va rog nu-mi mai stergeti mesajul, e unul disperat
-
- newbie
va rog nu-mi mai stergeti mesajul, e unul disperat
familie ne dorim cu disperare copii, din pacate acest lucru nu e posibil. De aceea cautam un tanar student sanatos care ar fi dispus sa doneze sperma contra unei sume de bani. Va rog contactati-ma la e_numaieu@yahoo.com
-
- elder
Re: va rog nu-mi mai stergeti mesajul, e unul disperat
numai_eu wrote:familie ne dorim cu disperare copii, din pacate acest lucru nu e posibil. De aceea cautam un tanar student sanatos care ar fi dispus sa doneze sperma contra unei sume de bani. Va rog contactati-ma la e_numaieu@yahoo.com
cati bani?
I don't mind.
I think so.
I will let you go.
I think so.
I will let you go.
- TibiGZU
- elder
-
- elder
-
- senior
Hai,mai!Da-o'n pisici aristocrate!Pt asa ceva nu exista banci?Sau familia asta nu vrea decat sperma de student?Si daca se poate si la Medicina,nu?Din cate ni s-a zis la genetica stiu ca atunci cand dai banul pt"material",banca iti zice si caracteristicile individului,ca sa nu te trezesti cu vreun negrisor....sau mai stiu eu ce.S-ar putea totusi sa nu scrie in fisa:"student la medicina".
Poate Ada Milea ar trebui sa faca un alt cantec cu..."sunt student la medicina..."
Poate Ada Milea ar trebui sa faca un alt cantec cu..."sunt student la medicina..."
-
- senior
Prima banca de sperma din Romania a fost facuta la Timisoara,din cate stiu,deci sunt cel putin 2.Mi-am dat seama ca am jignit prin ceea ce am postat,dar chiar nu mi s-a parut in regula, mi s-a parut mai mult o gluma.imi cer scuze.I
Inseamna ca tot ce ne-au invatat,in scoala au fost doar vorbe in vant!Ni s-a zis ca donatorii sunt selectionati f atent,ca se tine cont de IQ,de caracteristici fizice...si ca se fac n-spe mii de analize si ca nu oricine e primit ca donator.
Sper,sincer,sa gasiti donatorul perfect,dar nu stiu daca asta e cea mai buna cale.S-ar putea sa nu fiu singura care sa fi crezut ca a fost o gluma.
Inseamna ca tot ce ne-au invatat,in scoala au fost doar vorbe in vant!Ni s-a zis ca donatorii sunt selectionati f atent,ca se tine cont de IQ,de caracteristici fizice...si ca se fac n-spe mii de analize si ca nu oricine e primit ca donator.
Sper,sincer,sa gasiti donatorul perfect,dar nu stiu daca asta e cea mai buna cale.S-ar putea sa nu fiu singura care sa fi crezut ca a fost o gluma.
-
- elder
pc7 wrote:mai e si la timisoara din cate stiu eu
si in plus e mai bine sa fie tatal necunoscut, daca iei un donator student peste 10 ani poate se trezeste ca vrea sa-ti ia copilu
nu stiu dac e mai bine, dar e alegerea mamei cum vrea si motivele pt care face asa.
e prea naspa ca in romania nu sunt selectionati donatorii de sperma, e tragic.
I don't mind.
I think so.
I will let you go.
I think so.
I will let you go.
-
- senior
-
- newbie
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, nu aveai de unde sa stii ca in Romania infertilitatea e o afacere si ca poti sa cheltui multi bani cu unii medici care au facut din asta o afacere. Nu stiu cum e in Timisoara, dar in Bucuresti stiu, din pacate... nu ai o lista cu doantorii, caracteristici fizice, nu sunt analize genetice, etc.
-
- newbie
Da, Szeged suna bine, insa in ultima vreme clinica de fertilizare a fost asaltata de cuplurile romane si se pare ca s-a impus regula sa nu mai poata apela la banca de sperma. Deci poti face acolo fiv sau inseminare, dar nu poti apela la banca lor de sperma. Nu stiu din ce motive au facut asta, probabil nu vor sa se amestece rasele...
-
- elder
-
- elder
- 187.92a
- addicted
ok, nu-i pb de spermatoloci ca dintr-aia donam, da daca imi spui cum facem dpdv legal astfel incat sa nu se emita ulterior pretentii, sa fiu asigurat.
si ma intereseaza si pretul, te rog posteaza-l.
nu uita ca este ilegal sa obtii foloase materiale din asta, deci trebuie sa fie pe masura riscului.
partea buna pt copil este ca iti pot pune la dispozitie foaia matricola sa vezi ce geniu mic o sa iasa din el.
asadar?
(preview)
si ma intereseaza si pretul, te rog posteaza-l.
nu uita ca este ilegal sa obtii foloase materiale din asta, deci trebuie sa fie pe masura riscului.
partea buna pt copil este ca iti pot pune la dispozitie foaia matricola sa vezi ce geniu mic o sa iasa din el.
asadar?

-
- senior
-
- newbie
Andy, scrie-mi pe mail si iti trimit o poza sa vedem ce parere ai... urata nu-s, dar nebuna sunt ca postez asemenea anunturi
Trident, scrie-mi pe mail si iti voi spune pretul unei astfel de donatii. Desigur, pretul e negociabil. Si pensie alimentara nu cer, dar daca demonstrezi ca ai analize bune si e totul ok, putem face un contract legalizat la notariat. Ce zici?
Adresa mea de mail este e_numaieu@yahoo.com
Acum as vrea sa rog moderatorii sa inchida subiectul... ideea mea nu a fost deloc stralucita, am primit mailuri de la tot felul de indivizi dubiosi care nu au inteles nimic din ceea ce am vrut eu.
Probabil voi cauta o banca de sperma din afara tarii.

Trident, scrie-mi pe mail si iti voi spune pretul unei astfel de donatii. Desigur, pretul e negociabil. Si pensie alimentara nu cer, dar daca demonstrezi ca ai analize bune si e totul ok, putem face un contract legalizat la notariat. Ce zici?
Adresa mea de mail este e_numaieu@yahoo.com
Acum as vrea sa rog moderatorii sa inchida subiectul... ideea mea nu a fost deloc stralucita, am primit mailuri de la tot felul de indivizi dubiosi care nu au inteles nimic din ceea ce am vrut eu.
Probabil voi cauta o banca de sperma din afara tarii.
-
- elder
- 187.92a
- addicted
-
- senior
- TibiGZU
- elder
-
- senior
- TibiGZU
- elder
-
- elder
- Chingachgook
- addicted
deci sunt frumos, destept, perspicace, am permis- prin urmare sunt si inteligent) - am mai spus? zestre genetica buna (un strabunic a fost evreu- asta e de bine ca limpezeste sangele), putin cazier, mobilitate peste medie, rezistenta al stres, intrun cuvant incomparabil cu andi si cu trident. ce nu am inteles e daca tre sa vin cu recipientul meu sau imi dai tu o caserola, ceva.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- TibiGZU
- elder
-
- newbie
kooksee wrote:deci sunt frumos, destept, perspicace, am permis- prin urmare sunt si inteligent) - am mai spus? zestre genetica buna (un strabunic a fost evreu- asta e de bine ca limpezeste sangele), putin cazier, mobilitate peste medie, rezistenta al stres, intrun cuvant incomparabil cu andi si cu trident. ce nu am inteles e daca tre sa vin cu recipientul meu sau imi dai tu o caserola, ceva.
Hmmm, suna tentant... foarte tentant... Recipientul este unul steril si ti-l dau eu cand ne vedem

----------------------------------------------------
In alta ordine de idei vad ca subiectul nu a fost inchis... si sincer, incep sa-mi conturez o parere despre voi, medicinistilor, sunteti asa cum mi-am inchipuit eu, cu mintea si sufletul deschis

PS: Mailurile de care am scris suparata mai sus erau venite din alta directie, am facut greseala sa postez anuntul si pe alte site-uri traficate de studenti...
PS2: Andy, iti trimit o poza.
-
- elder
- Chingachgook
- addicted
- radu_vasile
- junior
Sa ma introduc si eu in seama deci:
1. Daca tot cauti un donator, bun, frumos, destept, sanatos (la minte si la trup) - greu de gasit, dar speram ca nu imposibil - de ce nu mergi la el sa aiba loc _FIV_ (vivo?).
2. Daca chiar vrei copii, si tii ca relatia sa fie 100% fara abateri vis-a-vis de sotul tau, atunci singura metoda corecta este adoptia. Ai de unde alege, as putea fi cinic, cam ca la targu de masini: pe spranceana.
3. Fertilizarile astea in vitro seamana mai mult cu un fel de "prostitutie voluntara", dar no-name cumva. Deci in final, tot iti inseli sotul, dar nu sti cu cine ... ca cica nu ii voie de la tatucii stiintei ...
No offence, era o parere, chiar la subiect, nu caterinca.
1. Daca tot cauti un donator, bun, frumos, destept, sanatos (la minte si la trup) - greu de gasit, dar speram ca nu imposibil - de ce nu mergi la el sa aiba loc _FIV_ (vivo?).
2. Daca chiar vrei copii, si tii ca relatia sa fie 100% fara abateri vis-a-vis de sotul tau, atunci singura metoda corecta este adoptia. Ai de unde alege, as putea fi cinic, cam ca la targu de masini: pe spranceana.
3. Fertilizarile astea in vitro seamana mai mult cu un fel de "prostitutie voluntara", dar no-name cumva. Deci in final, tot iti inseli sotul, dar nu sti cu cine ... ca cica nu ii voie de la tatucii stiintei ...
No offence, era o parere, chiar la subiect, nu caterinca.
Nu uitati ca cei multi sunt afara...
- TibiGZU
- elder
- TibiGZU
- elder