Cumpar Angelescu
- adybubu
- junior
Cumpar Angelescu
Se pare ca bibliografia pentru examenul de Rezidentiat 2007 pe chirurgicale ramane tot Angelescu, asa ca.... ofera cineva spre vanzare cele 2 volume ale tratatului? As prefera totusi sa fie cat-de-cat noi, nemazgalite cu diverse culori sau jerpelite. Pentru oferte: PM sau la tel 0723494538 - Adriana
- 187.92a
- addicted
Re: Cumpar Angelescu
adybubu wrote:Se pare ca bibliografia pentru examenul de Rezidentiat 2007 pe chirurgicale ramane tot Angelescu,
eshti primul prooroc pt 2007
- adybubu
- junior
- Tutza
- elder
- adybubu
- junior
1. @Trident: Daca stii tu mai bine ca mine ce motive am, atunci spune-ne si noua ca sa nu murim prosti... Am gasit si oferte de xeroxuri, multumesc pt sfat, dar nu vreau, imi place sa am cartile.
2. Am deschis acest subiect la modul serios, pentru ca am nevoie de acea carte, dar vad ca lumea incepe sa faca bascalie. Ma rog.... probabil ca nu trebuie sa ma bazez ca voi gasi o carte p-aici, macar am incercat...
2. Am deschis acest subiect la modul serios, pentru ca am nevoie de acea carte, dar vad ca lumea incepe sa faca bascalie. Ma rog.... probabil ca nu trebuie sa ma bazez ca voi gasi o carte p-aici, macar am incercat...
- Tutza
- elder
draga mea esti prea suparacioasa.
forumul asta nu e numai pentru discutii serioase si mai facem si noi un pic de haz de necaz. angelescu e o carte buna,didactica, daca vrei sa o ai in casa.( de exemplu schwartz e o mizerie din punct de vedere al structurii). e mult mai usor sa inveti de pe xeroxuri. mai ales ca in cateva luni de tocit o carte se deterioreaza serios.

Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- Tutza
- elder
- 187.92a
- addicted
adybubu wrote:1. @Trident: Daca stii tu mai bine ca mine ce motive am, atunci spune-ne si noua ca sa nu murim prosti... Am gasit si oferte de xeroxuri, multumesc pt sfat, dar nu vreau, imi place sa am cartile.

care are niste angelescu pt ea?
precizez ca a facut cel mai bun liceu din bucuresti cu cea mai buna profa de romana eu zic ca are nevoie de ce e mai bun
deci care are un angelescu?
- Chingachgook
- addicted
- adybubu
- junior
- adybubu
- junior
andy wrote:adybubu tu ori faci misto de noi, ori nu esti in anul VI. ca la asa toleranta scazuta la mistouri, nu vad cum sa fi ajuns acolo...
Ce motive am sa fac misto de voi?! Si oricum nu vad legatura dintre toleranta scazuta la mistouri si a ajunge in anul 6... N-am probleme cu mistourile (ca am tot citit forumul asta si e plin de asa ceva, nu ma deranjaza mistourile si la subiectul meu), m-a deranjat insa modul cum a spus Trident "ai motive din parti".... Dar acum cand m-am prins cine e... il inteleg!

Nu mai exista cartea in librarii ca nu s-a mai tiparit de cativa ani. Eu, cel putin, nu am mai gasit-o nici la librarii, nici la tarabe de carti sau anticariate. Dar din moment ce am fost sfatuita de mai multe persoane de pe forum si din afara lui sa-mi caut xeroxuri... asa am si facut (ca de, e bine sa mai asculti de ai mai batrani). Si am gasit la cineva cu 1,5 mil (reducere la 1,2 mil pt ca mai iau inca 2 pt alti colegi) So, thanks anyway people!
- alfons
- senior