Vreau si eu un craniu
- Raluuuuu
- junior
Vreau si eu un craniu
Stiu ca e fumata replica...dar CUMPAR CRANIU.........astept oferte...repejor
-
- newbie
Re: Vreau si eu un craniu
Am eu craniu de vanzare, are mandibula calota si vreo 4-5 dinti ... pret 300 ron usor de tot negociabil
-
- elite
netking wrote:Am eu craniu de vanzare, are mandibula calota si vreo 4-5 dinti ... pret 300 ron usor de tot negociabil
Pai hotaraste-te baiatule, ori 350 ori 300...ca de negociabil am inteles...o sa-l lasi la 200 cuiva care iti va da banii cash...ca doar nu o sa-l dai in leasing...plus ca ai si tu nevoie de bani

-
- newbie
Am zis aici 300 usor negociabil ... adik mai jos de 280 nu las pt ca am deja o oferta la 280 si vreau sa vad daca iau mai mult aici
de aia am pus in topicul meu 350 negociabil si nu am mai precizat ca aici "usor negociabil" 

-
- elite
netking wrote:Am zis aici 300 usor negociabil ... adik mai jos de 280 nu las pt ca am deja o oferta la 280 si vreau sa vad daca iau mai mult aicide aia am pus in topicul meu 350 negociabil si nu am mai precizat ca aici "usor negociabil"
Am inteles

Asa este trebuie sa fii dur in afaceri, sa negociezi pana la sange...ma rog...pana la os in cazul asta

PS: Sfat, daca precizezi de ce sex e craniul, poate iei mai multi bani

-
- newbie
holliday wrote:netking wrote:Am zis aici 300 usor negociabil ... adik mai jos de 280 nu las pt ca am deja o oferta la 280 si vreau sa vad daca iau mai mult aicide aia am pus in topicul meu 350 negociabil si nu am mai precizat ca aici "usor negociabil"
Am inteles![]()
Asa este trebuie sa fii dur in afaceri, sa negociezi pana la sange...ma rog...pana la os in cazul asta![]()
PS: Sfat, daca precizezi de ce sex e craniul, poate iei mai multi bani
E craniu de femeie pt ca are conformatia fetei mai mica ... si te rog sa lasi mistoul si sa mai pui intrebari doar daca esti interesat
- Calico
- addicted
netking wrote:E craniu de femeie pt ca are conformatia fetei mai mica ...
Poate era un barbat mai finut.
Bonuri de masa primesti?