esti de abia venit in bucuresti. ai aterizat in camin cu inca 1/2 tip/i pe care nu-l/i cunosti in camera. se apropie examenul practic de anatomie si n-ai nici un chef sa inveti ci sa te distrezi. de ce sa nu imbini utilul cu placutul? invita-ti colegele (sau, daca exista, doar una mai speciala...) la tine sa invatati impreuna reperele pe craniul uman pe care tocmai l-ai achizitionat -de la mine. nu trebuie sa stie si ele/ea ca ai dat doar 70 RON pentru ocazia de a fi impreuna. daca esti interesat, trimite-mi un mesaj privat.
PS: acest mesaj e adresat in special baietilor pentru ca ei sunt mai doritori de a dormi in camera cu un craniu uman adevarat. dar nici fetele care-s interesate nu vor fi refuzate.
pentru cei din anul I (in special baieti)
- damonik
- senior
pentru cei din anul I (in special baieti)
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!
-
- senior
juxtapunere ..
dear studentule in anu' 1 care ai ajuns in bucharest ....vezi ca viata nu e chiar asa de roza pe cat pare si exista si unii mici...
i afaceristi...[url](http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=51081#51081)[/url]..
neo cere 40euro pe cam acelasi lucru pe care tu ceri 70euro.oare studentu'ala istet ce o sa aleaga ?
in alta ordine de idei.. netteru' pe amazon.com e 100$..si are si mai mult de craniu ..sobotta era 150 $[/url]
chiar merge vrajitu' fetelor cu basme d'astea cu studiul craniului??
credule le cam crezi 
dear studentule in anu' 1 care ai ajuns in bucharest ....vezi ca viata nu e chiar asa de roza pe cat pare si exista si unii mici...
i afaceristi...[url](http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=51081#51081)[/url]..
neo cere 40euro pe cam acelasi lucru pe care tu ceri 70euro.oare studentu'ala istet ce o sa aleaga ?
in alta ordine de idei.. netteru' pe amazon.com e 100$..si are si mai mult de craniu ..sobotta era 150 $[/url]
chiar merge vrajitu' fetelor cu basme d'astea cu studiul craniului??

- dustweaver
- elite
- Chingachgook
- addicted
din cate stiu eu, capul si gatul nu se fac in anul 1.
kooksee
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- elder
- damonik
- senior