La rugamintea unor prieteni, postez aici urmatorul anunt:
Doua camere de inchiriat, complet mobilate, echipate (calculator de birou, aspirator, televizor) si recent renovate, acces la bucatarie (echipata complet, modern, inclusiv microunde, robot) si baie (masina de spalat, uscator de par), in apartement de 3 camere decomandate locuit de o singura persoana, in Drumul Taberei, statia Piata Valea Ialomitei. Chiria 150 euro pe luna plus 1/3 din intretinere si alte cheltuieli: energie electrica, internet, cablu, telefon fix, telefon mobil - daca solicitati serviciile respective.
Telefonati intre orele 8-22, la numarul 0727315162.
apartament de inchiriat
- simbad
- senior
apartament de inchiriat
Hipocrisy is the greatest luxury!
- Chingachgook
- addicted
io zic ca da.
nu are cum sa fie /camera.
e la mama draq, nu ai metrou, dimineata e un blocaj de mergi pe jos mai repede ca troleibuzul.
stau pe acolo, de aia zic.
nu are cum sa fie /camera.
e la mama draq, nu ai metrou, dimineata e un blocaj de mergi pe jos mai repede ca troleibuzul.
stau pe acolo, de aia zic.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
ne-a sugerat ce ti-a sugerat si tie, da pe urma ne-am mai gandit si am concluzionat ca nu are cum.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...