caut colega de aparatament, anul I

aici gasesti ce vrei
XaphanDeumos
senior
senior

caut colega de aparatament, anul I

Postby XaphanDeumos » Sat Sep 18, 2010 9:08 pm

Studenta la medicina generala, anul I, caut colega/colege (max 2) de aparatament, preferabil anul I, MG.

Apartamentul este cu 3 camere, decomandat, confort I, etaj 2, mobilat, utilat,2 balcoane,termopan, gresie, faianta, parchet, in stare foarte buna,in Militari-Uverturii, cartier f.bun. Caut sa inchiriez 1 sau 2 din 3 camere (un dormitor si sufrageria), 150 euro/camera, iar restul cheltuielilor se impart la nr de persoane.
Apartamentul este disponibil din 17 octombrie 2010! (atunci ma voi muta si eu in apartament)

Caut persoane linistite,serioase, fara animale(eu le iubesc, proprietarul nu le accepta),cu interese comune. :D
pt detalii, pm :allright: . rog seriozitate
Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizonturile lor.

holliday
elite
elite

Re: caut colega de aparatament, anul I

Postby holliday » Sat Sep 18, 2010 11:20 pm

sper ca ai gasit 30 de persoane, ca ai deschis cel putin 3-4 topicuri :)

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Sep 19, 2010 4:38 am

tare aia cu uverturii- cartier bun
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Sun Sep 19, 2010 1:10 pm

am specificat ca rog seriozitate,n-am avut parte. :roll:
Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizonturile lor.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sun Sep 19, 2010 2:50 pm

colegi nu vrei?
qpepsi.gif

XaphanDeumos
senior
senior

Postby XaphanDeumos » Sun Sep 19, 2010 5:04 pm

nu, doar fete :)

Return to “Okazii”