Salut!
As avea si eu nevoie de urmatoarea carte (daca se poate in format PDF ar fi super) sau ma multumesc si cu o copie xerox.
Fitzpatrick's Color Atlas & Synopsis of Clinical Dermatology - Klaus Wolff, Richard. Johnson, and Richard Suurmond (editia 5 sau 6)
Thanks!
M.
Fitzpatrick's Color Atlas & Synopsis of Clinical Dermatology
- morticia
- junior
- Chingachgook
- addicted
Re: Fitzpatrick's Color Atlas & Synopsis of Clinical Dermatology
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- morticia
- junior
mersi mult mult de tot. 

- marmotul
- elite
- morticia
- junior
problema mare este ca in varianta raspectiva lipsesc anumite capitole. :
cam multe din pacate

- morticia
- junior
Braun-Falco´s Dermatology
nu am putut edita postul de mai sus, asa ca voi continua aici..
Fisierul . CHM are anumite erori, si unele capitole nu se pot vedea. Insa am gasit un programel (CHM Decompiler) care transforma acest fisier in mai multe fisiere html, care se pot vedea separat. Am verificat si se deschid toate.
As mai avea totusi o rugaminte (scriu tot aici deoarece nu vreau sa mai deschid un topic..
Caut cartea:
(Burgdorf, W.H.C.; Plewig, G.; Wolff, H.H.; Landthaler, M.; Braun-Falco, O. (Eds.) 3rd ed.,)
Thanks
M.
Fisierul . CHM are anumite erori, si unele capitole nu se pot vedea. Insa am gasit un programel (CHM Decompiler) care transforma acest fisier in mai multe fisiere html, care se pot vedea separat. Am verificat si se deschid toate.

As mai avea totusi o rugaminte (scriu tot aici deoarece nu vreau sa mai deschid un topic..
Caut cartea:
(Burgdorf, W.H.C.; Plewig, G.; Wolff, H.H.; Landthaler, M.; Braun-Falco, O. (Eds.) 3rd ed.,)
Thanks
M.