donez cursuri MG
- miauuuuuu
- newbie
donez cursuri MG
dau toate cursurile pe care le-am prasit in cei 6 ani minunati de facultate - GRATIS
nu ma deplasez - cine le vrea va trebui sa vina sa le ia
doritorii sa ma contacteze
nu ma deplasez - cine le vrea va trebui sa vina sa le ia
doritorii sa ma contacteze
- Chingachgook
- addicted
- Chingachgook
- addicted
- dice
- senior
- Chingachgook
- addicted
e la fel de adevarat ca nici nu prea iti trebuie cursuri in anul 6.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Tasha
- elite
nu mai tiu minte daca v-am facut gluma cu sobolanu, sau pe aia cu crema de pantofi. dar cred ca nu, ca n-am avut probleme cu voi cu scandalu, nu?
aaaa. si tu erai cu vedere spre fabrica, nu? lol
eu eram aia care anunta vanatorii de trecatori cu punga plina de apa in mana ca vin :"VICTIMEEEEEEEEEE!!!"
Mai tii minte? Ce vremuri!!! Si la sfarsitul sesiunii cand ma duceam si ma plimbam prin spatele caminului urland cat ma tineau plamanii "VICTIMAAAAA" si ma udau toti cu apa...ce show era. mi-am luat si un ou in cap odata. lol. si au aruncat unii cu mncare in mine dar nu m-au innemerit. eeeeeeeehhhh. amintiri, amintiri....
aaaa. si tu erai cu vedere spre fabrica, nu? lol
eu eram aia care anunta vanatorii de trecatori cu punga plina de apa in mana ca vin :"VICTIMEEEEEEEEEE!!!"
Mai tii minte? Ce vremuri!!! Si la sfarsitul sesiunii cand ma duceam si ma plimbam prin spatele caminului urland cat ma tineau plamanii "VICTIMAAAAA" si ma udau toti cu apa...ce show era. mi-am luat si un ou in cap odata. lol. si au aruncat unii cu mncare in mine dar nu m-au innemerit. eeeeeeeehhhh. amintiri, amintiri....
Sexy chicken.