Vand carti de medicina:
-McMinn "Atlas de anatomie a omului" P.H Abrahams R.T Hutchings S.C Marks Jr. Editura ALL editia a 4,an 1999 stare foarte buna. Pret 40 lei
-L.Gherasim "Medicina interna-Bolile aparatului respirator.Bolile reumatice" Editia a 2 , Editura medicala an 2002 stare foarte buna . Pret 20 lei
-L.Gherasim "Medicina interna-Bolile digestive hepatice si pancreatice" Editia a 2 ,Editura medicala an 2002 stare foarte buna. Pret 20 lei
-L.Gherasim"Medicina interna-Bolile aparatului renal" Editia a 2 ,Editura medicala an 2002 stare foarte buna.Pret 20 lei
-Roman Vlaicu Ioan Muresan Emilia Macavei Practica urgentelor medicale Vol 1+Vol 2 Editura Dacia an 1978 stare buna. Pret 10 lei
-Elemente de Ortopedie si traumatologie-curs pentru studenti-Prof. D. Antonescu Sef lucrari D.Barbu etc , an 2001 stare buna.Pret 10 lei
- Veronica Dinu Eugen Trutia Elena Popa-Cristea Aurora Popescu -Biochimie medicala mic tratat Editura Medicala an 2000 stare foarte buna. Pret 20 lei
Data pana la care sunt valabile aceste anunturi:25 august 2008.
VAND CARTI MEDICINA
-
Re: VAND CARTI MEDICINA
Salut ,
Mai sunt de vanzare cartile de Gherasim ? Vreau sa le cumpar eu pe toate .Ast rasp .
Ms
Mai sunt de vanzare cartile de Gherasim ? Vreau sa le cumpar eu pe toate .Ast rasp .
Ms
-
Re: VAND CARTI MEDICINA
Cand am scris ca anuntul este valabil pana la o anumita data chiar nu glumeam.
Nu mai am nici o carte, iar Gherasim a disparut primul.