Vand 2 carti printate alb-negru
-Kaplan Biochemistry & Medical Genetics - ed 2006-2007 - 20 Ron
-High-Yield Embriology -Lippincott W&W - ed 2 - 10 Ron
Carti printate pt STEP 1
-
- elite
Re: Carti printate pt STEP 1
yookah wrote:Vand 2 carti printate alb-negru
le dau eu format pdf gratuit

- dr.rezidentx1
- senior
holliday wrote:yookah wrote:Vand 2 carti printate alb-negru
le dau eu format pdf gratuit
atunci...ce mai astepti? baga-le

-
- junior
Draga Holiday, merci in primul rand ca te bagi inca o data in treburile altora .
Ideea era urmatoarea: pdf-uri sunt pe net o gramada! NU am zis ca vand pdf-uri! Sau nu stii ce inseamna o carte printata? Eu le vand gata printate : foi + toner consumat + multi nervi pt ca nu se printeaza asa usor, mai ales ca sunt multe poze. Si la pretul asta, nu cred ca imi fac eu profit de pe urma asta.
E chiar trist ca altceva nu ai de facut.. Asa ca lasa-ma..
Ideea era urmatoarea: pdf-uri sunt pe net o gramada! NU am zis ca vand pdf-uri! Sau nu stii ce inseamna o carte printata? Eu le vand gata printate : foi + toner consumat + multi nervi pt ca nu se printeaza asa usor, mai ales ca sunt multe poze. Si la pretul asta, nu cred ca imi fac eu profit de pe urma asta.
E chiar trist ca altceva nu ai de facut.. Asa ca lasa-ma..
- Chingachgook
- addicted
totusi pentru 20+10 ron merita efortul?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
Altcineva care se baga.. nu le printez special, le-am printat pt mine si acum nu mai am nevoie de ele. La o imprimanta care scotea cate o pagina la minut. Sa le arunc la gunoi dupa atata munca? Treaba mea cat cer eu pe ele si treaba mea daca e putin sau mult sau ce fac eu cu banii!
Am vizitat multe forum-uri din diverse tari, dar atata rautate, lipsa de ocupatie si educatie nu am vazut vreodata! De-aia vreau eu sa plec din Romania.
Am vizitat multe forum-uri din diverse tari, dar atata rautate, lipsa de ocupatie si educatie nu am vazut vreodata! De-aia vreau eu sa plec din Romania.
- Calico
- addicted
yookah wrote:Am vizitat multe forum-uri din diverse tari, dar atata rautate, lipsa de ocupatie si educatie nu am vazut vreodata! De-aia vreau eu sa plec din Romania.
Adica nici nu ai plecat inca si deja suferi de Sindromul Emigrantului Scarbit de Tara Lui? Trist.
-
- junior
Sa se bage si Mumapadurii.. La mii de postari pe care le ai la activ, in loc sa inveti/sa muncesti/sa petreci timpul cu familia sau prietenii, cred ca mai trista este situatia ta.
Eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni, dar cand pe voi va mananca undeva si nu lasati omul sa-si vada de treaba lui... deja ma scarbeste toata situatia. A murit si capra mea, va simtiti mai bine?
Atat am mai avut de spus.
Eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni, dar cand pe voi va mananca undeva si nu lasati omul sa-si vada de treaba lui... deja ma scarbeste toata situatia. A murit si capra mea, va simtiti mai bine?
Atat am mai avut de spus.
- Chingachgook
- addicted
ma da toti ne bagam, tu esti consecventa.
pe mine ma enerveaza astia care vor sa faca bine cu de-a sila.
eu am mai multe posturi ca muma, sunt si mai asocial?

pe mine ma enerveaza astia care vor sa faca bine cu de-a sila.
eu am mai multe posturi ca muma, sunt si mai asocial?

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Calico
- addicted
yookah wrote:Am vizitat multe forum-uri din diverse tari, dar atata rautate, lipsa de ocupatie si educatie nu am vazut vreodata! De-aia vreau eu sa plec din Romania.
[...]
Eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni!
Nici eu nu am mai vazut de mult atata ipocrizie.
Dar vreau sa precizez in avans ca nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni.
Astept sa te intorci si tu in vacanta in Romania si sa strambi din nas ca-ti miroase tara a pipi.