Harrison 14

aici gasesti ce vrei
Level3
newbie
newbie

Harrison 14

Postby Level3 » Tue Oct 14, 2008 2:48 pm

Vand doua tratate Harrison - Principiile Medicinei Interne 14 (printate), ultima editie in limba romana, nou-noute, curate, nesubliniate, bine legate in 4 volume. Pret 350 lei bucata. Bonus cd cu Harrison 16 color( varianta originala in engleza ). Pret negociabil daca le luati pe amandoua deodata. Informatii suplimentare la adresa de email: carti.medicina@yahoo.com
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Level3
newbie
newbie

Upgrade anunt - disponibil si Harrison 17

Postby Level3 » Tue Oct 14, 2008 10:28 pm

Vand doua tratate Harrison - Principiile Medicinei Interne 14 (printate), ultima editie in limba romana, nou-noute, curate, nesubliniate, bine legate in 4 volume. Pret 350 lei bucata. Pret negociabil daca le luati pe amandoua deodata. Bonus cd cu Harrison 16 sau cu Harrison 17 ( variantele originale in engleza ). Informatii suplimentare la adresa de email: carti.medicina@yahoo.com
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

jeromeKjerome
elder
elder

Re: Harrison 14

Postby jeromeKjerome » Wed Oct 29, 2008 3:23 am

Pe ala in limba romana nu cred ca mai da nimeni banii, daca i-a mai ramas din boi acasa...
La cum e tradus..., dureaza mai mult sa-l compari la fiecare rand cu varianta in engleza, ca sa afli ce vroiau sa spuna de fapt.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !

Level3
newbie
newbie

Postby Level3 » Thu Oct 30, 2008 7:03 pm

Nu-i chiar asa... sa nu exageram si sa nu generalizam cateva erori de traducere. Harrison 14 ro, ramane de baza.
In privinta analizei comparative, pt aceasta trebuie stiuta temeinic limba engleza. La fel cum trebuie stiuta si in cazul studierii editiilor 16 sau 17.

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Sat Nov 01, 2008 5:25 pm

Level3 wrote:In privinta analizei comparative, pt aceasta trebuie stiuta temeinic limba engleza. La fel cum trebuie stiuta si in cazul studierii editiilor 16 sau 17.

Si asta e complicat rau...
Daca tu iti propui sa faci medicina citind doar carti in limba romana, eu nu te vad ajungand prea departe...

rileyman
junior
junior

Postby rileyman » Thu Nov 06, 2008 4:04 am

eu zic sa iti faci direct abonament la NEJM
pe varianta ca asa aflii de azi ce or sa scrie in ed 20 de harri.

jeromeKjerome
elder
elder

Postby jeromeKjerome » Fri Nov 07, 2008 4:25 am

rileyman wrote:eu zic sa iti faci direct abonament la NEJM
pe varianta ca asa aflii de azi ce or sa scrie in ed 20 de harri.

am aflat deja ce scrie in ed 21, mersi.

Level3
newbie
newbie

Postby Level3 » Sun Nov 09, 2008 3:54 pm

jeromeKjerome wrote:
Level3 wrote:In privinta analizei comparative, pt aceasta trebuie stiuta temeinic limba engleza. La fel cum trebuie stiuta si in cazul studierii editiilor 16 sau 17.

Si asta e complicat rau...
Daca tu iti propui sa faci medicina citind doar carti in limba romana, eu nu te vad ajungand prea departe...

Pai deocamdata eu zic sa invatam temeinic ce este in limba romana si apoi ce este in alte limbi. ( Care mai trebuie si stapanite bine. Asta ca sa nu ne intalnim cu erori de diagnostic.. ). Cred ca ar fi un inceput optimist pt viitor.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Nov 10, 2008 7:30 pm

Level3 wrote:Pai deocamdata eu zic sa invatam temeinic ce este in limba romana si apoi ce este in alte limbi. ( Care mai trebuie si stapanite bine. Asta ca sa nu ne intalnim cu erori de diagnostic.. ). Cred ca ar fi un inceput optimist pt viitor.

Sincer, Harrisson 14 în româneşte e o carte groaznică şi de ocolit, o şuşanea făcută pentru rezidenţiat, credeam că deja toată lumea ştie asta. Lăsând la o parte că nu mai e de actualitate, traducerea e chiar execrabilă. În plus, dacă nu te descurci în engleză, e practic imposibil să faci medicina ca lumea. Toate informaţiile care contează sunt în engleză, ghiduri, articole, tot. Pur şi simplu e imposibil fără. Cărţile româneşti, hm, poate doar dacă alea plagiate după cărţi ca lumea să fie bune de ceva, că, din nou, doar ştim cu toţii cum se fac cărţile la noi.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Cezar
junior
junior

Postby Cezar » Fri Nov 28, 2008 9:20 pm

Sa inteleg ca tu vrei 700 ron pe harrison ed 14 PRINTAT?
=))....sunteti fenomenali=))
In primul ca aceasta carte este depasita, si in al doilea rand cum sa ceri aceasta suma pe o carte printata? Depaseste cu mult limita bunului simt.

Cat despre invatat temeinic in limba romana....=)) Interesante argumente aduci pt achizitionare acestei vechituri.

Return to “Okazii”