teo100 wrote:Am fost diagnosticata cu sindromul BODERLINE si ma tratez de 8 ani cu fluanxol.Ma intereseaza daca cineva a putut sa renunte la acest medicament, deoarece eu am devenit dependenta de acesta.
Am cosultat un singur medic neuro-psihiatru deoarece ma tratez la cabinet particular pe cont propriu, fiindca natura seviciului nu-mi permite sa-mi declar afectiunea,astfel nu sunt inregistrata cu acest diagnostic la medicul de familie.

As dori sa stiu mai multe despre aceast diagnostic, ce urmari poate sa aiba,terapii care sa ma ajute sa nu mai fiu dependenta de tratament medicamentos.

Mi s-a spus ca nu este indicat sa am copii.
Orice informatie despre acest subiect este binevenita.
Multumiri anticipate!
Buna. Poate ca nu sunt in masura sa-ti dau un raspuns profesionist pentru ca nu am specialitatea ideala pentru problema ta. Dar iti dau unul din suflet asa cum l-as da celei mai apropiate prietene: incearca zilnic sa iti imaginezi cum ar fi viata ta daca nu ai avea acest diagnostic sau dependenta de medicament. Imagineaza-ti ca esti om normal, pentru ca esti exact asa ceva.
Toti avem probleme, facem mai mult sau mai putin fata la ele, clacam si- cel mai important- NE RIDICAM!
Curele rarite din medicamentul respectiv (mai bine sub indrumarea psihiatrului tau decat aleatoriu) combina-le cu activitati sociale si personale echilibrate.
Crezi in Dumnezeu? Asta te poate ajuta f mult, in masura in care mentii un balans si aici.
Efectele pe viitor nu exista. Doar Dumnezeu dicteaza pasii in sanatate.
Pupici si sa te faci bine cat mai repede...Defapt, esti bine doar ca nu vezi !