Scoala de vara (limba engleza) la University College, pt studenti si tineri intre 18-30 ani! University College London (http://www.ucl.ac.uk) este una dintre Universitatile de top din Marea Britanie si cotata pe locul 9 in lume! O sansa unica de a experimenta atmosfera academica londoneza, intr-una din cele mai bune universitati ale ei! Localizata in zona de inalta clasa Bloomsbury, chiar in centrul Londrei, permite accesul rapid catre cele mai mari atractii ale orasului. Campusul este situat in doua cladiri (Ramsey Hall si Campbell West, unde se tin si cursurile), la mica distanta de mers pe jos de cladirea principala a universitatii. Datorita locatiei speciale organizatorii folosesc acest avantaj alegand imensele parcuri drept loc de desfasurare a unor activitati si iesiri zilnice in oras (Covent Garden,Trafalgar Square, etc). Programul "The London Experience" se adreseaza tinerilor care doresc sa experimenteze viata intr-o metropola europeana, urmand totodata un program structurat, intr-un mediu multinational! Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa! Ce alt loc este mai potrivit pentru a te mandri ca ai studiat? Pt detalii contacteaza ID MESS iodeko sau trimite un e-mail la office@shakespeare-school.ro
De asemenea puteti vizita http://www.shakespeare-school.ro/programevara. Pt mai multe detalii vedeti oferta din attachment.
SCOALA DE VARA LA UNIVERSITY COLLEGE LONDRA!
-
SCOALA DE VARA LA UNIVERSITY COLLEGE LONDRA!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- 187.92a
- addicted
Re: SCOALA DE VARA LA UNIVERSITY COLLEGE LONDRA!
b26kir wrote: Ce alt loc este mai potrivit pentru a te mandri ca ai studiat? Pt detalii ...
Lovely. In curand cica apar si reclamele cu mesaje pe fatza, gen : "Ia-ti mertan ca altfel esti loser sa scoti capul in lume", "ia-ti gadgetul X chiar daca nu stii ce si cum sa te dai mare ", "Fetele sunteti proaste daca umblati cu unul fara iPod", s.a.m.d.
In definitiv ce atata subtilitate
-
omule nu stiu ce sa-ti raspund pt ca nu eu fac textele. ma poti intreba in private ce parere am, asa ma abtin. oricum cine e interesat e interesat, nu prea conteaza textu. eu doar imi faceam reclama.
- 187.92a
- addicted
scuze si ai tot respectul meu pentru sinceritate!
- medic_pagan
- senior