AJUTATI O FETITA CU HAINUTE
-
- newbie
AJUTATI O FETITA CU HAINUTE
chiar nu poate nimeni sa ajute aceasta fetita? e chiar asa de greu? 

-
- elder
Re: AJUTA-TI O FETITA CU HAINUTE
??????????????
- 187.92a
- addicted
eu zic sa trecem peste micile greselute de gramatica si sa facem o treaba buna!
nu este cazul sa fim ironici.
nu este cazul sa fim ironici.
- d'Arc
- elder
da cum treci peste aia ca n-avem nici o data despre nici o fetita, un link, ceva, doar revolta...
- 187.92a
- addicted
amanunte. este dreptul fiecaruia la opinie. daca are principii, sa si le exprime!
ce suflt ai si tu, este vorba despre o fetita!
ce suflt ai si tu, este vorba despre o fetita!
-
- elite
trident wrote:este vorba despre o fetita!
care nu are hainute...

deci trident suntem offtopic, ca noi nu avem hainute pt ea si nici nu stim sa croim.
Cel putin eu nu stiu .
- tana
- elder
apropos, ce marime sa fie hainutele?
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- d'Arc
- elder
pai unde e fetita?????
-
- elite
d'Arc wrote:pai unde e fetita?????
ce fetita?
noi vorbeam de hainute
- 187.92a
- addicted
bine ca n-a parafrazat nimeni AJUTA-TI O "FETITA" CU HAINUTE sa si le dea jos...
like in fetite dulci bucuresti
de fapt faza este-cred- urmatoarea: viewtopic.php?f=15&t=10279&p=232275#p232275
si in loc de postreply a dat new topic, se vede si din gramaticak nu se incurca in amanunte din astea.
sincer cred ca merita cel putin aflat care este mobilul real din spatele fazei asteia. oricum, niciun reply in 10 zilw,... trist.
like in fetite dulci bucuresti
de fapt faza este-cred- urmatoarea: viewtopic.php?f=15&t=10279&p=232275#p232275
si in loc de postreply a dat new topic, se vede si din gramaticak nu se incurca in amanunte din astea.
sincer cred ca merita cel putin aflat care este mobilul real din spatele fazei asteia. oricum, niciun reply in 10 zilw,... trist.
-
- newbie
OAMENI BUNI...SCUZE PTR.GRAMATICA..FETITA ESTE PRIMUL AN LA SCOALA , ESTE FETITA MEA...SI NU MAI AM CU CE O INBRACA..ARE 1,35 SI 23KG.EU GRAMATICA NU PREA STIU....CA DE SUNT DE LA TARA...POATE MA PUTE-TI AJUTA SI PE MINE, EU LUCREZ DAR BANUTII NU PREA I-MI AJUG..FETITA O CRESC SINGURA DEOARECE IN URMA CU 4 ANI SOTUL MEU A MURIT INTR-UN ACCIDENT DE MUNCA..STAM CU CHIRIE SI CALCULATORUL DE PE CARE VASCRIU ACUM NU-I AL MEU...CI APROPRIETARILOR DE UNDE STAM.I-MI CER SCUZE..CA AM INDRAZNIT SA POSTEZ AICI...DAR SUNTEM VAI MAMA NOASTRA SI AM DECIS SA CEREM PUTIN AJUTOR , MACAR CU CEVA DE INBRACAT PTR.FETITA..CA NU-MI MAI PERMIT SA MAI CUNPAR...PUTE-TI INTRA PE MES monaalexandra..sa va arat fetita daca vreti, dar asta dupa ora 18 seara...cand sunt proprietarii acasa. va multumesc si iertati-mi indrazneala

-
- newbie
OAMENI BUNI...SCUZE PTR.GRAMATICA..FETITA ESTE PRIMUL AN LA SCOALA , ESTE FETITA MEA...SI NU MAI AM CU CE O INBRACA..ARE 1,35 SI 23KG.EU GRAMATICA NU PREA STIU....CA DE SUNT DE LA TARA...POATE MA PUTE-TI AJUTA SI PE MINE, EU LUCREZ DAR BANUTII NU PREA I-MI AJUG..FETITA O CRESC SINGURA DEOARECE IN URMA CU 4 ANI SOTUL MEU A MURIT INTR-UN ACCIDENT DE MUNCA..STAM CU CHIRIE SI CALCULATORUL DE PE CARE VASCRIU ACUM NU-I AL MEU...CI APROPRIETARILOR DE UNDE STAM.I-MI CER SCUZE..CA AM INDRAZNIT SA POSTEZ AICI...DAR SUNTEM VAI MAMA NOASTRA SI AM DECIS SA CEREM PUTIN AJUTOR , MACAR CU CEVA DE INBRACAT PTR.FETITA..CA NU-MI MAI PERMIT SA MAI CUNPAR...PUTE-TI INTRA PE MES monaalexandra..sa va arat fetita daca vreti, dar asta dupa ora 18 seara...cand sunt proprietarii acasa. va multumesc si iertati-mi indrazneala

-
- newbie
este vb. de o fetita care sta la mine in chirie...mamica ei o creste singura si stiu ca nu se prea dscurca cu banutii...copila merge la scoala si de multe ori nu se duce caci nu are ce inbraca...scuze de gramatica....eu nu prea le am
-
- newbie
cati ani are fetita? Imi dati si mie o adresa unde pot trimite niste hainute? Am fff multe hainute care mi-au ramas mici,dar faza e ca nu ati dat nici un detaliu despre unde putem trimite hainele,varsta fetitei???
Daca mai intrati..sa imi spuneti

Daca mai intrati..sa imi spuneti
-
- newbie
buna inca o data! fetita are 7 ani si 7 luni. adresa este BASANDICA IOAN STR. PRINCIPALA NR. 116 LOC. CORBU DE JOS JUD. CONSTANTA COD 907085.
-
- newbie
Acum am vazut postarea...eu trimit hainutele,sper sa mai fie valabil!
-
- newbie
anuntul de mai sus este in continuare valabil! daca mai doreste careva sa ajute acest copilas cu hainute....adresa am scriso mai sus! numai bine tuturor!
-
- newbie
shine, multumim fff. mult!