mda, ashe ii ...
ceremonia de anul asta a fost (pentru romani cel putzin) un FIASCO ... o bataie de joc ...
Faprul ca NU s-a spus juramantul complet de catre romani shi faptul (INCREDIBIL pentru pretentziile acestei facultatzi) de a nu se fi INCERCAT macar GAUDEAMUS au transformat "festivitatea" intr-o porcarie ...
Am vrut sa incep eu sa cant GAUDEAMUS pentru absolventi, dar mi-a fost rushine de rushinea lor ...
Am dat shi eu (ca invitat shi, partzial, sponsor) shi ceilaltzi romani o suma destul de mare pentru a asista la o "jale" ...
Nu cred sa fi auzit prea multe cuvinte de indemn shi incredere la adresa absolventzilor, in schimb m-am "delectat" cu aproximativ un sfert de ora de polologhie la adresa activitatzii marelui "se nicolau" shi inca pe atat juramantul grecilor ...
Cei 700 de absolventzi romani parca ar fi incurcat cu prezentza lor, motiv pentru care a ieshit shi balamucul cu robele, invitatziile etc, destui renuntzand probabil din aceasta cauza ...
Nevasta-mea a stat vineri la SSM de dimineatza de la 11 pana seara la 8 pentru nishte prapadite de invitatzii shi biletul ei ca absolvent ...
RUSHINE!
Slobiz: asha e taica, boicotul ar ramane un semn de protest destul de bun ... din punct de vedere financiar mai putzin, cel mult ca o palma morala ... deshi nu cred ca i-ar afecta prea mult pe cei responsabili ... in schimb altceva nu-mi trece prin minte!
Inca o data: RUSHINE!!!