trusa mica chirurgie
- marmotul
- elite
trusa mica chirurgie
cumpar trusa mica chirurgie, cu cit mai multe piese. deasemenea sunt interesat si de instrumentar orl

- dr_mihalache
- elder
Re: trusa mica chirurgie
Razwin,felicitari pt rezi
(inteleg ca ai luat ce ti-ai dorit) !
Pt trusa de mica chirurgie si instrumentarul ORL, daca dai o cautare pe google,gasesti destule firme care comercializeaza asa ceva(ai si detalii legate de ceea ce contine trusa sau poti sa le afli telefonic).Sau le vrei la mana a doua ?

Pt trusa de mica chirurgie si instrumentarul ORL, daca dai o cautare pe google,gasesti destule firme care comercializeaza asa ceva(ai si detalii legate de ceea ce contine trusa sau poti sa le afli telefonic).Sau le vrei la mana a doua ?
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Eu zic că afta trece şi fără să o extirpi chirurgical. Şi, dacă totuşi te hotărăşti, mai bine rogi pe altcineva să o facă.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
- elder
Io zic ca afta trece cu argint viu, mancatziash. .
Reality is an illusion due to lack of wine
- marmotul
- elite
incerc mai intii sa iau ceva second hand, daca nu voi lua de noi. poate se iveste vreo ocazie pe aici, caci am vazut un anunt mai vechi de genul.
si multumesc, am luat ce vroiam
si multumesc, am luat ce vroiam

-
- junior
In targul de la valea cascadelor sunt 2-3 tipi care vand instrumentar..pare nou, dar nu garantez ca sunt de calitate.neaparat sa negociezi pretul, in prealabil du-te pe la o tehnica medicala sa vezi preturile reale.
Targul e deschis sambata si duminica, tipii sunt in coltul opus intrarii, pe diagonala.
Targul e deschis sambata si duminica, tipii sunt in coltul opus intrarii, pe diagonala.
- marmotul
- elite
- marmotul
- elite