ce facem cu cei care se kk la dusuri in E?
- Chingachgook
- addicted
ce facem cu cei care se kk la dusuri in E?
Deja situatia a devenit dramatica.
Ma duceam si io ca omu sa fac un dus la 2 noaptea. La parter dezastru, si un kk intr-una din cabine. Zic pas si urc la 1. In usa ma intersectez cu o fatuca fara sapun, fara prosop, fara nimic. Io gentil o las sa treaca si cuget in sinea mea " o fi intrat si fata sa-si schimbe tamponu, sper sa nu il fi aruncat draq pe aici pe celalalt". Evident pe jos o gramada de chestii aruncate, si ...surpriza. Intr-una din cabine un kk. Reactionez rapid, ma intorc in fuga in hol, dar fata disparuse. Si daca ar fi stat in prima camera, nu ar fi ajuns daca ar fi mers normal. Deci a fugit. De ce a fugit?
Parerea mea e ca pe astia nu ai cum sa ii educi.
Deja o parte din bai sunt in reparatie (nea marean sa traiasca, ce draq o fi facut toata vara, nu stiu), asa ca ma gandesc cu speranta spre dusurile de la etajul 3. Ca sigur la 2 fata e mai rapida ca mine.
kooksee
Ma duceam si io ca omu sa fac un dus la 2 noaptea. La parter dezastru, si un kk intr-una din cabine. Zic pas si urc la 1. In usa ma intersectez cu o fatuca fara sapun, fara prosop, fara nimic. Io gentil o las sa treaca si cuget in sinea mea " o fi intrat si fata sa-si schimbe tamponu, sper sa nu il fi aruncat draq pe aici pe celalalt". Evident pe jos o gramada de chestii aruncate, si ...surpriza. Intr-una din cabine un kk. Reactionez rapid, ma intorc in fuga in hol, dar fata disparuse. Si daca ar fi stat in prima camera, nu ar fi ajuns daca ar fi mers normal. Deci a fugit. De ce a fugit?
Parerea mea e ca pe astia nu ai cum sa ii educi.
Deja o parte din bai sunt in reparatie (nea marean sa traiasca, ce draq o fi facut toata vara, nu stiu), asa ca ma gandesc cu speranta spre dusurile de la etajul 3. Ca sigur la 2 fata e mai rapida ca mine.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- droopy
- elder
Iubito, poti fugi cat vrei...
In gand vei auzi pasii mei...
Poti spune vorbe multe in vant
Eu n-am s-ascult, nu n-am s-ascult...

O sa va-mpusc pe toti in cap cu pistolul de Playstation

Nesimtirea atinge cote alarmante in E. Si la lucruri mai bune nu poti spera. Baile dintr-un capat inchise, celelalte fara lumina... Nu stiu cum e posibil ca in E sa stea atatia nesimtiti.... cred ca e conventia nesimtitilor.
Sa iti faci dus duminica seara e o imposibilitate... Nu stiu daca se poate rezolva ceva avand in vedere ca pe Marian il intereseaza profund situatia si se pare ca... ceea ce e si mai grav.... nici pe locatari nu ii intereseaza. Ramane optiunea numarul 2 : masuri mai drastice care includ pumni, injuraturi garnisite cu scuipati si aroma de sange care se scurge din rani...
Daca unii din cei care stau in E sunt obisnuiti sa se kace oriunde (ca animalele) ar trebui tratati ca atare... probabil e singura metoda de a-i convinge de ceva....

RTFM=Read The la naiba Manual
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article
-
- elder
Bueeeeeeeeeeey! voi vorbiti serios? eu cat am stat un an acolo n-am vazut asa ceva prin dusuri? acum asa se face? valeleleu stati sa vedeti ca vine taticu' acolo si ii pune la punct pe toti.
glumeam. Da eram cu ciprian o data si l-am pocnit pe unu care la fel a facut si nu a tras apa. L-am filat de mai demult... Daca e pe aici pe forum respectivul sa se simta si daca mai lasa mizerie si la dus vai de capu lui.
Da intr-adevar nesimtirea atinge cote alarmante, eu nu-s genu sa traiesc in lux-uri si alte alea, dar nici in jeg fratilor. De ce nu vreti sa ne unim si luam masuri. Iti spun sincer ca dupa incidentul cu nea' kciosu care nu tragea apa budele erau curate la etajul 2. Voi la ce etaj stati? poate facem ceva in sensul asta... eu la inceput scriam si mesaje pe usi pe interior. Eu totusi sunt de parere ca tot astia care n-au nici o treaba cu caminul si stau numai pe timp de vare il demoleaza.. de ce? pentru ca si asa pleaca in octombrie... ce ii intereseaza pe ei...jegosii

Da intr-adevar nesimtirea atinge cote alarmante, eu nu-s genu sa traiesc in lux-uri si alte alea, dar nici in jeg fratilor. De ce nu vreti sa ne unim si luam masuri. Iti spun sincer ca dupa incidentul cu nea' kciosu care nu tragea apa budele erau curate la etajul 2. Voi la ce etaj stati? poate facem ceva in sensul asta... eu la inceput scriam si mesaje pe usi pe interior. Eu totusi sunt de parere ca tot astia care n-au nici o treaba cu caminul si stau numai pe timp de vare il demoleaza.. de ce? pentru ca si asa pleaca in octombrie... ce ii intereseaza pe ei...jegosii
- dustweaver
- elite
He he... se mai gaseste si in timpul anului ce a gasit kooksee ... cred ca erau de vineri seara ... ma rog, io am avut atunci noroc la etajul 3 (era acceptabil...), nu stiu ce s-a mai intamplat intre timp... 

Bears, beets, Battlestar Galactica.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
- Luci Sandor
- senior
Faceti o poza cu persoana "in fapt" si lipiti-o pe usa. 40 de oameni pot sa faca rost de o camera digitala si un printer.
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti
- VoxEgo
- senior
- Lastjunk
- junior
-
- elder
si eu cred ca ar trebui sa-l manance.
aveti grija cu marian, sunt sanse mari sa se fie gata dusurile deja, si sa se fure in prima saptamana dandu-se vina pe vandalii de studenti. been there!
cu budele, nu stiu cum sa spun, cata vreme arabetii aia merg la buda cu sticla si fac apa pe jos, toata lumea( care poate) va urina cu bolta si nu neaparat cu tinta, intelegeti ideea.
si, destul de trist dar adevarat, eu am prins ultimul an in care caminul a fost strict de baieti si va pot spune ca s-a imputit treaba cu budele de cand l-au facut mixt. nu stiu de ce trebuie sa fie gagicile mai nesimtite( si spun asta fara misoginism) dar se pare ca asta e realitatea.
aveti grija cu marian, sunt sanse mari sa se fie gata dusurile deja, si sa se fure in prima saptamana dandu-se vina pe vandalii de studenti. been there!
cu budele, nu stiu cum sa spun, cata vreme arabetii aia merg la buda cu sticla si fac apa pe jos, toata lumea( care poate) va urina cu bolta si nu neaparat cu tinta, intelegeti ideea.
si, destul de trist dar adevarat, eu am prins ultimul an in care caminul a fost strict de baieti si va pot spune ca s-a imputit treaba cu budele de cand l-au facut mixt. nu stiu de ce trebuie sa fie gagicile mai nesimtite( si spun asta fara misoginism) dar se pare ca asta e realitatea.
- droopy
- elder
- Invizible
- newbie
Cica se duce si mandea sa faca si el dushuletz adika sa se spele si el la cohones....si se duce cu un dus imprumutat de la o camera vecina care functioneaza decat la etajul 1 si intra eu la dush si faca nici o banuiala ma duc de`mi las prosopul pe geam si cand ma intorc sa insurubez dusu in baterie....ce sa vad?????????? Era de`acu imprastiat in toata cabina, nu stiu sigur daca era de om sau de animal, poate mai sunt unii kre isi cresc javrele prin camerele de camin si in lloc sa le scoata afara le duc sa le kce la dus ca sa nu mai poata mandea face baie de greatza, scarba si candeala. Sa mor daca prind pe unu ca face faza asta de nu ma kac cu deareee la usa lui si nu`i si borasc pe usa. 

Imagineaza`ti ca intr`o dimineata te trezesti cu o alta fatza intr`o alta viatza...
- Dark
- senior
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL tot ce mai lipseste e comitetu' cu tortze ca sa punem de o linsare shi securitatea la panda dupa fiecare usha, ma poate sunt oameni veniti de la tzara si de prin paduri unde aveau si ei o groapa in curte in care se destrabala tot familionu, eh asa au gasit si ei o gaura (nu conteaza ca e scurgerea de la dush) si au zis "hai sa punem de veselie si relaxare sfinctere"
astia ar trebui pedepsiti simplu : adunati, despuiati si inkisi o saptamana cu porcinele intr-un hambar si daca nici atunci nu se lecuiesc, apelam la impuscarea animalelor turbate si bolnave
e jalnic ce se intampla la noi, parca am fi pe vremea lagarelor germane, in care mancam, ne cacam si murim in acelasi loc
astia ar trebui pedepsiti simplu : adunati, despuiati si inkisi o saptamana cu porcinele intr-un hambar si daca nici atunci nu se lecuiesc, apelam la impuscarea animalelor turbate si bolnave
e jalnic ce se intampla la noi, parca am fi pe vremea lagarelor germane, in care mancam, ne cacam si murim in acelasi loc
- Chingachgook
- addicted
Bai in pana mea hai sa facem un comitet de initiativa ca nu se mai poate.
Pe domnu Marean Ionitza il doare fix in coccis (nu stiu ce ar putea sa faca, dar sa ia si el atitudine macar).
Eu sustin din ce in ce mai tare ideea cu incuiatul. Asa avem mai putini de linsat in caz ca se intampla necazul.
kooksee
Pe domnu Marean Ionitza il doare fix in coccis (nu stiu ce ar putea sa faca, dar sa ia si el atitudine macar).
Eu sustin din ce in ce mai tare ideea cu incuiatul. Asa avem mai putini de linsat in caz ca se intampla necazul.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- elder
- Invizible
- newbie
- droopy
- elder
-
- newbie
:((
bey... se mai kk si acuma? k yo abia ma mut acolo.... sper ca le-a trecut kkrea, k dk nu, un cioclej in fund si afara cu ei....
zbye

zbye
- mihai_525
- elite