Salut

aici gasesti ce vrei
benetton060

Salut

Postby benetton060 » Thu Apr 01, 2010 9:01 am

am si eu o problema cu un utilizator de pe okazii.mi-a dat calificativ negativ aiurea?ce as putea face? Am facut un schimb cu el in urma cu 1-2 saptamanii si ma suna ieri sa imi zica k ii face figuri produsul care i l-am dat .specific ca produs schimbat era in stare de functionare perfecta.ce pot face ?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Re: Salut

Postby Phat Skidz » Wed Apr 14, 2010 5:21 pm

In primul rând, când faci un topic nou la Ocazii, scopul topicului trebuie mentionat din titlu. Topicurile gen "Salut" sau "Superoferta" sunt din categoria "Asa nu".
In al doilea: ce calificativ nene? Forumul asta nu functioneaza cu calificative.
Oricum, aceasta sectiune e doar un loc de mica publicitate, administratorii nu au nici un amestec sau responsabilitate in tranzactiile pe care le faceti intre voi, asa ca mi-e teama ca nu te putem ajuta.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Chingachgook
addicted
addicted

Re: Salut

Postby Chingachgook » Wed Apr 14, 2010 8:17 pm

vlad omul zice de okazii.ro

acolo e cu calificative

beneton, asta e, viata e grea. daca ai un cont cu multe calificative oricum nu conteaza unul negativ. daca ai un cont cu putine calificative , iti faci altul nou.

daca te stii nevinovat intalneste-te cu omul si vezi care e treaba cu produsul
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Return to “Okazii”