sindromul BODERLINE

aici gasesti ce vrei
teo100

sindromul BODERLINE

Postby teo100 » Sun May 06, 2007 11:26 pm

Am fost diagnosticata cu sindromul BODERLINE si ma tratez de 8 ani cu fluanxol.Ma intereseaza daca cineva a putut sa renunte la acest medicament, deoarece eu am devenit dependenta de acesta.
Am cosultat un singur medic neuro-psihiatru deoarece ma tratez la cabinet particular pe cont propriu, fiindca natura seviciului nu-mi permite sa-mi declar afectiunea,astfel nu sunt inregistrata cu acest diagnostic la medicul de familie. :!: As dori sa stiu mai multe despre aceast diagnostic, ce urmari poate sa aiba,terapii care sa ma ajute sa nu mai fiu dependenta de tratament medicamentos. :?: Mi s-a spus ca nu este indicat sa am copii. :(
Orice informatie despre acest subiect este binevenita.

Multumiri anticipate!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun May 06, 2007 11:34 pm

sau borderline?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon May 07, 2007 12:35 am

sa ridice mana care nu e boderline de aici
beauderligne parca se zice

buahha

andy
elder
elder

Postby andy » Mon May 07, 2007 12:43 am

mai trident, e vreun domeniu in care tu sa nu ai o parere pe care sa fii gata sa o expui?
Not kennt kein Gebot.

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Mon May 07, 2007 12:50 am

bordeline
contesting is a life style

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon May 07, 2007 1:01 am

andy wrote:mai trident, e vreun domeniu in care tu sa nu ai o parere pe care sa fii gata sa o expui?

florile bonzai muzica retno si latina

MyRy
elder
elder

Re: sindromul BODERLINE

Postby MyRy » Fri Jun 01, 2007 3:41 pm

teo100 wrote:Am fost diagnosticata cu sindromul BODERLINE si ma tratez de 8 ani cu fluanxol.Ma intereseaza daca cineva a putut sa renunte la acest medicament, deoarece eu am devenit dependenta de acesta.
Am cosultat un singur medic neuro-psihiatru deoarece ma tratez la cabinet particular pe cont propriu, fiindca natura seviciului nu-mi permite sa-mi declar afectiunea,astfel nu sunt inregistrata cu acest diagnostic la medicul de familie. :!: As dori sa stiu mai multe despre aceast diagnostic, ce urmari poate sa aiba,terapii care sa ma ajute sa nu mai fiu dependenta de tratament medicamentos. :?: Mi s-a spus ca nu este indicat sa am copii. :(
Orice informatie despre acest subiect este binevenita.

Multumiri anticipate!

Buna. Poate ca nu sunt in masura sa-ti dau un raspuns profesionist pentru ca nu am specialitatea ideala pentru problema ta. Dar iti dau unul din suflet asa cum l-as da celei mai apropiate prietene: incearca zilnic sa iti imaginezi cum ar fi viata ta daca nu ai avea acest diagnostic sau dependenta de medicament. Imagineaza-ti ca esti om normal, pentru ca esti exact asa ceva.
Toti avem probleme, facem mai mult sau mai putin fata la ele, clacam si- cel mai important- NE RIDICAM!
Curele rarite din medicamentul respectiv (mai bine sub indrumarea psihiatrului tau decat aleatoriu) combina-le cu activitati sociale si personale echilibrate.
Crezi in Dumnezeu? Asta te poate ajuta f mult, in masura in care mentii un balans si aici.
Efectele pe viitor nu exista. Doar Dumnezeu dicteaza pasii in sanatate.
Pupici si sa te faci bine cat mai repede...Defapt, esti bine doar ca nu vezi !

dr.rezidentx1
senior
senior

nu ti pierde speranta

Postby dr.rezidentx1 » Mon Sep 03, 2007 2:54 am

am cunoscut o colega care a luat acelasi tratament ca si tine dar pe diagnosticul de tulb schizo-afectiva.i s-a declansat de la o expunere la soare in anul cand tb sa dea rez.ce-i drept e ca medicamentul asta da la unele pers reactii adv destul de neplacute, printre care si hipotensiunea ortostatica cu t.a. max la 5mmHg.dar a mers pe altceva mai bun si si-a revenit.acum lucreaza si nu mai face tratament de 2 ani si jumate,si ca si tine la pers de care vorbesc, natura efectiunii i-a impus anumite restrictii in legat cu stilu de viata dar nu i-a luat si speranta sa-si urmareasca visul,de a profesa in domeniu chiar daca a avut internari la psih, in regim supravegheat.eu zic ca aici merge si ajutoru unui psiholog,si a lui Dzeu.spun asta pt ca bordeline e o tulb de personalitate, in care un rol hotarator il are si felul cum percepe individu relatia sa cu societatea pt ca el reactioneaza in mod autoagresiv la respingerea ceor din jur.de medicament pot doar sa spun ca e bun dar demodat,din cz reactiilor adverse, unele se mentin chiar si dupa term tratamentului,au aparut altele mai de ultima genetatie care nici nu le simti ca le ei din acest pdv dar ele sunt mult mai scumpe se se dau gratuit strict pe programe de sanatatedeci nu te teme,nu e nimic de speriat faptul ca iei tratament cu un neuroleptic,sau ca ai o afectiune care ti ar compromite viitorul,totul e sa ai incredere in fortele proprii si sa mergi mai departe . uita ca ai o afectiune undeva pe o bucata de hartie,fa abstractie de asta.incearca sa te comporti cat mai normal fata de cei din jur,si normalitate se poate reinvata,si gasesteti o ocupatie care sa ti distraga atentia de la aceasta preocupare obsesiva privind starea ta de sanatate si nu uita un lucru:sunt oameni pe lumea asta care au suferinte mai grave si le indura cu stoicism in tacere,noi de ce nuam face-o....si inca ceva te rog...dami msg privat si spune-mi ce ai rezolvat.

Return to “Okazii”