Ce e prostia asta cu datul banilor la Iamandescu ? Am auzit-o si eu de la cei mai mici. Pe vremea mea isi vindea doar cartea dar nu era obligatorie, doar ca dadea din ea la examen. Puteai foarte bine s-o xeroxezi, nu intreba nimeni. Mie una mi s-a parut utila si am cumparat-o.
Voi astia micii suferiti de boala lui "am auzit ca.." "aia mai mari zic ca..." "cica..." si alte asemenea. WAKE UP si verificati-va sursele. NU mai dati bani aiurea la examene. Invatati ca nu va pica nimeni daca ati invatat bine (nu pentru 5 si hai ca merge, ma mai lasa sa copiez.. vad eu ce fac..). Fiziologia e singura materie din primii doi ani unde se pica in nestire, 1/2 din studenti restantieri, bataie de joc, dar acolo, culmea, nu se cer bani, e doar foarte exigenta corectarea.
Am auzit de sume de genul 200.000/persoana pentru examenul practic, voi ati innebunit ?? In conditiile astea, si in conditiile in care dati, inteleg de ce se inmultesc locurile cu taxa in detrimentul celor bugetate, la admitere.. "pai daca au de unde sa dea.. sa le luam banii!"
Eu nu am dat nici un ban in primii 2 ani de facultate si seria mea n-a picat nici un examen in masa. Sunt 10% picati cam la toate examenele dar asta e si procentul celor care nu invata destul probabil, mi se pare realist.
Daca te constrange grupa sa dai bani zi-le "eu invatz, n-am nevoie sa-mi cumpar examenele" si daca asta nu le inchide gura lasa-i sa se treaca ei pe lista cu cei care au dat bani si sa i-o dea profului. Sa-mi zici si mie daca pici examenul ala, invatzand bine pentru el. Asta ne strica pe noi romanii la capitolul coruptie, frica de ce s-o intimpla daca nu dam shpaga.