tot s-au mai laudat unii pe aici ca vind otologia lui ataman si au lasat-o moarta in papusoi acum pe bune, care are otologia si vrea sa o vinda sa dea un semn.
am eu daca te intereseaza in format electronic: -Otolaryngology basical science and clinical review 2006; Van de Water si Staecker -Current diagnosis and treatment in otolaryngology-head and neck surgery 1st edition 2004; Anil Lalwani
cred ca as putea face rost de astea 2: -Head and Neck surgery Otolaryngology 4th edition 2006 by Byron J Bailey, Jonas T Johnson, Shawn D Newlands, Karen H Calhoun, Ronald W Deskin -Cummings Otolaryngology: Head and Neck Surgery 4 ed by: Charles W. Cummings Bruce H. Haughey J. Regan Thomas Lee A. Harker Paul W. Flint
la nenea ala care cere 7 euro pe carte, la cursul actual asta ar veni cam 30 lei, si cu vreo 15-20 lei taxele postale duce bine pe la 50 lei, si asa o pot cumpara din librarie bine mersi. am mai dus o tratativa cu dl mai demult, si nu am ajuns la un conses. eu vreau una second hand, pe la 15-20 lei, pe care daca o pui la posta colet normal, nu te ajunge mai mult de 7-10 lei taxele de trimis
trident wrote:f logic. o carte serioasa din care sa-ti faci banii o viata intreaga nu merita mai mult de 25 lei
cartile seroase din care sa imi fac banii toata viata le-am scos pe gratis de pe net. asta e o carte in romina pe care sa o citesc dimineata pe buda cind nu m-am trezit complet. mai vreau si carti in romina ca m-am saturat sa invat in engleza