Cabientul se afla in orasul Macin, jud Tulcea (11 km de Braila, 30 km de Galati). Lista de pacienti este de 3206 asigurati. Spatiul este luat in concesiune valabil ink 11 ani si poate fi prelungit cu ink 7 ani. In cabinet s-au facut investitii (geamuri termopane, centrala termica individulala, aer conditionat, grup sanitar propriu, compartimentari, mobilier) al caror pret va fi adaugat la cel al capitatiei. Cabinetul se afla intr-o cladire in care functioneaza ink 3 C.M.I-uri, o farmacie si un laborator. Pretul pe pacient este de 8 euro.
Ptr cei interesati lasati-mi un PM si va voi trimite datele mele de contact
vand praxis medical
- d'Arc
- elder
Re: vand praxis medical

PRETUL PE PACIENT - 8 EUR
Dumnezeule mare!
-
Im, nu e mare lucru sa dai Macin pe google sa vezi k nu e un sat izolat "pe varful dealului", este oras. Cat despre pretul pacientului, nu e mare avand in vedere k in viu pretul unui pacient este de 10 euro. Capitatia de 3200 pacienti selectati este munca tatalui meu timp de 10 ani. Ca sa ai un contract cu casa de asigurari trebuie sa faci 1000 de pacienti in cateva luni, lucru destul de greu ptr un medic tanar. Nu voi intra akum in detalii, dak intr-adevar sunteti interesati, e-mailul meu este wecomeone12001@yahoo.com.
- Chingachgook
- addicted
vine 30k ca popa.
deci se castiga si ca mefist

deci se castiga si ca mefist

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
am postat un reply d c nu se vede?
- d'Arc
- elder
update: a cam trecut vremea chirurgilor

-
- senior
- marmotul
- elite
Grynszpan wrote:Im, nu e mare lucru sa dai Macin pe google sa vezi k nu e un sat izolat "pe varful dealului", este oras. Cat despre pretul pacientului, nu e mare avand in vedere k in viu pretul unui pacient este de 10 euro. Capitatia de 3200 pacienti selectati este munca tatalui meu timp de 10 ani. Ca sa ai un contract cu casa de asigurari trebuie sa faci 1000 de pacienti in cateva luni, lucru destul de greu ptr un medic tanar. Nu voi intra akum in detalii, dak intr-adevar sunteti interesati, e-mailul meu este wecomeone12001@yahoo.com.
10 euro poate intr-un oras mai mare. in orasele de genul ar trebui sa fi multumit daca poti vine macar cabinetul la un pret acceptabil, pentru ca nu mai vine nici dracu acolo- vezi daca te intereseaza anunturile de plecat in afara , sa vezi ce conditii se ofera acolo pentru mf-isti.
Grynszpan wrote:Cabientul se afla in orasul Macin, jud Tulcea (11 km de Braila, 30 km de Galati). Lista de pacienti este de 3206 asigurati. Spatiul este luat in concesiune valabil ink 11 ani si poate fi prelungit cu ink 7 ani. In cabinet s-au facut investitii (geamuri termopane, centrala termica individulala, aer conditionat, grup sanitar propriu, compartimentari, mobilier) al caror pret va fi adaugat la cel al capitatiei. Cabinetul se afla intr-o cladire in care functioneaza ink 3 C.M.I-uri, o farmacie si un laborator. Pretul pe pacient este de 8 euro.
Ptr cei interesati lasati-mi un PM si va voi trimite datele mele de contact
11 km de braila si 30 de galati dar ai uitat sa mentionezi ca intre orasele astea 2 si macin se afla un mic riu numit dunarea si peste care nu exista pod...daca vrei sa faci naveta din orasele astea te costa 40 lei pe zi numai bacul...iar noaptea si iarna e mai problematic de traversat...
deci macinul e un orasel pe virful unui deal, izolat de restul lumii in ceea ce priveste urgentele medicale. tu ceri o suma astronomica pentru asa conditii. mai gindeste-te ca un medic tinar care doar ce a terminat rezidentiatul nu poate face rost de suma asta nici daca isi vinde toate organele

- Chingachgook
- addicted
Grynszpan wrote: avand in vedere k in viu pretul unui pacient este de 10 euro.
aha.
dar dezosat cat e?
daca nu se vinde in viu eu stiu ca se vinde defalcat: organe, tacamuri, pulpe, aripi, cotlet. si ceafa, da' asta e mai scumpa.
eu daca as vrea sa ma duc in macin ca mefist as lua borderoul din casa in casa si as incepe sa fac inscrieri. imposibil sa nu fie nemultumiti. daca le mai povestesti si ca doctorul care a avut o grija parinteasca de ei timp de 10 ani ii vinde acuma ca pe septel e probabil sa fac aia 1000 de pacienti mai repede decat crezi.
ai tot dreptul sa vinzi mobilierul, spatiul, stetoscopul si ciocanul de reflexe cu cat vrei tu. restul doar daca:
macinul e in brazilia
asiguratii sunt negri cu radacini africane
danseaza
intre galati si braila sunt niste plantatii de trestie de zahar.
trecand peste aspectul penibil al targului nu pot sa nu ma gandesc la partea amuzanta:
vanzatorul: iti dau 3206 de bucati. in viu
cumparatorul: da dar vreo 213 sunt peste 80 de ani. astia ar trebui evaluati la 4 euro, maxim 4,5. decedeaza maine -poimaine si nu apuc sa ii scot la produs la cnas.
v.: da, dar ai cativa diabetici. te scoti de pe urma lor. ca sa nu mai zic de cateva asiguarate care vor ramane gravide
c. : da mancatzash dar eu in rezidentiat am facut ob-gin la misto. nu ma incanta varianta sa am paciente gravide ca nu stiu ce sa le fac.
v. e parca eu stiam. mii de ani au nascut femeile fara asistenta sanitara. si nu au murit. bine, au mai si murit, dar la tara lumea e mai obisnuita cu aspectul. nu iti sar asa in cap ca la oras.
c. bine, m-ai convins, le iau.
pe acest fond al discutiei intra asistenta
a. dom' doctor a murit baba aia de pe ulita de langa biserica. o stiti, aia de nu mai murea de ia facut rudele 3 masluri cu popa din Niculitel. a venit fi'sa sa ii semnati certificatul de deces.
v. deci colega, 3205. hai ii iei? ca mai am oferte. a pus baiatul meu undeva pe goagle si ma suna intruna clienti. ce le-o fi placand la macinul asta nu stiu.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
cand am spus munca tatalui meu ar fi trebuit sa va dati seama k vand cabinetul in calitate de mostenitor, tatal meu fiind decedat. Kooksee, avand in vedere k vanzari de genu au mai avut loc, singura parte amuzanta esti u, deci pentru alte comenturi de genu te-as ruga sa te abtii sau sa intrii pe site-ul oficial al clovnilor. Rog un moderator sa inkida topicul.