SMURD?

aici gasesti ce vrei
Claudia_cj

SMURD?

Postby Claudia_cj » Wed Apr 20, 2005 10:18 pm

Buna! Am intrat pe forulmul acesta pentru ca mi s-a parut ca aici voi gasi informatiile pe care le caut avand in vedere ca sunt oameni care au legatura cu medicina de prin toata tara :) As vrea si eu sa aflu o chestie...daca stie careva. Cand anume se organizeaza curs de SMURD ? La Cluj sau la Tg. Mures... Daca are cineva informatii despre acest curs si despre practica il rog sa ma contacteze sau sa posteze pe acest forum.
Be smart! Be me!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Apr 21, 2005 6:03 pm

ai postat bine aici.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

grizzly
junior
junior

Postby grizzly » Thu Apr 21, 2005 7:52 pm

pai poti suna direct la smurd si intreaba de dr. Arafat, (s-ar putea sa nu dai de el) sau intrebi de asistenta sefa Hajnal Vass (se citeste Hainal) si ii zici ca vreti sa faci cursurile de SMURD. Cursurile dureaza cam 2 saptamani. tel= 4065 210 110(asa este afisat pe site-ul lor).
Intra si aici: www.smurd.com
Sometimes God calls his angels... too soon

vasiB
junior
junior

Re: SMURD?

Postby vasiB » Sun May 15, 2005 6:40 pm

Claudia_cj wrote:Buna! Am intrat pe forulmul acesta pentru ca mi s-a parut ca aici voi gasi informatiile pe care le caut avand in vedere ca sunt oameni care au legatura cu medicina de prin toata tara :) As vrea si eu sa aflu o chestie...daca stie careva. Cand anume se organizeaza curs de SMURD ? La Cluj sau la Tg. Mures... Daca are cineva informatii despre acest curs si despre practica il rog sa ma contacteze sau sa posteze pe acest forum.

Cursurile se organizeaza la Targu-Mures.

Daca vrei, dupa ce ii cer acceptul, iti dau numarul de telefon al unui coleg care este direct implicat in tot ceea ce inseamna SMURD si care iti poate da toate detaliile necesare, eventual il poti ruga pe el sa te anunte cand incep inscrierile.

Avand in vedere interesul fata de SMURD, vom pune cat de curand si pe siteul http://www.medicinist.go.ro o rubrica destinata acestuia.

Vasi
http://www.medicinist.go.ro - siteul studentului la medicina !

vasiB
junior
junior

Postby vasiB » Sun May 15, 2005 9:49 pm

Poti afla mai multe despre SMURD postand la:
http://www.phpbbplanet.com/forum/index. ... medicinist
http://www.medicinist.go.ro - siteul studentului la medicina !

joaosatan
junior
junior

Postby joaosatan » Sun Jul 22, 2007 7:34 pm

hai sa va dau si eu o informatie.

cursuri smurd se organizeaza si la Cluj, Iasi si Sibiu.

mai nou din vara asta la Bucuresti. dar nu mai sunt de mult locuri.

cred ca pe vara daca aveti prieteni in facultatile din provincie ati putea face cursul smurd de acolo. primiti aceeasi diploma si invatati cam aceleasi lucruri.

deobicei asociatiile din centrele respective se ocupa de asta.

sanatate

sinelnikov
junior
junior

Postby sinelnikov » Thu Jul 26, 2007 12:02 pm

joaosatan wrote:hai sa va dau si eu o informatie.

cursuri smurd se organizeaza si la Cluj, Iasi si Sibiu.

mai nou din vara asta la Bucuresti. dar nu mai sunt de mult locuri.

cred ca pe vara daca aveti prieteni in facultatile din provincie ati putea face cursul smurd de acolo. primiti aceeasi diploma si invatati cam aceleasi lucruri.

deobicei asociatiile din centrele respective se ocupa de asta.

sanatate

La Iasi? eu nu stiu nimic, in mai am participat la un workshop de cateva ore organizat aici de d-na dr Cimpoiesu responsabila SMURD dar de cursuri asemanatoare cu cele de la Mures nu am auzit

Return to “Okazii”