burse pentru studentii farmacisti din anul 1

aici gasesti ce vrei
Allay
senior
senior

burse pentru studentii farmacisti din anul 1

Postby Allay » Wed Oct 01, 2008 10:39 am

asa am primit si eu mesajul insa nu sunt in target :
"Salut!

In decursul anului universitar 2008/2009, Junior Achievement Romania, impreuna cu A&D Pharma, a lansat, in premiera in Romania, programul de burse sociale private SENSIBLU.

Care este scopul programului si cui i se adreseaza?
Programul se adreseaza studentilor in anul I, care urmeaza cursurile universitatilor din orasele mentionate in Regulamentul anexat. Scopul acestei initiative este de a acorda sprijin financiar, pe durata efectuarii studiilor, tinerilor care au fost admisi la Facultatea de Farmacie. Valoarea bursei sociale acordata de catre Sensiblu in acest an este de 350 ron pe luna pentru fiecare participant.

Esti interesat sa participi la acest program? Pentru a fi eligibil trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
 absolventi ai liceelor din orasele mentionate in Regulament (http://www.jaromania.org/studenti/pagini/burse) in anul 2007 sau 2008;
 venitul mediu pe membru de familie sa fie mai mic sau egal cu salariul minim brut pe economie, stabilit in conformitate cu legile Romaniei si hotararile de Guvern;
 Candidatii trebuie sa fie declarati admisi si sa frecventeze cursurile Facultatilor de Farmacie din cadrul institutiilor publice de invatamant superior de pe teritoriul Romaniei.

Cum aplici?
Descarca „Formularul de inscriere" de pe www.jaromania.org , sectiunea Studenti/Burse sau direct de pe http://www.sensiblu.com/download/formular_bursa.pdf si trimite-l completat, pana pe 5 octombrie 2008, pe adresa: Junior Achievement Romania, Str. G-ral Nicolae Dona nr. 26, Sector 1, cod 010782, Bucuresti, cu mentiunea: "Pentru Programul de Burse Sensiblu"..

Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit al carei obiectiv este sa contribuie la dezvoltarea profilului profesional al elevilor/ studentilor de astazi, prin oferirea de programe de educatie economica si antreprenoriala.

A&D Pharma Holdings este compania olandeza, care opereaza cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania si contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar national prin promovarea produselor si serviciilor de calitate atat la nivelul pacientilor, cat si in farmacii si spitale. A&D Pharma adauga insa demersului sau economic si o dimensiune sociala.

Asadar, daca iti doresti o cariera in sectorul farmaciilor dar dorinta ta e limitata de posibilitatile tale financiare poti beneficia acum de o bursa sociala Sensiblu.

Cele bune si mult succes,
Andreea Nicoleta Stefanescu
JARomania
Program Coordinator"

Return to “Okazii”