nush dak as "merita" asa din prima bursa..mai ales k eu am fost la taxa primu' an..si..ar trebui s-o iau mai usor

dar incercarea moarte n-are
SuperflySister wrote:am auzit ca s-ar mari bursa de anul asta. stiti ceva despre asta, o fi adevarat?
shamaya wrote:eeeh... anul trecut s-a afisat destul de tarziu... deci mai avem de asteptat...
Keira wrote:cam cate burse sunt pe un an si care dintre medii se calculeaza pentru bursa -aritmetica sau ponderata?
gabitzu87 wrote:Cu 8.86 in anul 2 imi dati vreo sansa?
Tom21 wrote:jeg...pa bursa..
)...c'est la vie...ma surprinde usurel totusi numarul mare de puradei cu note peste 9...
Tom21 wrote:si aia ar fi ca s-au pus pe toti pe diete cu lecitina si au renuntat la shopping si clubbin' pt abonamente la biblioteci?..) saaauuu..pe de alta parte poate ca s-au indeletnicit mai ales cu "dezvoltarea tehnicii copiatului la cat se poate de multe examene"...
.
fuck this school...to be honest it sucks badly (vb aici de generala...la stoma nu stiu cum e)
durere de cap wrote:ori copiezi ori te apuci si plangi in fata profesorului ca sa-ti dea o nota mai mare desi esti bata sau daca iti da nota mica,mica incepi sa tipi la el ca de ce iti da atata,ca nu se poate sa treci tu la taxa.ce penibili sunt acesti colegi!
rox wrote:durere de cap wrote:ori copiezi ori te apuci si plangi in fata profesorului ca sa-ti dea o nota mai mare desi esti bata sau daca iti da nota mica,mica incepi sa tipi la el ca de ce iti da atata,ca nu se poate sa treci tu la taxa.ce penibili sunt acesti colegi!
Nu ride de asta cu " va rog io domnu' doctor, dati-mi si mie o nota mai mare ca nu vreau sa trec la taxa, ma bate mama acasa si nu-mi mai da bani si tata e plecat in Italia si nu avem cu ce sa platim", ca EXISTA PRINTRE NOI
Tom21 wrote:si aia ar fi ca s-au pus pe toti pe diete cu lecitina si au renuntat la shopping si clubbin' pt abonamente la biblioteci?..) saaauuu..pe de alta parte poate ca s-au indeletnicit mai ales cu "dezvoltarea tehnicii copiatului la cat se poate de multe examene"...
.
fuck this school...to be honest it sucks badly (vb aici de generala...la stoma nu stiu cum e)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests