Salut! Vreau sa împărtășesc cu voi această aplicație, Fugure 1. O aplicație pe care orice medic, rezident sau chiar și student ar trebui să o aibă. Cu ajutorul ei ai acces la o sumedenie de cazuri medicale, cu poze și discuții în timp real la care participă specialiști din toată lumea.
Aici aveți link-ul de download al aplicației catre, googleplay, appstore, sau către site-ul pentru desktop. http://download.figure1.com/winter2016?s=Sag3aTa
P. S. Va rog sa downloadati de pe acest link.
Figure 1 aplicația medicilor
- Chingachgook
- addicted
Re: Figure 1 aplicația medicilor
pe partea de radiologie e muci
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- alimori
- elite
e ca sa-ti pui dubiile online? credeam ca e ca sa inveti ceva.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
A mai făcut cineva reclamă la ea. Am instalat-o și am testat-o o lună. Psihiatrie - cum zice kooksee că e pe radiologie. În rest, am primit multe poze scârboase și cam atât.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Sag3aTa
- junior
alimori, aplicația e ca să-ți rezolvi dubiile nu doar să le postezi ) Pe mine m-a ajutat la o prezentare de caz la un proiect la facultate și mi s-a părut interesantă aplicația, în rest nu pot sa vorbesc din punctul vostru de vedere, al specialiștilor. Sper totuși să vă fie de folos.
- Chingachgook
- addicted
nu ne este.
de curiozitate la ce caz te-a ajutat? ce gasesti in ea si nu gasesti in 20 de secunde pe google?
de curiozitate la ce caz te-a ajutat? ce gasesti in ea si nu gasesti in 20 de secunde pe google?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- alimori
- elite
pune aici cazul si ti-l rezolvam noi
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013
pt mine care stau depARTE de medicina merge. mai vad si eu ceva.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!