc de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 18:00, iar programul fiecarui cursant se stabileste la inscriere, in functie de timpul sau disponibil.

La finalul cursului se sustine un examen teoretic si practic.
Absolventii cu cele mai bune calificative vor lucra in cadrul firmei Master Events.

Cursurile sunt sustinute de cei mai buni Dj ai firmei, cu vechime de peste 10 ani in domeniu, pe pupitre de mixaj Pioneer.
Pretul cursului de Dj este 300 Euro si se plateste in doua transe egale, prima la inscriere si cea de-a doua la jumatatea cursului.

Inscrierile au inceput deja !!! La sediul nostru (vezi sectiunea Contact) - www.masterevents.ro

187.92a
addicted
addicted

Re: A fi Dj - job part time & fun

Postby 187.92a » Thu Jan 07, 2010 1:32 pm

:shock:
se ofera un atestat ceva?
este recunoscut de CMR?
este mai interesant decat cursul de muzicoterapie din facultate?
multumesc.

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Thu Jan 07, 2010 9:16 pm

Pai cand o sa te lasi de medicina va trebui sa faci ceva. De ce nu DJ ? 8)
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

sardelutza
newbie
newbie

Postby sardelutza » Fri Jan 08, 2010 12:23 pm

trident wrote::shock:
se ofera un atestat ceva?
este recunoscut de CMR?
este mai interesant decat cursul de muzicoterapie din facultate?
multumesc.

Suntem in curs de acreditare dar, cum ne omoara hartogaraia in tara asta, mai dureaza un pic.
Scopul nostru este sa ii invatam pe cei interesati cum sa practice "meseria" asta ca supliment la un alt job, in week-end-uri, la evenimente private (nunti, botezuri, aniversari), nu este vorba de Dj de club.
Cei mai buni absolventi ai cursurilor noastre vor putea lucra in cadrul firmei, vor fi trimisi la evenimentele firmei, ca reprezentati ai nostri. Cu tot dosarul cu drepturile de autor si restul platite, cat sa fie totul legal. Pt evenimente private nu te intreaba nimeni de atestat de Dj, conteaza doar ce stii sa faci, sa antrenezi lumea, sa simti sala, sa fie totul cursiv etc.

De cursul de muzicoterapie din facultate chiar nu stiu ce sa iti zic, daca era din cele optionale nu am servit asa ceva, daca a fost inclus in vreun modul.. chiar nu-mi amintesc. Sorry.
Dar pt cei pasionati de muzica si de butoane sigur va fi fff interesant :rightblinky:

Return to “Okazii”