motoc1 wrote:pai cel/cea cu cancer trebuia sa faca un tratament nu sa bea numai sucul ala,pt ca sunt 100 si ceva de specii de aloe.Trebuia sa faca un tratament cu
Aloe Vera Gel
Pomesteen Power
A Beta carE
Lycium Plus
Absorbent C
Gingko Plus
Fields of Greens
Blossom Herbal Tea
Echinaceea Supreme
Garlic Thyme
Daca se tinea de cura asta...poate ca mai avea sanse de supravietuire...si orikm 15 zile in plus k sa te mai bucuri de viatza....e ceva
bai nene, decartezi mai multe ineptii ca fata lui basescu in discurs. Pe langa ca nu ai adus nici o dovada, mai si zici ca eh..oricine ar da oricat cand e vb de sanatate deci de ce sa nu profit si eu pe seama lor, nu doar medicii si companiile de farmaceutice..sa ma introduc si eu cu niste aqua chiorensis ca doar na...ce ti's 200 de euro pe luna cand e vb de sanatate nu?
Am stat, am citit dar parca toate par a fi citate dintr-o carte gen: om mai putin dotat intelectual's guide in marketing. Plus ca mai si postezi pe un site de medicinisti. Incearca si tu pe formula As sau HErbalLife, ca na..aici Garlicul se foloseste doar la condimentare si nu ca tratament
P.S. Tu ai incercat vreodata sa tii o cura de 3 luni cu 2 litri de suc de alge? daca da spune-ne si noua cum te simti dupa 1 galon de Garlic something