Carti la comanda - NOI - Medicale, Atlase, Stiintifice, de S
- gold
- junior
Re: Carti la comanda - NOI - Medicale, Atlase, Stiintifice, de S
in momentul asta nu sunt intersat sa cumpar ceva, dar in viitor e posibil. imi poti lasa un id de mess?
-
- newbie
md_axel wrote:Carti la comanda - NOI - Medicale, Atlase, Stiintifice, de Specialitate, etc.
* Folositi topicul de aici pentru a intreba despre titlul dorit, din orice domeniu
* In cel mai scurt timp, in decurs de minute sau cateva ore, veti primi pe forum informarea asupra disponibilitatii, pretului, si orice alta informatie dorita
* Daca sunteti de acord cu informatiile prezentate. Termenul de livrare este de aproximativ o saptamana.
PRET MINIM, Sub orice oferta a oricarui magazin, pentru acelasi produs NOU! Expediere prin Posta Romana sau servicii de curierat, cu valoarea si continutul declarat, asigurare completa a trimiterii!
atlase de derma fitz etc. ma intereseaza pretul
- Chingachgook
- addicted
pentru rezidentii aia mai saraci cartile astea vi le dau eu in format electronic
gratis
cei care vi le permiteti cumparati-le pe hartie.
gratis
cei care vi le permiteti cumparati-le pe hartie.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- newbie
Guyton fiziologie ai?si la ce pret?